Ся толкова дни умуване имаше... Ще питам и тука пък квото излезе....
Според вас може ли всеки човек да има сериозна връзка... Навсякъде около мен слушам : Не съм готов/Не мога да имам сериозна връзка... WTF? Всъщност темата е за това че и аз бих го казала Нека не се офлянквам в мисли...
Идеята ми беше...възможно ли е човек наистина никога да не успее да се обвърже... ? И да съботира всяка своя връзка... Май не успях да обясня точно кво имам предвид...
Трябва ли ти точния човек за да се навиеш и да се чувстваш добре във връзката... Или наистина може да не си готов.. или да не можеш... И докога така?
Преди като чуех тия думи си мислих : "Само оправдания...Като иска да я/го зарязва...просто да го направи . " .... Обаче сега ми седят в по-различен аспект нещата...
Вие имали ли сте подобна връзка..."сериозна" която да е приключила защото сте се чувствали... ъ задушени...Разкажете А къде в цялата история е моногамията...Или просто ни писва само с човека до нас и искаме друг...
Наистина исках да си го обясня пък и на вас...тва което имам предвид Объркано ми е но наистина тия дни тва ми е много в акъла...
Или да изпия 1 студена вода и да забравя че го е имало тоя период
Предварително благодаря на всеки,който изяви мнение по въпроса... И на всеки,който се сдържи да ми тегли майните А..и сори за евентуалните правописни грешки : ))))