Тези кичури за които питаш се правят много лесно понеже немоба да ти дам линк напичи във vbox7 - ''Как лесно да си направим кичур =d''
Първоначално написано от ELiTyYy
Така първо се изсветлява (със супра ) целия кичур(прави се с фолио) . След тоба черното се прави на пластовете коса.Абсурт да си го направиш в домашни условия.Камоли пък с тиксоА и един кичур става за 4-5 часа и е доста скъпо .
Тези от снимката не са ли изкуствени![]()
Stay up all night with the stars *
Първоначално написано от baby_join_me_in_dead
И бтв казва се кичур ''зебра''![]()
ем избираш си цвят и нанасяш боята така или пък шпреи
грозно ... но все пак зависи какъв цвят е косата ти сега ? боядисвана ли е , с какво ? а инче супра и фолио ... но отиди на фризьор![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
по-добре отиди на фризьор защото косата ти е тамна а за кичури ще трябва супра иначе цвета няма да се получи
(sun)~{}*
Такааа виждам че темата е доста старичка но да я възобновим....Моята коса е светло кафява и искам кичури предложиха ми с къна ама неискам да си гора косата с тебешир косата се заплита и става суха спрей смятам да си купя а ето едно мое мнение което не е споменавано в България ето го и него:
Такааа лесно и ви струва стотинки купувате си 2 степчета според цвета който искате за розово аз взех малина а ако косата ви е по тъмна вземете 3 така може да са със захар не пречи но ако видите без захар вземете от тях.Изсипвате 2-те степчета в чаша 300 400 милилитра и разбърквате после го стоплете в микровълновата и като е топло потопете часта от косата която желаете да боядисате стойте така 5 минути а ако косата ви е по тъмно повече около 10. После изсушете с хавлия а накрая със сешоар.Видях това в ютюб и го изпробвах косата мирише много приятно и трае до следващото измиване.Надявам се да съм помогнала.)
темата е стара .
Hostis Honori Invidia