- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Доброто или лошото момче?
Не че лошото се държи зле, просто прави лоши неща с приятели - напива се, напушва се, не ходи на даскало, сбива се от време на време... А доброто, не че е задръстено, но е може би по-свястно. Но момичета, представете си че имате чувства и шанс с двете, и двете са мили и нежни с вас (винаги). Кого ще изберете?
бед бойс, бед бойс...![]()
![]()
![]()
бед бойс rulzzzПървоначално написано от lo0s3r
![]()
Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!
Естествено че ло6ото с него има адреналин,винаги нещо се лучва :P
....out of my mind....
![]()
лошо лошо... и после ревете, тоя бил ме наранил, оня....хах, на ви лошо момче!
![]()
лошо момче,защото е по-весело със него![]()
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
лошото момче,защото хем ще ми е весело с него,хем ако стане ,знам че няма да се направи на п*тка,а ще дойде и ще ми помогне.може да зву много детински,но истината си е истина![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
по принцип жените имаме слабост към лошите момчета, така че и моят отговор е лошото
когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш
Доброто![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
надявам се като те заебе заради друга да ти е още по-веселоПървоначално написано от BaBy_bS
![]()
както и на другите![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Ще я заебе,ама поне ще й е било интересно..Първоначално написано от MaMkaMy
![]()
А стига сте казвали лошото щото половината раздел "Любов" е пълен с истории за такива "лоши момчета" как са ви наранили и т.н.Една хубава тема не мога да прочета от вашите терзания относно лошите момчета...И после имоушънъл историики хич да не е докато не си счупите главите няколко пъти няма да ви дойде ъкъла...![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Доброто момче. Нека ми е зле.![]()
за кво да си хаба нервите по некакъв мърсолько каде се напива и се прави на големия мъжага! ще си избера кроткия да ни е хубаво и на двамката![]()
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
Еми винаги съм била ЗА "добрите" момчета, ма така се получи, че се запознах с такова, каквото си описала, че е лошо... пуши, пие, сбива се, не ходи на училище, не му дреме... Ама пък е милион пъти по-добър от някой "добри"... кара ме да се усмихвам, радва ме постоянно...Не мисля, че като пие, пуши и т.н... е лошо момче
Много интересни представи имате относно добро и лошо...
![]()
еlsy![]()
Ами според мен е най-добре да е нещо средно, но повече към "доброто момче". Трябва да си има добра ценностна система, да е точен човек, вазпитан, но когато трябва да прави и по малко лоши неща.![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
+1Първоначално написано от sextazy_baby
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Добричкото сериозно момче,което няма да ми разбие сърцето и да се изебе с някоя (по вероятност най-добрата ми приятелка). И кой е казал, че добрите момчета са ску4ни бе![]()
![]()
Мойто слънце е добричко момче,ама се хиля целодневно и винаги ми е весело
![]()
искам добро момче ,което да ме обича и разбира,а не да ми върти номера и да се прави на кой съм аз![]()
+1 Гласувах за доброто ;]]Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Cascada - Bad Boy