.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    София

Любов без граници!

В живота на всеки човек има и хубави и лоши моменти.Всеки един от нас е попдал в такива ситуации.Понякога сами се поставяме в подобни ситуации,а друг път съвсем случайно дори и неосъзнаваме че вече сме част от нещо голямо. Хората се раждат,живеят и умират,а понякога дори цял живот не им стига за да открият истинската любов.Не става дума за тази любов,в която всеки втори човек се кълне на своята половинка.А за онази чиста,нежна и красива любов,която се среща може би само веднъж в живота на човек. За тази любов несъществуват граници.Когато човек е истински влюбен той спира да мисли за себе си и се отдава изцяло- физически и духовно на своята половинка.Той е готов да направи всичко за своята сродна душа.
    Като всеки човек,така и аз мечтая да срещна тази любов,която да ме накара да немога да се владея.Да искам още и още да отпивам от сладкия извор на любовта.Вярвам,че за всеки човек е отредено да намери своята сродна душа.Когато най-много търсиш подходящия човек се оказваш сам и на кръстопът.А когато най-малко очакваш и за твоя влак се намират пътници.
    Така,че хора неспирайте да вярвате в любовта,колкото и нереална и далечна да ви се струва. Защото,когато човек има вяра всичко е възможно!
    Усмихвай се защото никога незнаеш кога някой ще се влюби в усмивката ти!

Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Може и да си права, но точно в момента не вярвам в любовта
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Може и да си права, но точно в момента не вярвам в любовта
    but I do!
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Живей без граници, живей без граници, живей, живей без граници...

Винаги за всеки има някого, споделям мнението ти

Много хубаво написано и в него има доза истина, но в реалния йивот нещата стоят иначе.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

и аз не вярвам в любовта вече толкова са ме наранявали че...изобщо нямам никакви надежди...
    tAke a dIrty pIcture

Град
    София

:)

Blagodarq za komplimenta,4e e hubavo napisano.Prosto taka go 4uvstvah.A ne samo vas sa naranqvali i az sum taka vseki put se zari4am 4e pove4e nqma da mi se slu4i... no.... takuv e jivota!
    Усмихвай се защото никога незнаеш кога някой ще се влюби в усмивката ти!

a

spored men lubov bezz granici e da ima takava lubov i ot 2 te strani i da si gotov na vsi4ko za tozi 4ovek da ima komppromici mnogo ot 2 te strani!!! o da se uvajavate vzaimno

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти

Re: Любов без граници!

Цитирай Първоначално написано от drebosucheto
    Така,че хора неспирайте да вярвате в любовта,колкото и нереална и далечна да ви се струва. Защото,когато човек има вяра всичко е възможно!
    Напълно съм съгласна с теб

Супер фен

Когато най-много търсиш подходящия човек се оказваш сам и на кръстопът.А когато най-малко очакваш и за твоя влак се намират пътници.
    Много точно!
    nicolepcd

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

В живота на всеки човек има и хубави и лоши моменти.Всеки един от нас е попдал в такива ситуации.Понякога сами се поставяме в подобни ситуации,а друг път съвсем случайно дори и неосъзнаваме че вече сме част от нещо голямо. Хората се раждат,живеят и умират,а понякога дори цял живот не им стига за да открият истинската любов.Не става дума за тази любов,в която всеки втори човек се кълне на своята половинка.А за онази чиста,нежна и красива любов,която се среща може би само веднъж в живота на човек. За тази любов несъществуват граници.Когато човек е истински влюбен той спира да мисли за себе си и се отдава изцяло- физически и духовно на своята половинка.Той е готов да направи всичко за своята сродна душа.
    Като всеки човек,така и аз мечтая да срещна тази любов,която да ме накара да немога да се владея.Да искам още и още да отпивам от сладкия извор на любовта.Вярвам,че за всеки човек е отредено да намери своята сродна душа.Когато най-много търсиш подходящия човек се оказваш сам и на кръстопът.А когато най-малко очакваш и за твоя влак се намират пътници.
    Има вяра всичко е възможно . Прекалено цитиране от филми вадите,важи и за приказки.Като всичко е възможно айде иди открии изгубения град Атлантида примерно. За любовта нека си има вяра,ама отстрани ако не ти отвръщат ко става.Се говорите наизуст
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Инкенбидон.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

истиснката любов я има. но не еподходящо да говориш тук за нея това е тийн сайт тук все още ч издирват. все пак и аз съм тук така че може би съм в тач група, а може би не..
    на 20 съм и съм с човек когото много обичам. както акзваш да му се отдадеш тялом и духом. Когато съм с него нищо друго не съществува. всчко едно мое решение е повлияно от него в смисъл като взимам решение първо мисля за него, дали ще е добре за нас ще ни повлияе ли и т.н. аз съм зависима от него защото така го чувствам защото така искам. Найстина. Обичам го. и не си представям дните си без него.
    She started dyeing her hair and
    Wearing the same perfume as me
    She started reading my books
    And stealing my looks and lingerie

She's not me !

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Все тая...

Животът е адът описан в Библията!

Преди няколко дни жестоко се отрекох от любовта ... не мога да вярвам вече на никой ...
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Цитирай Първоначално написано от sextazy_baby
    Напълно съм съгласна с теб
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

What the fuck is love?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си