.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Град
    В мечта за Луната...
    Братле... и аз мисля че не си безразличен на това момиче...но както казват някои хора... по-добре с действия и го покажи щот любовните обяснения са демоде...мисля че ще ви се получи работата...
    Не е страшно вълк да ридае, Не е страшно сълза да се стичa, Страшно е когато единакът обича! Живеещ на Земята - контролиран от Луната !...По-добре да ме мразят за това което съм, отколкото да ме обичат заради това което не съм.

Град
    В мечта за Луната...
    обачее... и аз имам подобен проблем и се надявам да помогнете и на мене.запознах се в петък с едно момиче и оттогава не съм спал... не ми излиза от главата... учим в едно даскало и тя е в класа на няколко мои мн добри фр които аз всеки ден посещавам и просто няма как да не я виждам...а тя е толкова красива сладка...и какво ли още не ...моля ви се п0магайте защото искам да се наспя като хората и си давам живота да съм с тва момиче...е братле станахме двама влюбени --> сега ще чакаме п0мощ
    Не е страшно вълк да ридае, Не е страшно сълза да се стичa, Страшно е когато единакът обича! Живеещ на Земята - контролиран от Луната !...По-добре да ме мразят за това което съм, отколкото да ме обичат заради това което не съм.

дам така си е. Тази седмица в Петък имаме спортен полу-ден.Нз дали ви харесва,но с нея се оговорхме по skype кат се видим да се поразходим и сам намислил да действам само,че още не сам решил как-дали с думи или само действия.

z

batka poslyshai me po dobre deistvai v blizkite dni da si q provarjes kam tep :P posle da ne stane taka da i stanesh bezrazli4en

Цитирай Първоначално написано от Balmy I
    Щом се е съгласила да излезете значи всичко е ясно
    Е уби ме...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Цитирай Първоначално написано от Balmy I
    Щом се е съгласила да излезете значи всичко е ясно
    Е уби ме...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Благодря на всички за хубавите съвети,но нещо не се получи.С нея винаги ходи една нейна прителка,така и на спортния ден.И какво да кажа сичко,което бях измислил пропадна.Така и в училище стана.Нейната приятелка е все покрай нея и нямам надежда вече.Оффффффф какво да правя???????/

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    просто и го кажи и на нея ... кажи " искам да ти кажа нещо на 4 очи .. може ли за малко " и и го кажи .. нищо не губиш
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си