Значи искам да питамм някой дали знае как се правят онези кечури на райета...
http://farm3.static.flickr.com/2143/...cf6d5f.jpg?v=0 ето такива
Само да уточня че косата ми е почти черна и аз искам да си направя някакъв инт цвят и ако имате идеи за бои за коси с ярки необичайни цветове кажете
Аз съм чувала че се навива с ролка о се маже с боя или пък със някакви фибички нзз...![]()
![]()
![]()
И аз нз дали можеш да си го направиш у дома, но съм почти сигурна, че светли кичури няма да можеш да си направиш, щом ти е тъмна косата.Една приятелка е с черна коса и искаше бели, руси или розови кичури, обаче където и да отидеше фризиорите й казваха, че няма как да стане на толкова тъмна коса.Единствения вариант ако искаш светли кичури е да отидеш и да си вземеш такива дето се закачат (не се сещам за точната дума).Все пак успех, каквото и да решиш да си правиш ;]
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Бях гледала клипче за такива кичури в vbox-ставаха с със някаква спирала.В домашни условия
За добър резултат върви на фризьор . Аз мисля че на черна коса ще и ходят розови кичури само на едно място отпред в смисъл в един голям кучур коса - най предния от лявата страна много готино ще изглежда . но пак ти казвам върви на фризьор![]()
http://magbg.com/vote.php?id=38734 <<<--- ВлЕз АкО сИ гОтИн!!!
Първоначално написано от AnIcHkAtA
Пфф..
Тези трябва да са най-тъпите фризиори на света за да отпратят момичето като и кажат, че и е много тъмна косата за кичури.. че то аз в домашни условия съм си правила полу бели кичури на черна коса...
За всичко си има начин! +това за да са много светли кичурите първо се изветлява косата в по тъмно рус нюанс и след това за по качествен ефект се слагат другите цветове..
Вярно е че доста гори косата, но ИМА ефект.
baby_join_me_in_dead отивай на фризиор и ще те направят какъвто цвят им кажеш..а точно за този вариянт с карето, платинено русо много ще отиваСамо не дей да ходиш при фризиорите за които AnIcHkAtA спомена !!!
ооо сложна работа мойто момиче,отивай на фризьор да ти кажат там![]()
Stiga gluposti. Ne mojelo da stane. Davam si vsichko, che absolutno moje da se napravqt rusi kichuri na tymna kosa. Stiga da otidesh na frizior. Ako nqkoi frizior kaje, che ne moje, znachi e pylen kreten i nekadyrnik.Първоначално написано от AnIcHkAtA
ако си решила сама да си ги правиш ..няма да се получи ! Отиди на фризьор :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ще се получи, много е лесно: слагаш под кичура един картон, взимаш хартиено тиксо и лепиш хоризонтални черти (това ще са тези които ще си останат твоя цвят), след това изрусяваш останалото и готово
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Qqqq tva li e sega novata moda?!
оле много хитроПървоначално написано от Marge
![]()
Тези кичури стоят хубаво,..но не на всеки отиват..
към авторката на темата...може ли снимка
oооо супер ще си...
с червени кичури или белички....
мда....\
/
![]()
ЕMO ...BLQKKKKKKKKKKKKK
Първоначално написано от ™G-Baby™
ПФ ... хаха ... всеки има право на избор какъв да бъде..Първоначално написано от BeBsItO
Пък и на нея и отива да е такава...![]()
Готик?Първоначално написано от baby_join_me_in_dead
Иначе с бели или червени наистина би ти ходило.![]()
на ролка...навиваш кичурчето..ии боядисваш примерно само една ивичка..![]()
![]()
in defense of our dreams...
И аз така мисля. По добре отиди на фризьорПървоначално написано от Karin_Vall_Gabbriel
..