- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ОТКАЗАХ СЕКС
тия дето ме критикуват ако са изчели сичко казах не искам савети нито нищо просто да го разкажа защото не че искам да ме хвалят че съм отказал а просто да споделя с някои щото ако кажа на моите приятели те са общи ще се намери кои да му го каже ... какво правя при неговото гадже е другия въпрост ... обикновенно гледам да съм приятел с приятелките на моите приятели на да седнем ф кафето те да си говорат а аз да се държа за палците ако сме 3ма 4ма само примерно ... 3то това което написах ТЪП съм еми да ТЪП съм я се замислете хубаво надарено момиче да ви каже " прави с мен каквото си искаш " тряа си доста тъп зада откажеш ( като мен ) такаче Е*ЕТЕ СИ МАИКАТА С ИЗВИНЕНИЕ !!! НЕ ВИ ИСКАМ МНЕНИЯТА ИСКАХ ДА СПОДЕЛЯ ;]
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
Евала за постъпката,много правилно си постъпил и няма за кво да се ядосваш,и на мен преди ми се е случвало да откажа и не съм седнал да се вайкам колко съм тъп,не съм искал не съм го направил.Много са малко момчетата който биха отказали секс за да не преебат приятел,повечето биха се наебали с гаджетата на приятелите си без дори да се замислят какво ще им е на тях ако гаджето им се чука с техен приятел.. няма по гадно нещо от това.И пак ти казвам много добре си направил че си отказал![]()
+1000Първоначално написано от WILD__BOY
И кво ся сички те нафалиха ехеее кво ли е чувството! Фукъл вече за някой хора не си такъв герой квото добро праиш пази си го за тебе да не мислиш че си първия отказал секс ве! Аман от такива като тебе пикльо.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Pohvalno![]()
В женското сърце винаги има място за още един.
Който иска да потуши страстите, като ги задоволява, той гаси огън със слама - Конфуций
пикльо вика абе момче даже момченце нито си ми нагодините нито си ми на чекиите ... такаче тихо доста по стар от теб съм в този форум такаче МУТЕ ;-]Първоначално написано от SoAfraid
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
"Да я хъхъхъ или да не я хъхъхъ? Това е въпросът!"
Евала за постъпката ти.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
+1Първоначално написано от WaKo
![]()
След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...
x2Първоначално написано от Attila_The_Hun
![]()
GTA Stunting
Противоречиш си. Казваш, че много ти се е искало да го направите, как сте си говорили по този въпрос, как тя е искала и ти си искал, но в последния момент съвестта е започнала да те гризе и си отказал. Значи със същия успех можехте да го направите. Относно самата ти постъпка, не в конкретния случай... Ами, браво, но ти си бил готов да го направиш, така че не виждам какво толкова мъжко има в постъпката ти.
А да, не забравяй да кажеш на приятеля си, че гаджето му е курва.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Дай боже всеки му такав приятел, ако ми беше приятел на мен и гаджето ми иска да те чука и ми беше казал, щеше да я навием за 3ка да я разпорим от всякаде и после да и бия шута, а после да те черпя бири, няма нищо по хубаво от верните приятели.
durto magre
Сега ще те преследва цял живот , няма да можеш дори веднаж да си набиеш чекия на спокойствие без да те яд и да те преслдва случилото се.
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
ba za6to az nqmam takiva mom4eta za fr ;(;(;(
Нищо, само казвам, че е бил готов да го направи...Първоначално написано от Кръчмонавт
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Много правилно, вероятно някой ще помни и моята тема(пак е по-различно). Та кофти за приятеля ти, дето я има, но не знае че тя иска да има други...
Абе трудно се намират...като незнаеш къде да търсиш...кой ти е виновен????Първоначално написано от bebok
![]()
Ееее се па нямало такива мъже,няма такива приятели...Има,има и то много,но се намират трудно заради к**ветините,които ги развалят!И тук говоря от личен опит!
(не говоря за хора от форума естествено...)
Дай Боже повече такива мъжеПървоначално написано от go71n
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Първоначално написано от Maskata
seriozna sum ot pln sum i nepoznavam nito edinmuja si e muj
![]()
+30Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
къде пише че неси измисля![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
виж от колко време съм във форума и пак ми кажи че съм поредния спамер дето пита " що ми течат лаина от хуя " или па "яде ми се чипс ... бременна ли съм ?! " НЕ СИ ИЗМИСЛЯМПървоначално написано от fire_magic
![]()
women are people too
sometimes
Кво ми дреме за "мъжката" ти постъпка.Първоначално написано от go71n
От моя кур тече вино и ми се яде пълнена путка с извара
а не е тая тема е за тебе
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=205151
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Ае еби ги тея мъжки постъпки бе.Цепи и басмата там![]()
Не базикам сеДобре си постъпил.Браво!
![]()
Приятелството трябва да се поставя над "гаджосването"![]()
Reality is wrong,dreams are for real.