.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Кичури

Цитирай Първоначално написано от sladurcheto_11
    ne se interesuvam daje stot nqma da mi otiva
    Според мен ще ти отива.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Тези кичури за които питаш се правят много лесно понеже немоба да ти дам линк напичи във vbox7 - ''Как лесно да си направим кичур =d''

Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    Цитирай Първоначално написано от Marge
    Ще се получи, много е лесно: слагаш под кичура един картон, взимаш хартиено тиксо и лепиш хоризонтални черти (това ще са тези които ще си останат твоя цвят), след това изрусяваш останалото и готово
    оле много хитро
    Тези кичури стоят хубаво,..но не на всеки отиват..

към авторката на темата...може ли снимка

Така първо се изсветлява (със супра ) целия кичур(прави се с фолио) . След тоба черното се прави на пластовете коса.Абсурт да си го направиш в домашни условия.Камоли пък с тиксо А и един кичур става за 4-5 часа и е доста скъпо .

Тези от снимката не са ли изкуствени
    Stay up all night with the stars *

Re: Кичури

Цитирай Първоначално написано от baby_join_me_in_dead
    Значи искам да питамм някой дали знае как се правят онези кечури на райета...

http://farm3.static.flickr.com/2143/...cf6d5f.jpg?v=0 ето такива

Само да уточня че косата ми е почти черна и аз искам да си направя някакъв инт цвят и ако имате идеи за бои за коси с ярки необичайни цветове кажете
    Аз съм чувала че се навива с ролка о се маже с боя или пък със някакви фибички нзз...

И бтв казва се кичур ''зебра''

ем избираш си цвят и нанасяш боята така или пък шпреи

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    грозно ... но все пак зависи какъв цвят е косата ти сега ? боядисвана ли е , с какво ? а инче супра и фолио ... но отиди на фризьор

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Повече от фен
    по-добре отиди на фризьор защото косата ти е тамна а за кичури ще трябва супра иначе цвета няма да се получи
    (sun)~{}*

Такааа виждам че темата е доста старичка но да я възобновим....Моята коса е светло кафява и искам кичури предложиха ми с къна ама неискам да си гора косата с тебешир косата се заплита и става суха спрей смятам да си купя а ето едно мое мнение което не е споменавано в България ето го и него:
    Такааа лесно и ви струва стотинки купувате си 2 степчета според цвета който искате за розово аз взех малина а ако косата ви е по тъмна вземете 3 така може да са със захар не пречи но ако видите без захар вземете от тях.Изсипвате 2-те степчета в чаша 300 400 милилитра и разбърквате после го стоплете в микровълновата и като е топло потопете часта от косата която желаете да боядисате стойте така 5 минути а ако косата ви е по тъмно повече около 10. После изсушете с хавлия а накрая със сешоар.Видях това в ютюб и го изпробвах косата мирише много приятно и трае до следващото измиване.Надявам се да съм помогнала. )

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    темата е стара .
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си