Добър вечер на всички![]()
От къде мога да си купя абсент? И по конкретно - къде в Габрово или пък Търново ... изобщо някъде в този район! Хайде чакам отговории благодаря предварително.
Pliok0019 бъди така мила любезна и добра и ми дай линк моля те![]()
Кръчмонавт за Бога, не ме отчайвай така ...впрочем някой хубав ден може да ми се отвори възможността да пътувам
но трябва ли да чакам толкова
![]()
е благодаря на всички за инфото иии жалко наистинаа Кръчмонавт, опитвал ли си истински абсент и ако да - как беше?
Аз съм пила напълно истински абсент, ама беше гаден и се отказах прекалено бързо.
Saatana vittu perkele hate crew!
моита любов ..............пила сам черен но искам истински зелен
не толкова, че ми се пие алкохол, но си изгарям от любопитство
![]()
п.с. някъде из нета бях чела че в/у дупчестата лъжеца се слага кубче захар
тъй тъй!Първоначално написано от glamorous_Q
Saatana vittu perkele hate crew!
като гледам захар, лед, лъжици с дупки..![]()
![]()
ние като пихме абсент в италия нямахме никакви такива а си го разреждахме със сокче 1/2че и чистия пробвах.. 70 градуса майката си е ебало. аз тогава бях болна и много хубаво ми дойде като лекарство
![]()
![]()
една позната беше донесла абсент от дубай, как точно, не знам. но щях да умра.....
Успех да си намериш абсент в България. Тук се предлагат някакви жалки как да ги нарека... подобия на зелена течност за по 30,40 лв. бутилката и пише Абсент,а колко е Абсент....
Абсентът е забранен в Европа, тъй като освен алкохол е и психотропен наркотик.![]()
Така че купеното в БГ е менте.
добре че скоро имаме екскурзия до Румъния... е поне съм чувала че там има истински
![]()