- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mhm... Какво ще си помислиш,все пак...?
Значи имам си приятел и той понякога му се налага да завине за друг град по работа,защото му е такава работата.И само ебава,че се забил с някоя мацка,че спал с некоя.После нали ми вика,че се ебава ама аз вече незнам к`во си мисла?
Ами попитай го директно.Дали наистина прави такива работи.
И ако само се базика, му кажи ,че не ти е приятно.
А ако наистина ги прави.. Ти си знаеш.
Успех !
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
дори и да го питаш пак може да те излъже в очитетака че нз кво да ти кажа
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
Ами да.. Той едва ли ще ти каже, дори да го е правил..
Разбери и ако е на шега, му кажи ,че не ти е приятно.
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Разговорите в една връзка са много важни...така че поговори с него,кажи му че не ти е приятно с този черен хумор,попитай го дали това което говори е истина,ако те обича истински ще ти каже истината и няма да се шегува така.... УСпех![]()
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
Офф и ти ли се връзваш.
Вие от базици не разбирате ли бе..
Той, ако беше правил нещо, нямаше да ти го казва ей така в шеговит стил, а щеше да си плющи наред без знаеш дори.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Базик,базик ама тоя базик си има граници..не може да е постоянен
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
ако почнеш да говориш като БЪЛГАРКА може и да спре да те ебава
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
И моят приятел е така. Той не пътуша, но излиза да се забавлява много често без мен, че мен много много не ме пускат, особено сега докато сме на училище. Аз и аз му нямам кой знае какво доверие, но не му го показвам. Имам си едно на ум, въпреки, че не вярвам, че би ми изневерил. Така, че не знам какво да ти кажа, мацка, никога не можеш да си сигурна, така че прецени си сама ситуацията. Не мисля, че някой от тук е способен да ти помогне.
Успех.
![]()
Ми най-добре му кажи че ако не престане с неговите тъпи бъзици може да ти писне и да го резнеш набързо
Усмихни му се и му кажи, че не си го спирала. Повярвай ми ще го оставиш без думи и повече няма да отвори темата![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
еми кажи му, че на моменти не знаеш дали това са само ебавки и ти става гадно и така![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
хич не си прав.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
..нали го знаете оня лаф "Добре, че е бъзика, да си кажем истината".
аз няма какво повече да коментирам.
Тоя ако на мен ми беше гадже до ега щях да съм го направила да си говори сам. Оставя ме едно на ръка, че, примерно, е изневерявал, и второто, което е - позволява си да парадира с това пред мен.
МЪЖЕ..
"Има неща толкова сриозни, че могат да бъдат казани само на шега"
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
Ох,хора мерси ви много.Щото аз вече напрау му се зразна много.И примерно той,като ми загавори,че ми е изневерил и аз му викам и аз също и той седи и гледа и вика:.... "абе базикам се,не съм ти изневерявал" хахаПффф
Ей сега ще наредя един
пасианс и ще ти кажа.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
И да го попиташ сериозно прави ли нещо или не,каква е вероятнотста да ти каже -"да спах с друга" почти никаква.ПОговори с него и му кажи че ти е кофти като ти говори така
незнам ама на това което пишиш може до няква степен да не е излагал и да е казал истината че ти е изневерил а ти като му каза че си му изневерила какво ти каза?как реагира той?![]()
a dano,no na dali!Първоначално написано от olive_oil
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
във всеки базик има по малко или много истина ! и моя се "базикаше" така, но накрая се оказа истина.. тъй, че миличка.. бъди нащрек и успех![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Ами като ти вдигне нервите следващия път, казваш му да ходи да си е.е мацката от другия град, и си обираш крушите.
Тия смотани ку?венски номера - другаде.![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Mislq,4e naistina se ebava!Moje i da strada ot izvestna doza kompleks za malocennost...predizvikva revnostta ti!Ako naistina se slu4vaha podobni ne6ta,ne mislq,4e toi 6te6e da go priznae po takuv na4in,dori da e pod formata na "Ebavka"!![]()
Истината винаги излиза наяве .. попитай го, ще разбереш ако лъже. Когато един човек лъже той отделя поглед докато ти говори не може да те гледа без да спре и да те лъже в същото време .. ако пък не то си има поговорка- късмет