.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Град
    blg

рисуването и музиката.....

амм не намерих такава тема сри ако има... та за тези които се занимават с рисуване кои песни ви вдахновяват и на каква музика обичате да творите
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    аз лично рисувам и това уча сега.няма значение каква е музиката.просто трябва да предизвика някакво чувство в мен,за да мога да рисувам.няй-често слушам метъл или готик според зависи.не мога да кажа песни,просто защото са много.
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Град
    blg
    dam qsno i az tova u4a no misalta mi e primerno 4e nemoga da risuvam pone az na nqkakvi 4algii vapreki 4e v diskoteka moga da gi slu6am
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Град
    Horrorwood
    Аз слушам предимно рок, а и малко по-тежки неща и се предполага, че това ме вдъхновява. Всъщност и музиката ми и скиците ми са вдъхновени от случилото се в живота ми, може би малко по-трансформирано
    Your pseudo sunshine I don't need.

Блек Дуум (за "нормалните" рисунки), а метъл и хардкор за злобните.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Аз рисувам само когато имам свободно време, пускам си рок ... метъл. Но най-хубавите ми рисунки са направени, когато съм била тъжна, или скарана с наще. А тогава слушам Корн и депресираща музика.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си