Та, харесвате ли Йори? Защо точно той?
Имате ли неща на Йори - играчки, пижами, тениски, чорапи...?
![]()
![]()
Обожавам Йори. Даже мисля, че повечето точно него го харесват... напомня ми малко на басет. Особено в погледа.![]()
Просто ми е най-сладък, а и малко тъжен.
Имам един голям плюшен Йори, захапал цветенце. Подариха ми го за едно рд и си спя с него винаги.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
И мен ме кефи. Иначе навремето бях скъсал ушите на плюшената играчка магаренцето Йори след като се бях се скарал със сестрата.![]()
и аз обожавам йори.![]()
![]()
![]()
Леле тая тема супер много ме зарадваАз не обичам Йори...аз го обожавам.Просто без Йори не мога да живея...всяко нещо което видя с Йори по магазините си го купувам.Имам етикети,пижама,голям плюшен Йори,чаша,стикери,лепенки за рани,филмичета,шоколад бях си купила с него,шампоан имам,който не използвам но трябваше да го имам ,имам и много други неща с него но ако почна да ги изреждам няма да има край
Просто Йори ми е слабост
![]()
![]()
![]()
![]()
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
И аз мнооого харесвам Йори. Много по-сладък е от онова прасе и мечока! :Д По едно време ме наричаха Йори (казвам се Йоана) ии покрай тоя прякор се сдобих със сувенирчета и играчки на Йори. =)
Ааа, много го обичам!
Имам една пижама - къси панталонки и потник на Йори. Ама много яка пижамка. Също и тефтерче на Йори.
Авторке, не знам дали се сещаш, ама на пижамата имаш едни връзки, на които е Йори, та забравила си си тези връзки у нас, така че да считам, че имам и връзки на Йори.![]()
me4o puh e po golqm manqk
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Йори е меееееега сдухан, направо ме дразни понякога, като надрусан е...
Тигър повече ме кефи!
we give it all.
Ъъъ...в грешка си. Сега си гледам пижамата и си имам връзкиПървоначално написано от Pedigree
- тия трябва да са си твоите. И пижамата ми е зелена, а твоята май синьо и зелено - виж пак.
Уф, да, объркала съм се, връзките ти, които са у нас, са от пижамата ти с Мечо Пух.Първоначално написано от Гарга
![]()
Първоначално написано от TellMeYourName
Сдухан си ти![]()
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
погледни си аватара и после ми говори бе, на ревливото магаре анално да му влиза :PПървоначално написано от Eeyore1
we give it all.
Не говори против Йори бе!Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
Направете си тема за Тигър.. и си пишете там. :P
аз па съм за заека
Анално на теб да ти влезе...ти недей гледа другитеПървоначално написано от TellMeYourName
Йори е емо под прикритие![]()
Седем доказателства, че Мечо Пух и приятели са зависими от наркотици:
1. Йори - не контактен, мълчалив. Винаги замислен и зазяпан някъде. Трудно комуникира - ТРЕВА
2. Зайо - вре си носа на всякъде, не усеща умора, много активен - КОКАИН
3. Тигър - непрекъснато в движение, подскача насам - натам, хипер активен - ЕКСТАЗИ
4. Прасчо - мания за преследване и силно безпокойство - LSD
5. Мечо Пух - отнесен, в главата му винаги се зараждат странни теории, изключително спокоен - АНТИ - ДЕПРЕСАНТИ
6. Кристофър Робин - БОЖЕ той говори с животни - ГЪБИ
И сега персонално люнимият ми:
7. Всеки един от тях, когато има проблем отива при Бухала - ДИЛЪР)
![]()
![]()
Йори е много сладъък![]()
![]()
Имам негова плюшена играчка![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
E мн ясно, нали тигър е на бЕлоПървоначално написано от TellMeYourName
вярно малко надрусан...ама нямам нищо против него