- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да подходя с нея?
Братле... и аз мисля че не си безразличен на това момиче...но както казват някои хора... по-добре с действия и го покажи щот любовните обяснения са демоде...мисля че ще ви се получи работата...![]()
![]()
Не е страшно вълк да ридае, Не е страшно сълза да се стичa, Страшно е когато единакът обича! Живеещ на Земята - контролиран от Луната !...По-добре да ме мразят за това което съм, отколкото да ме обичат заради това което не съм.
обачее... и аз имам подобен проблем и се надявам да помогнете и на мене.запознах се в петък с едно момиче и оттогава не съм спал... не ми излиза от главата... учим в едно даскало и тя е в класа на няколко мои мн добри фр които аз всеки ден посещавам и просто няма как да не я виждам...а тя е толкова красива сладка...и какво ли още не ...моля ви се п0магайте защото искам да се наспя като хората и си давам живота да съм с тва момиче...е братле станахме двама влюбени --> сега ще чакаме п0мощ![]()
![]()
![]()
![]()
Не е страшно вълк да ридае, Не е страшно сълза да се стичa, Страшно е когато единакът обича! Живеещ на Земята - контролиран от Луната !...По-добре да ме мразят за това което съм, отколкото да ме обичат заради това което не съм.
дам така си е.Тази седмица в Петък имаме спортен полу-ден.Нз дали ви харесва,но с нея се оговорхме по skype кат се видим да се поразходим и сам намислил да действам само,че още не сам решил как-дали с думи или само действия.
batka poslyshai me po dobre deistvai v blizkite dni da si q provarjes kam tep :P posle da ne stane taka da i stanesh bezrazli4en
Първоначално написано от Balmy I
Е уби ме...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Благодря на всички за хубавите съвети,но нещо не се получи.С нея винаги ходи една нейна прителка,така и на спортния ден.И какво да кажа сичко,което бях измислил пропадна.Така и в училище стана.Нейната приятелка е все покрай нея и нямам надежда вече.Оффффффф какво да правя???????/
просто и го кажи и на нея ... кажи " искам да ти кажа нещо на 4 очи .. може ли за малко " и и го кажи .. нищо не губиш
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<