- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов без граници!
В живота на всеки човек има и хубави и лоши моменти.Всеки един от нас е попдал в такива ситуации.Понякога сами се поставяме в подобни ситуации,а друг път съвсем случайно дори и неосъзнаваме че вече сме част от нещо голямо. Хората се раждат,живеят и умират,а понякога дори цял живот не им стига за да открият истинската любов.Не става дума за тази любов,в която всеки втори човек се кълне на своята половинка.А за онази чиста,нежна и красива любов,която се среща може би само веднъж в живота на човек. За тази любов несъществуват граници.Когато човек е истински влюбен той спира да мисли за себе си и се отдава изцяло- физически и духовно на своята половинка.Той е готов да направи всичко за своята сродна душа.
Като всеки човек,така и аз мечтая да срещна тази любов,която да ме накара да немога да се владея.Да искам още и още да отпивам от сладкия извор на любовта.Вярвам,че за всеки човек е отредено да намери своята сродна душа.Когато най-много търсиш подходящия човек се оказваш сам и на кръстопът.А когато най-малко очакваш и за твоя влак се намират пътници.
Така,че хора неспирайте да вярвате в любовта,колкото и нереална и далечна да ви се струва. Защото,когато човек има вяра всичко е възможно!![]()
Усмихвай се защото никога незнаеш кога някой ще се влюби в усмивката ти!
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Може и да си права, но точно в момента не вярвам в любовта![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
but I do!Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Живей без граници, живей без граници, живей, живей без граници...
Винаги за всеки има някого, споделям мнението ти
Много хубаво написано и в него има доза истина, но в реалния йивот нещата стоят иначе.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
и аз не вярвам в любовта вече толкова са ме наранявали че...изобщо нямам никакви надежди...![]()
![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Blagodarq za komplimenta,4e e hubavo napisano.Prosto taka go 4uvstvah.A ne samo vas sa naranqvali i az sum taka vseki put se zari4am 4e pove4e nqma da mi se slu4i... no.... takuv e jivota!
Усмихвай се защото никога незнаеш кога някой ще се влюби в усмивката ти!
spored men lubov bezz granici e da ima takava lubov i ot 2 te strani i da si gotov na vsi4ko za tozi 4ovek da ima komppromici mnogo ot 2 te strani!!! o da se uvajavate vzaimno![]()
Напълно съм съгласна с тебПървоначално написано от drebosucheto
![]()
Много точно!Първоначално написано от drebosucheto
nicolepcd
Има вяра всичко е възможноПървоначално написано от drebosucheto
. Прекалено цитиране от филми вадите,важи и за приказки.Като всичко е възможно айде иди открии изгубения град Атлантида примерно. За любовта нека си има вяра,ама отстрани ако не ти отвръщат ко става.Се говорите наизуст
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Инкенбидон.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
истиснката любов я има. но не еподходящо да говориш тук за нея това е тийн сайт тук все още ч издирват. все пак и аз съм тук така че може би съм в тач група, а може би не..Първоначално написано от drebosucheto
на 20 съм и съм с човек когото много обичам. както акзваш да му се отдадеш тялом и духом. Когато съм с него нищо друго не съществува. всчко едно мое решение е повлияно от него в смисъл като взимам решение първо мисля за него, дали ще е добре за нас ще ни повлияе ли и т.н. аз съм зависима от него защото така го чувствам защото така искам. Найстина. Обичам го. и не си представям дните си без него.
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
Преди няколко дни жестоко се отрекох от любовта ... не мога да вярвам вече на никой ...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
+1Първоначално написано от sextazy_baby
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
What the fuck is love?
![]()