- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога за първи път...
Здавейте момичетаизвинявам се ако темата се повтаря, но ми стана любопитно кога за първи път гаджето ви направи подарък :P :P :P ... Момчета и вие може да драснети ро някой ред кога за първи път направихте подарък на вашето момиче
![]()
P.S. Моят още нищо не ми е подарил въпреки че ходим от 3 месеца![]()
еми попринцип на навършване на определен месец (1,2,3 и т.н) или когато има повод ,освен Рд и имен ден... но чесно може да ти направи и без повод важното е да са обичате:P
Мy heArt тупа-р-лупа fOr yOu(!)(!)(!)
Леле, какъв ужасходите от 3 месеца и той още не ти е направил подарък?!?!
...
Ама много сте тъпи понякога..ти заради подаръците ли ходиш с него? (сега ще кажеш "не естествено, аз го обичКам" при което възниква въпросът к`во си се разоплаквала тогава..Ама карай..
Моят приятел когато за пръв път ми направи подарък ходехме от 4-5 месеца някъде, не помня точно..беше плюшено котеЗвучи изтъркано, но за нас си има особено значение..
![]()
На първата ни среща ми подари розичка, а веднъж като се видяхме в Пловдив ми подари плюшена мечка![]()
Ми беше едно такова...Беше мъничка,..сладичка,..нежна,б ла розичка.
![]()
първия подарък беше за свети валентин едно огромно пюшено сърце![]()
Най-скорошния подарък от момче е бил още като се запознахме. Запознахме се, седяхме на едно кафе и една бабичка им града, която продава цветя и той купи едно и ми го подари. Не е точно подарък, но беше мило.
А най-късно... ммм на годишнина![]()
o6te na 3 den sled kato tragnahme...
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
Подарявам с повод и без повод.
Обичам да радвам хората.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Ми мойто мило редовно си ми подарява нещо,дори и без повод![]()
3 месеца без да ти подари нищо?Тва си е направо подсъдимо
![]()
. . .
На мен най-дългата връзка ми е 2 седмици и нищо не са ми подарявали.Подарявало ми е вече бившо гадже.
гривничка (беше негова)
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
О,каква трагедия!Бяхме заедно 3 месеца и дори за РД-то ми не ми подари нещо...Ше взема да се обеся на тънкото си черво,че да ми се оправи перисталтиката...Я стига!Кфо като нищо не ти е купил..болка за умиралка..заради подаръците ли си с него??Кфо ли се очудвам...В днешно време любовта може да се купи..Тя за туй е обезличена..Надяваме се скоро да ти подари нещо че да мирясаш...
Миииии моя в събота като се видяхме (тъй като е от друг град се виждаме само в съботите и неделите) ми подари мн нежна сребърна верижка със сърце с червени камъни...уникално е!![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ee za sq n6,nie edva trugnahme
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Като правихме 1 месецМн готино плюшено лъвче и 2 години след това аз все още спя с него
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
За рожденния ми ден.Сега си спя с последния подарък-един мечок :P ааа как искам още подаръциу от него ама няма вече![]()
mi za pr1v p1t na koleda mi podari podar1k..6toto bqhme tr1gnali septemvri i nikoi nqma6e rojden den skoro...podari mi parfum..toi mn obi4a da mi podarqva razni ne6ta i az vse mu se karam...
![]()
Лудите движат света.
Хах, още преди да тръгнем - първия път, когато прекарахме повече време заедно (тоест, цялата нощ преди Джулай морнинг). Беше ходил на море със съучениците си и беше донесъл мидички. Даде ми да си харесам нещо и тогава си избрах едно рапанче, с което после дремех на дивана му, защото цяла нощ не бях спала.
![]()
Макар че е глупаво да се гледа материалното... Аз бих казала, че най-големият му подарък досега е именно онази нощ, защото ако не беше неговата покана да посрещнем изгрева с него и компанията му, ако не беше всичкото му внимание през цялата нощ... Е, нямаше да се чувствам като в приказка и да разбера, че мечтите не са само илюзия.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Миии.. ако говорим за сегашното ми гадже - направи ми подарък в началото от връзката ни, защото ходи до Белгия и оттам ми донесе едни много яки сребърни обици![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
1 месец преди да тръгнеме за Свети Валентин![]()
цветята не се броят предполагам, така че първия беше сега за рождения ми ден (6 месеца след като тръгнахме), но пък и аз не държа толкова на тези неща, така че на мен не ми е проблем и той това си го знаеаа и някъде около 3тия месец ми подари един страшно хубав колан, който беше негов и само му мрънках, че искам и аз такъв
![]()
... so much to live for, so much to die for ...
след около 2 месеца ми подари плюшено мече
Ми на 14-ти февруари въпреки ,че го предупредих , че не искам подаръци ...