.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Колко време ви е необходимо да започнете отначало

taa taka... s biv6iq mi priqtel bqhme zaedno godina i polovina i predi 2-3 meseca re6ihme da se razdelim. i dvmata go priehme tejko no znaehme 4e e nai razumnoto re6enie. v momenta imam simpatii kum drugo mom4e no nz dali e vreme da otmetna stranicata sus staroto mom4e. v momenta s nego sme priqteli i sqka6 tova me naprqga pove4e po otno6enie na nova vruska.na vas kolko vreme vi e neobhodimo da zapo4nete otna4alo sled kraq na seriozna vruska?

Т.7
    swords1010
    The glass is never half empty or half full, the glass is just twice as big as it needs to be.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    зависи как приемам раздялата, най-много 1-2 месеца може би А пък иначе ти май не си много наясно дали все още не обичаш/харесваш бившия си. Според мен докато не го преодолееш напълно няма смисъл да почваш нова връзка..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен
    Amii ... ne beshe neshto seriozno,no imah mnogo silni chuvstva i go obichah ... ii mi trqbvaha 2 godini za da zapochna vryzka ... prez tova vreme se zanimavah s tozi onzi,no nishto seriozno.Ne mojeh da imam priqtel seriozen.Priemah go dosta tejko,no za radost otmina tozi period
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен
    Ами един месец...Зависи...Може и по рано,защото попринцип при мен винаги става така,че тръгвам с някой без да имам някакви вложени чувства,но после се влюбвам много силно и то така малко по малко забравяш бившия!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Веднага почвам от начало.

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    зависи как приемам раздялата, най-много 1-2 месеца може би А пък иначе ти май не си много наясно дали все още не обичаш/харесваш бившия си. Според мен докато не го преодолееш напълно няма смисъл да почваш нова връзка..
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

em 1 sedmica g/d to as do sega sum nqmala seriozna vruzka

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    @Mariolcheto

Хаха.. Браво, много хубав подпис
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

По принцип много.

Да видим сега как ще е. Вчера пак малко плаках, ама се държа, преди бях доста по-нестабилна.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    При сериозните връзки е много сложно,но щом и ти,и той сте го искали няма вече какво да се връщаш назад.Живота продължава и с него,и без него

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Пред 5 години имах несериозна връзка със сериозни чувства. Трябваше ми 6 месеца да преодолея болката си......явно нещата са относителни.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ами нямала съм връзка в истинския смисъл, но когато харесвам силно ми трябва доста време... Първият път - 6 месеца и ест още има чувства и още съм влюбена в онци въображаем образ на момчето. Вторит път ми трябваха 3-4 месеца, в които да не го виждам нито един път и пак има някакви чувства... Трети път все още няма.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    pz city
    около 1 час толкова ми трябва,за да осъзная че в морето има адски много риба и не трябва да съжалявам за някоя каракуда
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    веднага

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Колко време ви е необходимо да започнете отначало

Цитирай Първоначално написано от me&u
    taa taka... s biv6iq mi priqtel bqhme zaedno godina i polovina i predi 2-3 meseca re6ihme da se razdelim. i dvmata go priehme tejko no znaehme 4e e nai razumnoto re6enie. v momenta imam simpatii kum drugo mom4e no nz dali e vreme da otmetna stranicata sus staroto mom4e. v momenta s nego sme priqteli i sqka6 tova me naprqga pove4e po otno6enie na nova vruska.na vas kolko vreme vi e neobhodimo da zapo4nete otna4alo sled kraq na seriozna vruska?

Т.7
    swords1010
    Всеки път е различно.
    При мен последния-около година
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    относително е.МОже би около месец и половина 2.Ако момчето ме търси и иска пак да се съберем ще е по тежко,но ако сме само приятели и не иска нищо повече ще ми е по лесно.Сега съм в този процес на забравяне,останахме приятели и мисля че ще мие по лесно

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Imam priatelka, koqto ima do susht syshtia problem. Trqbva da izkluchish minaloto si i da gledash napred, inache nikoga nqma da uspeesh da prodaljish i da bydesh shtastliva s drug.

Мега фен Аватара на mynichka
    сегашната ми връзка ми е първата сериозна :P
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    SOFIQ ..
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Веднага почвам от начало.
    \/
    Lesno e gLawa Da otpysnesh, tryDno e Da poBeDish .. (*)

емии..бившя като ме заряза беше голям рев и голямо тръшкане.. какви ли глупости не правих ...само аз си знам..на др ден си се събудих като един нов човек ии така...ама като се замисля сега се кефя на един ама пак нещо ми прече...мисълтта за онзи идиот не ме оставя за секунда ...колкото и време да мине винаги ще има място за двамата единствени които съм обичала истински.
    Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(

на мен ми е нужно поне 2 месеца да минат
    ... Just smile...

Колкото е необходимо,също зависи какви са отношенията със въпросният човек..иначе при мен - измина година

Mnogo se draznq che pisha na latinca,no nqma kak
    Po temata:vsichko e otnositelno posledniq put okolko mesec

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    По принцип много.

Да видим сега как ще е. Вчера пак малко плаках, ама се държа, преди бях доста по-нестабилна.

попринцип го забравих за 1 седмица ,но си намерих друг чак след около 6 месеца и до сега не съм имала по сериозна връзка от първия ми приятел ..
    Fr1eNdS aRe th3 LiFe oN eArth aS oNe AnG3l oN sKy !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си