- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Доброто или лошото момче?
доброто момче... не харесвам лошите..някфа антипатия изпитвам![]()
Един път бях тръгнала с едно много добро момче и тръгнах с тази мисъл:
"ЕЕ най на края си намерих свястно гадже" и ходих с него еднаседмица и то той като е дибър и хич не ми беше забавно и беше а и прекалено мил към менеи накрая не издържах и го скъсах
![]()
dobroto
Първоначално написано от pepita87
Може би въпроса трябва да е такъв, лошото момче дето краде(защото няма пари), напива се, напушва се, обаче има едно на ум и е с добро сърце, или доброто което не прави такива неща обаче като нищо би ви преебал.
Щото човек не трябва да се гледа не по постъпките а по сърцето.
Ми за мене лошо може да е такъв,който пие,псуваПървоначално написано от blood_dodo
за друг тоова може да е добро или нормално!!!
Първоначално написано от sextazy_baby
харесвам лошите момчета и тоя стил.
аз не съм от тия лигавите дет искат някой само да им се гушка и да им говори мило ... аз такфиз не ги щъ...ама не и такфиз да се дрогират
и досега само 1 момче ме е заебавало и то даже не ми напрай впечатление аз твърда. мн хора от моя клас викат ти си жената мъж
![]()
сички от моя клас реват кат ги зареве момче ам в карйна сметка само мъже и жени сме се ше се намери некой.
Е намери си някой да те бие с точилка като се прибира пиян,да ти се подиграва и да те гаври пред приятелките ти,ЩЕ ТИ Е ИНТЕРЕСНОПървоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
мии доброто.просто защото съм била с лошо момче и мнението ми не е добро.
пари,алкохол,дрога,бягане от часове,курви...това правят лошите момчета...с това се занимават.
незнам какво имате предвид под добро момче...некъф пълен зубчо,който се облича примерно,който не излиза петъците и съботите,учи в неделя,помага в къщната работа и слуша мама и тати...има вечерен час...
гласувах за добро момче,по простата причина,че лошите немогат да бъдат добри,за да ми угодят,докато добрите по всяко време могат да станат лоши![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
доброто,защото след време лошото ще почне да си показва рогата,а доброто все още ще си се държи миличко,пак и плюс това то би трябвало да е емоционално по-богато,а и аз не обичам просташките постъпки
![]()
+1Първоначално написано от sextazy_baby
![]()
била съм и с "лошото" и с "доброто" момче и лично повече ми харесва лошото![]()
![]()
![]()
Sawyer ot 'Lost'![]()
![]()
someone else...
dobroto![]()
![]()
![]()
![]()
zna4i minalata god.har. 1 mom4e ot klasa mi,i toi me har.,no az go otblusnah i taq god. tova mom4e,ve4e ne e su6iq,ve4e e lo6 i ne me kefi
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Харесвам лошите момчета и тоя стил...![]()
![]()
![]()
"лошите момчета" ги харесват малките пикли...![]()
щот 2-3 такива като ги нае*ат и ги оставят после идва хън-мън и т.н.
ама така е - в днешно време е модерно да има филм, не може просто всичко да си върви по мед и масло...
според мен никое уважаващо себе си момиче не би тръгнало с "лошо момче,защото знае какво следва..
Първоначално написано от kombarka
точно такаПървоначално написано от bibo
![]()
ChoCoGirL..!
"...но и мен ме влече да си лошо момче да си непредвидим,сладко непоносим.."![]()
Аз пък предпочитам доброто момче![]()
Доброто...
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
аз предпочитам добричкото :oops:
![]()