Здравейте на всички.
Та, значи все избирам някакви смотани моменти преди да спра цигарите.
Един път се влюбих жестоко и реших, че съм ги спряла. Ама то бати влюбването - цели три дни.
И сега, по-скоро снощи седя и си пуша и си блея в монитора и си викам абе аз що пуша.
После се зачетох в интернет и на едно място пишеше "Всеки ден слагайте парите, които давате за цигари в касичката си и накрая на месеца си направете подарак сами на себе си и ще бъдете учудени и очаровани колко много пари са това" После взех елката, чукнах 2.60х30дни (средно 30 ахах) резултат - 78лв.
Имах 7 цигари, накъсах ги всичките на един бял лист. Легнах да спя, сутринта една ф ме събуди 8ч без нещо и още едвам едвам гледах и със ставането запалих една цигара от нейните и като стигнах до половината се усетих какво правя. Излезохме. Прибрах се. Сгънах листа и го пуснах в кофата за боклук и по-късно го изкарах и от тютюна, който беше останал започнах да си свивам цигарки и си ги пуших кат първата офца.
Та, мисълта ми беше друга..
Че все избирам кофти моменти за спиране на цигарите..
Първо - пари ми тряат, второ - пари нямам.
Трето от общо 2.60лв дневно за цигари, 60 стотинки може да отиват за близалки и още 25ст за семки. Стават 85.
0.85х30=25лв.
78лв.-25лв.=53лв.
Та, интересно тези 53лева за какво ще отидат.
Другото, което е, ще е хубнаво да не пуша, защото оросяването към крайниците ми ще се подобри и зимата няма да ми е толкова студено.
хАхаха.
Айде, обещавам, че от утре няма да пуша.
Гадното е, че седя и си мисля колко много хора има по баровете, дискотеките, кафенетата, улиците, които пушат и всеки ден това ще ми се набива на очи и като прибавиш и училището ми.. всяко божи междучасие моите приятелки излизат от вън да пушат. Мен ще ме хване сакатлък да седя 10 минути зимата в най-големия сняг и да ги чакам да си изпушат цигарите + гледането на тютюнопушене.
Баси, искам да съм здрава и с пари, толова много ли искам.
На таблетки, лепенки, хапчета и глупости не ща да се доверявам.
Квото мога да направя сама - тва ще е. Аз ако не искам друг няма кой да ми помогне.
Мерси.
Олекна ми.
Некви идеи?