И аз нз дали можеш да си го направиш у дома, но съм почти сигурна, че светли кичури няма да можеш да си направиш, щом ти е тъмна косата.Една приятелка е с черна коса и искаше бели, руси или розови кичури, обаче където и да отидеше фризиорите й казваха, че няма как да стане на толкова тъмна коса.Единствения вариант ако искаш светли кичури е да отидеш и да си вземеш такива дето се закачат (не се сещам за точната дума ).Все пак успех, каквото и да решиш да си правиш ;]
Пфф..
Тези трябва да са най-тъпите фризиори на света за да отпратят момичето като и кажат, че и е много тъмна косата за кичури.. че то аз в домашни условия съм си правила полу бели кичури на черна коса...
За всичко си има начин! +това за да са много светли кичурите първо се изветлява косата в по тъмно рус нюанс и след това за по качествен ефект се слагат другите цветове..
Вярно е че доста гори косата, но ИМА ефект.
baby_join_me_in_dead отивай на фризиор и ще те направят какъвто цвят им кажеш..а точно за този вариянт с карето, платинено русо много ще отива Само не дей да ходиш при фризиорите за които AnIcHkAtA спомена !!!