.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Въпрос за изкуствените нокти

Значи купих си изкуствени нокти ама са се замислих...После как да ги махна?! И още един...за пръв път си слагам иииии това ще увреди ли моя си нокът...просто ми се наложи да си сложа Повече няма

мии ако не са 1.50 няма начин лепилото да ти увреди ноктите.абе избягвай ама ако толкова се налага после ги остави да починат малко
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Ще ти увреди нокъта, каквото и да е лепилото.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    somewhere over the rainbow...
    Абе хора на вас не ви ли падат много бързо изкусвените нокти? На мене а първите 10-15 мин и вече няколко ги няма....

Аз съм си лепила нокти в продължение на месец ,ходих на маникюристка и тя ме посъветва преди да ги залепя да си подготвя ноктите да ги почистя с лакочистител после с бадемово масло за маникюр...то не е много скъпо така че може да си го позволиш... и чак тогава да си залепя ноктите..после при самото сваляне за да не те боли като ги махаш и за да не си увредиш много ноктите ги заливаш с лакочистител,така по-лесно падат...няма начин просто да не си увредиш ноктите каквото и да правиш,но поне тая процедура намаля увреждането
    Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си