- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за мацките:тип бельо
Нека си е твое... но е грешноПървоначално написано от Make_Me_Laugh
Първоначално написано от liana
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ами имам и от трите ;дд а тфа изказването , че който носи бикини а залюхан е супер тъпо щото има много сладко седящи бикини![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
нося и тритено най-много бикини и от тях най-много имам
иначе най-малко харесвам боксерките и ги нося само за спане
Като е мое значи за мен не е грешно.
Ама и реално погледнато е така. Практичните хора са смотани по принцип. Някак си не държат на вида дали на предмет или на себе си, ана практичността пък било то грозно.
Всеки ден виждам такива в работата си. Скучно е..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Скучно му билоПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Намери си работа в някой стриптийз клуб да ти е забавно![]()
Първоначално написано от Username_taken
Много точно казано!
И аз все още си държа на мнението, че има и супер секси бикини, които изглеждат много по-готино отколкото прашките![]()
az sum samo s pra6ki
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
tova naistina e taka.az osnovno si pazaruvam belio po internet(nqma da pravq reklama na markata),no sega kato se zamislq vinagi si haresvam nqkakvi super sladki i sexi bikini,no vse ne si poru4vam.nz...haresvat mi kato gi gledam na drugo dupe,kolko sa sladki,ama nqkak si varhu men ne si gi predstavqm.s pra6ki mi e nai-komfortno,poneje ne gi use6tam i vse edno sum bez belio!Първоначално написано от scoobydors
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
+1Първоначално написано от scoobydors
![]()
Най-много имам прашки. Свикнала съм си с тях и са ми удобни. Иначе като съм циклична нося боксерки или бикини![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Предимно прашки, понякога и боксерки![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Това не го бях чувалаПървоначално написано от naduta_fukli4ka
забавно е
![]()
Първоначално написано от _Kristin_
![]()
Аз най обичам да нося боксерки, но през лятото ползвам основно прашки, защото с по-прилепнал или полупрозрачен панталон нищо друго не стои добре. А зимата като си сложа прашки и боди пак с прашка, супер неприятно ми се завира в задника цялата простотия и затова предпочитам боксерки.
Главно прашки, като наскоро почнах да нося и от тези :
Имам и боксерки от тези, които покриват само половината дупе.
Абе луда съм на тема бельо имам какво ли не, но главно прашки, защото ми е най-удобно и не ми се очертава бельото![]()
пф половианта от момичетата в анкетата имат по не повече от 2 чифта боксерки в гардероба... Сега било модерно да си металарка с боксерки пф..
П.П. аз предпочитам бикини, но тях ги имам няй - малко. По-често нося прашки, а за спане боксерки
П.П.2 За тази над мен - това не са боксерки а прашки с дантела! Боксерките изобщо не ти влизат в гъза!
П.П.3 на това момиче къде му е дупето?!![]()
_Kristin_ написа:
Прашките са ми най-удобни и най-често тях нося
Боксерки нося само като съм неразположена.
i azzz i aZzz![]()
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
Първоначално написано от albb
![]()
Имам най-много прашки и тях ги нося най-весто. Най-удобни са ми боксерките.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от sweet_lady:
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Навън нося прашки, вкъщи съм с бикини или боксерки, а когато съм неразположена нося бикини, но не и боксерки, с тях не ми е удобно.