.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Как да и го кажа,след следното

Здравейте,бих искал да ми дадете савет за следното:

В началото на тази учебна година (9 клас) се запознах с едно момиче,от новия ми клас.И то даже на 15 сеп. Първоначално я харесах на ваншен вид ,но после разбрах ,че от вътре е още по красива.
    Незнам дали е савпадение ,но си ходихме на една посока след даскало, два пъти се срешнахме случайно.

Започнах да се влюбвам в нея ........ Личеше си и че та има симпатии към мен

Тъкмо стях да и призная чувствата си когато:

Един ден и звъннах, да я питам какво прави и дали и се излиза,
    тя ми каза че е с fr,.... попитах дали мога да доида
    осетих че не исе искаше мн

Когато се срешнахме с нея имаше 2 момичета и 2 момчета
    запознах се,

но след една минута разбрах че едното момче и е
    гадже

след един час се разделихме и цял ден след това ми беше мн гадно
    ............

Следвастата седмица тя се даржеше по различно,.
    пак си ходихме заедно но имаше несто различно...

...и така имасхе вече 3 седмици от както се запознахме.

НО.. в началото на тази седмица!!
    Тя ми каза че е скасала с него( раз. не ми го каза толкова пряко,но можеше въобще да не ми казва ???/ странно...

Сега вече сам решил да и го кажа ,, но как???

Хрумна ми да я зажеда на кино или театър, но не ми много допада тази идея.

По добре ли е да я заведа на вечеря,а след това да се порасходим и да я испрата и да и кажа тогава????????????

Кажете ?????!!

а др е дали може да се извади заключение че ме харесва

Как ще я водиш на вечеря бре..да не сте 20 30 годинишни..Шо не ти допада идеята за кино..Много е добра.Ако не..излезте на кафе, или разходка в някой парк и й го кажи...Няма от кфо да те е срам..

Нищо против нямам за кино или кафе ,но тогава не е сигорно че сте сме сами..!!

театър
    покани.я.на.кино.или.да.се.н плускате.някъде.по.добре
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на sasha_90
    Това за вечерята ми изглежда много официално и сериозно.Чрез нея може да я уплашиш.Така,че не я кани на вечеря!По-добре на разходка или на кафе.

Град
    Стара Загора
    идеята с киното не е добра в този случай. в киното няма как да и ги разкриеш тия чувства все пак хората ще гледат филма...
    по-добре ще е да я заведеш на разходка (ако сте романтични-нека бъде романтична разходката) и малко по малко да и го кажеш.
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Как ще я водиш на вечеря бре..да не сте 20 30 годинишни..Шо не ти допада идеята за кино..Много е добра.Ако не..излезте на кафе, или разходка в някой парк и й го кажи...Няма от кфо да те е срам..
    ква вечеря верно, бе! другото дето имортъл е добра идея, даже идеална. Успех!
    She started dyeing her hair and
    Wearing the same perfume as me
    She started reading my books
    And stealing my looks and lingerie

She's not me !

Вечерята не е добра идея. Киното е!
    Направи нещата така, че да сте сами. После, ако тооолкова държиш да ядете отидете на МакДоналдс или някакво такова.

според мен утидете на кино на филм който иска тя и и плати ти билета ! след това се разходете и и предложи по начина по който смяаташ за най -добър
    Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!

Град
    Ямбол
    Как ще я водиш на вечеря бре..да не сте 20 30 годинишни...

Заведи я на кино, идеята си е страхотна. Избери или някой романтичен филм или супер страшен филм В единия случей ще я разчувстваш, а в другия ще се изплаши и в тоя момент можеш да си я гушнеш Много ще е сладко.
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

МЕРСИ за идеите

Голям фен
    Ако ще ти е некомфортно в киното (щом казваш,че не ти допада идеята сигурно е така).Отидете просто на кафе... Ако сте си по-близки,можете да се разприказвате за един куп неща и така ще си дойде и момента в който можеш да и признаеш че имаш някакви чувства... А и за да не срещнете някой познат който да ти развали плановете ,просто я заведи в някое кафе където знаеш че не ходят ваши приятели.

Голям фен Аватара на 4y4u_g
    За вечеря идеят ми харесва...само,че може би не точно вечеря,прекалено официално е за 9 клас...по-скоро на пица...и ако има някоя пицария със сепарета...избери нея.. : )

е добре ако имаме в предвид че е металка кое и би харесало наи-много???????

Голям фен
    Хах не разбирам много от метъли,но си мисля че тогава киното с романтичен филм отпада...Пак кафето си е доба идея

.. вечеря не става .. а кино не е удобно щото няма да можеш да й кажеш нищо докато гледате филма .. аа иначе най добре една разходка на някое по тихичко място .. и й казваш това което те мъчи .. успехчеТа {} :P
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Град
    столицата
    Чакай малко бе,тя тъкмо е скъсала и ти веднага мислиш да и кажеш ли?Поизчакай 1-2 месеца,през това време се сближи още повече с нея,излизайте по-често,говори си с нея по-често и намеквай за чувствата си,но не го казвай директно.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от MaMkaMy
    идеята с киното не е добра в този случай. в киното няма как да и ги разкриеш тия чувства все пак хората ще гледат филма...
    по-добре ще е да я заведеш на разходка (ако сте романтични-нека бъде романтична разходката) и малко по малко да и го кажеш.

mnogo filmi e gledal..
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Според по-добре идете първо на кино и след това се разходете някъде насаме, където ще имаш възможност да й кажеш.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Град
    Ямбол
    Е щом е метълка вземи 2 двулитровки биричка и я закарай в някой строеж да се натряскате здраво
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Sofiя
    По-добре я заведи някаде,където не е ходила.Я си предстви водиш я на кафе и хоп...ваши познати.Така,че некъде кадето тя не е ходила и няма вероятност да ви прекъснат.Нали знаеш,че все в неподходящ момент става нещо.Хахах и не губи време да я изпращаш до врата и дрън дрън... като по филмите.Просто и го кажи знам,че не е лесно но.... т`ва е . Късмет ; ))

Град
    Aitos
    samo 6te ti kaja ne go pravi vednaga za6toto nqma da i e priqtno i vse o6te sig misli za biv6iq si i.t.n nito prekaleno kasno za6toto kogato re6i6 da i go kae6 moje da si ima dr ve4e taka 4e izberi nai podhodq6tiq moment USPEXI :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си