- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Американски колеж :)
Здравейте всички! Имали някои от вас, които мислят да кандидатстват там? А някой вече да е кандидатствал там или да е влязъл?Просто имам големи мераци за там и ми е любопитно... ^^
![]()
...DrEaMeR...
za kude po-to4no? amerikanski koleji-mnogo.v nqkoi se vliza lesno,v drugi-ne.uto4ni...
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Офф, верно бе! Ами Американския колеж в СФ имах предвид![]()
...DrEaMeR...
Аз ще кандидатствам тази година също и не мисля, че американския е най-добрия вариант.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
http://www.kadedaucha.com/?id=237&pid=22 malka sum,ne sum studentka i za tova ne moga da ti dam suveti,no ot saita moje6 da dobie6 dobra predstava za koleja.Първоначално написано от YoUr_LiTtLe_SuN
![]()
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
М нз ама като влезнеш там тряа здраво да учиш ..![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Аз мисля да се пробвам да вляза. (:
Имам една позната, която учеше в моето училище до миналата година, а сега е в Колежа. Странното е, че преди седми клас беше изключително отпусната и не изкарваше блестящи оценки, но въпреки това успя да се справи с изпита и влезе (със скъпата такса обаче). Тя казва, че влизането изобщо не е трудно, но аз не й вярвам. Времето за въпросите е ограничено и недостатъчно, ако отделяш на всяка задача голямо внимание...
Ъхъ... Аз вчера правих пробен изпитМи искам на ниската такса да вляза иначе, бай бай на колежа
![]()
...DrEaMeR...
Кандидатствах,влязох,не отидох,и съм щастлива повече от всякога,макар че исках да уча там.![]()
Тhe Hell is coming!
да бе една фр е там и е ужасноее за тъпите като мен поне е ужасно
ама за некой зубар ше е като рай
![]()
![]()
Ти наистина си тъпа... oOПървоначално написано от LiGlA...
Trust, will, courage - the three things one must have!
Tupo e da ima takowa razdelenie... Gadno e za tezi, na koito ne im se u4i i koito nz kvo iskat da pravqt s jivota si... x3a si e tam :P
...DrEaMeR...
Ти в коя гимназия си?Първоначално написано от LiGlA...
Адски се дразня на това, че повечето не правят разлика между "зубър" и умен човек, който има добра памет, мисли логично и знае много неща в най-различни области. И бтв, зубър означава тревопасно животно. (:
Та да не се отклонявам повече от темата. Американският колеж гарантира доста по-добро образование в сравнение с повечето обикновени училища, в които е мизерно, учителите и родителите нехаят за образованието на децата (а в Колежа се плащат огромни суми, следователно трябва да учиш редовно, иначе си аут), а дисциплината е отвратителна. Научаваш английския (+втория език) на изключително добро ниво, получаваш две дипломи - българска и американска и можеш да продължиш образованието си в чужбина.
И после да учиш в Колежа било тъпо...
Съжалявам, ако съм твърде рязка, но се дразня на мнения от рода на: "Колежът е само за някак`ви зубъри, там е тъпо". Да, това си е твое мнение, а моето си е мое, обаче според мен не си запозната с предимствата на Колежа, а въпреки това говориш срещу него. (:
от коа ниаам право на мнение![]()
![]()
Имаш право на мнение винаги, обаче аз смятам, че един човек има истинско мнение само когато е запознат с въпроса напълно.Първоначално написано от LiGlA...
Ти имаш приятелка, приета в Американския колеж, тя може би ти се е оплакала, че е много трудно и че не трябва да държиш като маймуна. Затова си решила, че там е ужасно. Но за зубърите ще е рай, разбира се...
Просто не си запозната и затова ме издразни. (:
или просто имам по различно мнение от твойто :P
Не се обиждай, но твоето мнение не е компетентно. (;
Съгласна съм с теб. Прочетох постовете ти и съм на същото мнение. И аз много се дразня на такива изказвания.Първоначално написано от anito12
пп Виж ника и не коментирай повече. Няма смисъл.
Първоначално написано от ™G-Baby™
Гръмни се най-добреПървоначално написано от LiGlA...
![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
не мерси![]()
Пълно е с простаци, значи...![]()
:P Деба тея прости лигли навсякъде плъзнаха! Кат някви хлебрки са
![]()
...DrEaMeR...
Аз само да ви кажа, че вече ниска такса нема и да искате...Сичко е на 5к ойру. А за инфо...има тема с 12 страници, използвайте търсачката.
Мда... кофти е амаПървоначално написано от CacOBG
И темета видях
![]()
...DrEaMeR...
мразя колежи![]()
![]()