- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ще спирам цигарите
Здравейте на всички.
Та, значи все избирам някакви смотани моменти преди да спра цигарите.
Един път се влюбих жестоко и реших, че съм ги спряла. Ама то бати влюбването - цели три дни.
И сега, по-скоро снощи седя и си пуша и си блея в монитора и си викам абе аз що пуша.
После се зачетох в интернет и на едно място пишеше "Всеки ден слагайте парите, които давате за цигари в касичката си и накрая на месеца си направете подарак сами на себе си и ще бъдете учудени и очаровани колко много пари са това"После взех елката, чукнах 2.60х30дни (средно 30 ахах) резултат - 78лв.
![]()
Имах 7 цигари, накъсах ги всичките на един бял лист. Легнах да спя, сутринта една ф ме събуди 8ч без нещо и още едвам едвам гледах и със ставането запалих една цигара от нейните и като стигнах до половината се усетих какво правя. Излезохме. Прибрах се. Сгънах листа и го пуснах в кофата за боклук и по-късно го изкарах и от тютюна, който беше останал започнах да си свивам цигарки и си ги пуших кат първата офца.
Та, мисълта ми беше друга..
Че все избирам кофти моменти за спиране на цигарите..
Първо - пари ми тряат, второ - пари нямам.
Трето от общо 2.60лв дневно за цигари, 60 стотинки може да отиват за близалки и още 25ст за семки. Стават 85.
0.85х30=25лв.
78лв.-25лв.=53лв.
Та, интересно тези 53лева за какво ще отидат.![]()
Другото, което е, ще е хубнаво да не пуша, защото оросяването към крайниците ми ще се подобри и зимата няма да ми е толкова студено.
хАхаха.
Айде, обещавам, че от утре няма да пуша.
Гадното е, че седя и си мисля колко много хора има по баровете, дискотеките, кафенетата, улиците, които пушат и всеки ден това ще ми се набива на очи и като прибавиш и училището ми.. всяко божи междучасие моите приятелки излизат от вън да пушат. Мен ще ме хване сакатлък да седя 10 минути зимата в най-големия сняг и да ги чакам да си изпушат цигарите + гледането на тютюнопушене.
Баси, искам да съм здрава и с пари, толова много ли искам.
На таблетки, лепенки, хапчета и глупости не ща да се доверявам.
Квото мога да направя сама - тва ще е. Аз ако не искам друг няма кой да ми помогне.
Мерси.
Олекна ми.
Некви идеи?
Запали една цигарка ,че си нервна ми се струва.
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
таман е загазих.Първоначално написано от gbemXVII
![]()
^ Явно не съм гъзарка аз. ;д
Тааа, успех, чернике.![]()
What you give is what you get!
Зависи.Първоначално написано от tqnkо
п.п. Не пиеш, не пушиш , месо не ядеш, по цял ден киснеш тука .... ЗА КАКВО ЖИВЕЕШ ТИ БЕ , МАЙНА ?
Чрез светло пивокъм светло бъдеще!
Най-баналното, но най-действащо - воля. Казваш си "не" и толкоз. Така съм се отказвала от много работи...
Добро начинание, дано има резултат.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
А аз като давам по 3.20 за Камел на два дена ... смятай, колко повече от тебе харча ... За спирането, мога да ти препоръчвам хапчететата ТАБЕКС. Супер ефикасни са и мога да гарантирам резултата, щото брат ми ги спря точно чрез тях .![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Поздравления...
Трябва да знаеш, че номера е да спреш изведнъж и нито дръпка повече. Всяка дръпка те връща в изходна позиция.
Аз така изведнъж ги спрях. Вече 2 години успешно.![]()
3.20 въобще не е висока цена за цигари.Първоначално написано от HenykucT
![]()
Аз говоря в сравнение с нея ... Знам, че има доста по-скъпи цигари ... Да не говорим, че след месец, два цигарите ще се вдигнат с още 20, 30 % ... И товага БГ ще са по 3.40, 3.60 ... Камела, Борото ще скочат до към 5.50 ... и т.н. ...Първоначално написано от Hit 2 fit.
Аз от цигари не разбирам ама твърдо те подкрепям.![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Уау те ще станат по скъпи от тукаПървоначално написано от HenykucT
![]()
A qui
аз без да пуша ставам супер зла и раздразнителна, липсва ми нещо, но в момента съм в такъв период от живота ми, в който общо взето само цигарите ме радват и ме успокояват.. лятото се бях задържала месец без цигари, ама тва е щото ходех през ден на фитнес и си имах стабилна програма. и ми се случваха хубави неща и просто нямах нужда от цигари. пак ми беше така тегаво известно време, едно празно , все едно са ми изсмукали всички вътрешности с прахосмукачка,ма свикнах. а сега нямам нито време, нито пари за фитнес, не ща да рискувам да се прибирам изпотена от тренировка до вкъщи в тоя студ, камо ли да се къпя там. по цял ден уча, уча. уча и пафкам и се чувствам много добре.
успех със спирането, скоро ще се пробвам и аз пак,че ми натежава.
алелуя.
Четох, същи, че било добре да предупредя приятелите си, че първите 2-3 седмици можело да бъдем доста изнервени и да се аяждаме, но да ги помолим да прояват търпение към нас.![]()
![]()
![]()
![]()
Почвам от утре сутринта.Първоначално написано от tqnkо
Ти от Пловдив ли си, бе, маааааааайна?!Първоначално написано от gbemXVII
пор, права си.
HenykucT , абе аз тука се оплаквам, че неам пари, ти за табекс ми говориш. Чакай да събера малко $$$$ и ще си взема. Може и на тати да кажа, ама едва ли ще се навие, тъй като той не е кой знае колко очарован от тия таблетки
чувала съм, че първата седмица е най-кофти.Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
тогава ще минем на постичка. :PПървоначално написано от HenykucT
Точно така ! Да не говорим, че уж ще се въвеждат строги мерки против тютюнопушенето на обществени места от догодина, така че КРАЙ на цигарите![]()
iooooo аз точно това като го чух, че ще се забранявало пушенето на обществени места тотално ми прищрака отвсякъде, а най ми стана гот примерно 4лв дневно за цигари ти пристааааааааааааааш ли си човеееееееек!Първоначално написано от HenykucT
Ай, аман от тва пушене, пак ми се допуши, ся кво прайм!?
Взимаш дъвка, ябълка или нещо за пиене ... помага !Първоначално написано от cherinka
![]()
Което ми напомня за майка, която дъни яко по три кутии на ден, и всеки ден твърди уверено: ''спирам ги!''![]()
Успех все пак.![]()
ми добре, да, четах го тва оная вечер.Първоначално написано от HenykucT
и си заобградих бюрото от фанта, литър чешмяна вода и една михалково ама забраааайх бе човек че са тука..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pedigree моята е с по 2 кутии за сега![]()
![]()
увонява ми живота като седнем да пием кафе, или тя бира, аз кафе (10ч сутринта
), после и два флакона дезодорант не ми стигат да се отвоня.
остана без зъби жената и продължава да пуши.. а аз тука се притесняам за някви си 70леа месечно и жълтите ми нокти зъби и кожа и оросяване
![]()
Приблизително от година спирам цигарите...
Айде и аз ще се пробвам от утре да не пуша....
![]()
Сейм шит... като пуша, особено вкъщи се сдухвам ужасно и почти всяка вечер на последната дръпка си казвам: Да, от утре ги спирам!Първоначално написано от Native
![]()
![]()
![]()
Сейм пит...Първоначално написано от babity
И аз така
И то аз никотиновия глад ми е много лесно да го мина на диета,ама навика е много досаден
В смисъл седна си и почна да мисля за живота,ех.... Или като виждам наще да пушат или някой друг(понеже аз пуша 0-6 цигари на ден) виждам,че пуши и гледам такова оня дърпа аз вдишвам и кат се усетя ми става мн смешно
Въобще напст си е,но запълват времето в междучасията
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Нали? Аз изпадам в някакви философски размисли: Сега защо пуша? Защо си скъсявам живота? Знам, че от тях ще умра, но продължавам... защо? И... ето ти една голяма сдухвация!Първоначално написано от A_B_C
![]()