.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Голям фен Аватара на go71n
    тия дето ме критикуват ако са изчели сичко казах не искам савети нито нищо просто да го разкажа защото не че искам да ме хвалят че съм отказал а просто да споделя с някои щото ако кажа на моите приятели те са общи ще се намери кои да му го каже ... какво правя при неговото гадже е другия въпрост ... обикновенно гледам да съм приятел с приятелките на моите приятели на да седнем ф кафето те да си говорат а аз да се държа за палците ако сме 3ма 4ма само примерно ... 3то това което написах ТЪП съм еми да ТЪП съм я се замислете хубаво надарено момиче да ви каже " прави с мен каквото си искаш " тряа си доста тъп зада откажеш ( като мен ) такаче Е*ЕТЕ СИ МАИКАТА С ИЗВИНЕНИЕ !!! НЕ ВИ ИСКАМ МНЕНИЯТА ИСКАХ ДА СПОДЕЛЯ ;]
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Град
    некъде из Сливница...
    Евала за постъпката,много правилно си постъпил и няма за кво да се ядосваш,и на мен преди ми се е случвало да откажа и не съм седнал да се вайкам колко съм тъп,не съм искал не съм го направил.Много са малко момчетата който биха отказали секс за да не преебат приятел,повечето биха се наебали с гаджетата на приятелите си без дори да се замислят какво ще им е на тях ако гаджето им се чука с техен приятел.. няма по гадно нещо от това.И пак ти казвам много добре си направил че си отказал

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    ох млъквай глупак такъв, ако чакаш да те обливат сега хората със суперлативи, аз няма да съм от тях
    като си отказал, отказал си
    подминаваш и тва си остава за теб
    кво се хвалиш по форуми..
    кретен
    +1000

И кво ся сички те нафалиха ехеее кво ли е чувството! Фукъл вече за някой хора не си такъв герой квото добро праиш пази си го за тебе да не мислиш че си първия отказал секс ве! Аман от такива като тебе пикльо.
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Pohvalno
    В женското сърце винаги има място за още един.
    Който иска да потуши страстите, като ги задоволява, той гаси огън със слама - Конфуций

Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    ох млъквай глупак такъв, ако чакаш да те обливат сега хората със суперлативи, аз няма да съм от тях
    кретен
    +1000

И кво ся сички те нафалиха ехеее кво ли е чувството! Фукъл вече за някой хора не си такъв герой квото добро праиш пази си го за тебе да не мислиш че си първия отказал секс ве! Аман от такива като тебе пикльо.
    пикльо вика абе момче даже момченце нито си ми нагодините нито си ми на чекиите ... такаче тихо доста по стар от теб съм в този форум такаче МУТЕ ;-]
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

"Да я хъхъхъ или да не я хъхъхъ? Това е въпросът!"

Евала за постъпката ти.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Мъжка постъпка е това
    +1
    След усилено едномесечно търсене намерили в храсталак мъртъв световният шампион по криеница...

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге

Re: ОТКАЗАХ СЕКС

Цитирай Първоначално написано от Attila_The_Hun
    Цитирай Първоначално написано от go71n
    проблема е следния ОТКАЗАХ СЕКС кое нормално здраво мислещо момче ще го направи ... ами такъв като мен мои мн добър приятел си хвана гадже тъи като го познавам от малак това му е 1вото сериозно гадже имал е и други момичета но за вечер само ... и проблема е следния случи се така, че с гаджето му много си приличаме по характер мислим еднакво и т.н аз съм момче хормоните ме бият яко :Д и на сяко хубаво момиче 99% от тях съм готов да им го .... и така и казах на това момиче ама еи така заташак да и дигна самочуствието не че не е хубава и т.н ама еи таи го казах м/у другото и тя после ме пита дали ако си представям как я ... бих и казал , и аз и припомних това как ше и го слагам и тя ми каза че си представяла как ме ... аз малко се шокирах такаде ... и почнахме само за това да си говорим как ше ме, как ше я, обаче след секи неиин набез аз и казвах че е малка и че немоа да прееба приятел, и че не искам да я ... и се стигна до тук тя да ми каже един пат да ми паднеш прави с мен каквото искаш, на мен веднага ми изкочиха некви мисли така де човешко е ама и казах, че няма никакъв шанс отново заради приятеля апък и и добавих че дори и да скъсат с моя приятел зада не го остави зада праим аз и тя ... бих се замислил дали да правим секс или не и маи пак ще кажа не ... така и казах мисля че постапих правилно разбрахме се повече да неговорим на тази тема ... не искам съвети дали да я еба или не щото съм го решил че няма да я ... просто исках да разкажа колко съм ТЪП :]
    Ако толкова държиш на този твой приятел, е редно да му кажеш, че приятелката му е курва!
    x2
    GTA Stunting

Противоречиш си. Казваш, че много ти се е искало да го направите, как сте си говорили по този въпрос, как тя е искала и ти си искал, но в последния момент съвестта е започнала да те гризе и си отказал. Значи със същия успех можехте да го направите. Относно самата ти постъпка, не в конкретния случай... Ами, браво, но ти си бил готов да го направиш, така че не виждам какво толкова мъжко има в постъпката ти.
    А да, не забравяй да кажеш на приятеля си, че гаджето му е курва.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Дай боже всеки му такав приятел, ако ми беше приятел на мен и гаджето ми иска да те чука и ми беше казал, щеше да я навием за 3ка да я разпорим от всякаде и после да и бия шута, а после да те черпя бири, няма нищо по хубаво от верните приятели.
    durto magre

otg

Сега ще те преследва цял живот , няма да можеш дори веднаж да си набиеш чекия на спокойствие без да те яд и да те преслдва случилото се.

Цитирай Първоначално написано от got2b
    евала брато според мен си постъпил много добре

такива приятели като теб трудно се намират
    +1

Град
    Асеновград, България
    Постъпил си правилно, бих направил същото.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Грешиш приятел в преценката си.Има и момчета които отказват секс.На седмица ми се е случвало 1-2 пъти да отказвам да правя секс с разни загоряли девоичета.Просто не мога така,не съм за единия секс.

ba za6to az nqmam takiva mom4eta za fr ;(;(;(

Цитирай Първоначално написано от Кръчмонавт
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Противоречиш си. Казваш, че много ти се е искало да го направите, как сте си говорили по този въпрос, как тя е искала и ти си искал, но в последния момент съвестта е започнала да те гризе и си отказал. Значи със същия успех можехте да го направите. Относно самата ти постъпка, не в конкретния случай... Ами, браво, но ти си бил готов да го направиш, така че не виждам какво толкова мъжко има в постъпката ти.
    А да, не забравяй да кажеш на приятеля си, че гаджето му е курва.

Е ти какво искаш?

Може да иска, но да не го направи... какъв е проблема.

И аз като си карам колата понякога искам да дам газ по тротоара, ама не го правя... трябва ли да ме съдят?

По темата:

bro's before the hoes
    Нищо, само казвам, че е бил готов да го направи...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Много правилно, вероятно някой ще помни и моята тема (пак е по-различно). Та кофти за приятеля ти, дето я има, но не знае че тя иска да има други...

Цитирай Първоначално написано от bebok

zajalost naistina trydno se namirat ;(
    Абе трудно се намират...като незнаеш къде да търсиш...кой ти е виновен????

Ееее се па нямало такива мъже,няма такива приятели...Има,има и то много,но се намират трудно заради к**ветините,които ги развалят!И тук говоря от личен опит!
    (не говоря за хора от форума естествено...)

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Град
    София

Re: ОТКАЗАХ СЕКС

проблема е следния ОТКАЗАХ СЕКС кое нормално здраво мислещо момче ще го направи ... ами такъв като мен мои мн добър приятел си хвана гадже тъи като го познавам от малак това му е 1вото сериозно гадже имал е и други момичета но за вечер само ... и проблема е следния случи се така, че с гаджето му много си приличаме по характер мислим еднакво и т.н аз съм момче хормоните ме бият яко :Д и на сяко хубаво момиче 99% от тях съм готов да им го .... и така и казах на това момиче ама еи така заташак да и дигна самочуствието не че не е хубава и т.н ама еи таи го казах м/у другото и тя после ме пита дали ако си представям как я ... бих и казал , и аз и припомних това как ше и го слагам и тя ми каза че си представяла как ме ... аз малко се шокирах такаде ... и почнахме само за това да си говорим как ше ме, как ше я, обаче след секи неиин набез аз и казвах че е малка и че немоа да прееба приятел, и че не искам да я ... и се стигна до тук тя да ми каже един пат да ми паднеш прави с мен каквото искаш, на мен веднага ми изкочиха некви мисли така де човешко е ама и казах, че няма никакъв шанс отново заради приятеля апък и и добавих че дори и да скъсат с моя приятел зада не го остави зада праим аз и тя ... бих се замислил дали да правим секс или не и маи пак ще кажа не ... така и казах мисля че постапих правилно разбрахме се повече да неговорим на тази тема ... не искам съвети дали да я еба или не щото съм го решил че няма да я ... просто исках да разкажа колко съм ТЪП :]
    Дай Боже повече такива мъже
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Цитирай Първоначално написано от Maskata

Ееее се па нямало такива мъже,няма такива приятели...Има,има и то много,но се намират трудно заради к**ветините,които ги развалят!И тук говоря от личен опит!

seriozna sum ot pln sum i nepoznavam nito edin muja si e muj

Цитирай Първоначално написано от Maskata

seriozna sum ot pln sum i nepoznavam nito edin muja si e muj
    Компанията ти е такава...само в тази тема сме вече 10тина!
    Не сме малко...просто като виждаш,че имаш шанс да ши*аш рядко ше го изпуснеш...трябва да си заслужава!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    кретен
    +30

къде пише че неси измисля
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    кретен
    +30

виж от колко време съм във форума и пак ми кажи че съм поредния спамер дето пита " що ми течат лаина от хуя " или па "яде ми се чипс ... бременна ли съм ?! " НЕ СИ ИЗМИСЛЯМ

women are people too
    sometimes

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Цитирай Първоначално написано от fire_magic
    кретен
    +30

виж от колко време съм във форума и пак ми кажи че съм поредния спамер дето пита " що ми течат лаина от хуя " или па "яде ми се чипс ... бременна ли съм ?! " НЕ СИ ИЗМИСЛЯМ
    Кво ми дреме за "мъжката" ти постъпка.
    От моя кур тече вино и ми се яде пълнена путка с извара

а не е тая тема е за тебе
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=205151
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Ае еби ги тея мъжки постъпки бе.Цепи и басмата там
    Не базикам се Добре си постъпил.Браво!

Град
    Саламанка,Испания