.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Харесва Ли ме ?? ПОМОЩ!!! ;(

здрвейте...problemyt mi e sledniq haresvam edno momche ot 6 meseca... no toi nz dali me haresva predi 3 meseca se sre6tahme toi idva6e v na6ta mahla s priqtelite si i taka si govorihme... no posle doide lqtnata vakanciq i pove4e ne doidoha

i e mnogo sramejliv prostoo prekaleno mogo kogato me vidi vednaga navejda glava ednа moita priqtelka pogovorila s nego i mi kaza che ne hodi s mene za6toto 1. e sramejliv i 2.kolebae se che priqtelite mu 6te se bazikat s nego 6toto naistina e mnogo sramejliv i priqtelite mu postoqnno se podigravat s nego i toi se vliae ot tqxx kogato sam na daskaloto postoqnno se gledame mNogo gO obicHam.. ... nai dobrata mi priqtelka vika 4e ako nqma6e nqkakvi 4uvstva kym mene nqma6e da se sramuva ot men.i nqma6e da idvat v na6ta mahla i nqma6e da me gleda postoqnno...

vie kak mislite... spored vas haresva li me... molq pomognete mi za6toto 6te otka4a ve4e... mersi predvaritelno...

Мега фен Аватара на mynichka
    ем не съм гадателка
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

лапешки истории

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

Цитирай Първоначално написано от zelenooko_kote
    лапешки истории
    zemi govori s mego bre momi4e kato ti e takyv problem

Град
    between the stars ,,
    не сме врачки
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Град
    In the Middle of Nowhere!
    лапешки истории
    Точно лапешки истории са тва
    The forbidden fruit tastes the sweetest...

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    кой клас си бе моето момиче...по принцип не чета постове на шльокавица ама видях две три по весели думи пр. "обичка" "приятелите ше му се смеят щото има гадже" начи сте на не повече от 12
    и пиши на кирилица.....а да а по темата...рано ви е още явно щом ви е срам от приятелите за това че ходите с някой....купи си кукла по добре ще е
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Аа.. Научи се да пишеш на КИРИЛИЦА и тогава ще ти помогнем !
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Според мен от това което прочетох, да харесва те, а по въпроса май едниственото нещо което можеш да направиш е да започнеш ти. Направи първата крачка, а след това той ще се отпусне, повярвай ми Нищо не губиш да опиташ

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Харесва Ли ме ?? ПОМОЩ!!! ;(

Цитирай Първоначално написано от mini_beby
    здрвейте...problemyt mi e sledniq haresvam edno momche ot 6 meseca... no toi nz dali me haresva predi 3 meseca se sre6tahme toi idva6e v na6ta mahla s priqtelite si i taka si govorihme... no posle doide lqtnata vakanciq i pove4e ne doidoha

i e mnogo sramejliv prostoo prekaleno mogo kogato me vidi vednaga navejda glava ednа moita priqtelka pogovorila s nego i mi kaza che ne hodi s mene za6toto 1. e sramejliv i 2.kolebae se che priqtelite mu 6te se bazikat s nego 6toto naistina e mnogo sramejliv i priqtelite mu postoqnno se podigravat s nego i toi se vliae ot tqxx kogato sam na daskaloto postoqnno se gledame mNogo gO obicHam.. ... nai dobrata mi priqtelka vika 4e ako nqma6e nqkakvi 4uvstva kym mene nqma6e da se sramuva ot men.i nqma6e da idvat v na6ta mahla i nqma6e da me gleda postoqnno...

vie kak mislite... spored vas haresva li me... molq pomognete mi za6toto 6te otka4a ve4e... mersi predvaritelno...
    Ако можех да познавам разни
    неща,сега щях да съм на Малдивите
    с чаша Мохито в ръка,лежащ на шезлонг
    на плажа и 2 топманекенки
    щяха да ми дават да ям грозде
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Направи му свирка и ще разбереш. Ако му хареса, значи всичко е ок, ако не....

Благодаря на тези които ми отговориха "като хората".... не съм на 12 а съм на 15 години! момчето е на 17 години не че е малък... но просто се срамува... и аз не исках да ми кажите точен отговор,а просто исках да видя вашето мнение по темата...

Град
    between the stars ,,
    Благодаря на тези които ми отговориха "като хората".... не съм на 12, а съм на 15 години! момчето е на 17 години не , че е малък... но просто се срамува... и аз не исках да ми кажEте точен отговор,а просто исках да видя вашето мнение по темата..
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

{2 запетайки и едно "Е" много фатална правопосна грешка } не ми пука kakto si iskam taka 6te pi6a

лапешки истории

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Да щях да повярвам, че си на 15... за малко .Айде купи си едно "Барби" и си лапай биберона... дечко.

Цитирай Първоначално написано от westggirl
    Благодаря на тези които ми отговориха "като хората".... не съм на 12, а съм на 15 години! момчето е на 17 години не , че е малък... но просто се срамува... и аз не исках да ми кажEте точен отговор,а просто исках да видя вашето мнение по темата..
    а ти westggirl не ми търси правописните грешки а виж ти как пишеш :
    "зимаш" 1 кит-кат и си го навираш там дето синя лампа не огрява..и няма да си губи феновете "щот" "сички" "ше те" последват
    оригинален си като вафла боровец само туй ли знаеш ? шмокавец смотан

Цитирай Първоначално написано от baby_bitch
    Да щях да повярвам, че си на 15... за малко .Айде купи си едно "Барби" и си лапай биберона... дечко.
    ако искаш ми вярвай мислиш ли, че ме ебе

какво стана де нали много знаеше [westggirl] замълча? хич те няма търсиш ми правописните грешки ,но виж се първо сама себе си

Град
    MaIna CiTy
    какво стана де нали много знаеше [westggirl] замълча? хич те няма търсиш ми правописните грешки ,но виж се първо сама себе си
    Еми с тебе ли само да се занимава и с твойте лапешки истории?
    Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!

Цитирай Първоначално написано от RoShaVoTo
    Еми с тебе ли само да се занимава и с твойте лапешки истории?
    ми щом не иска да се занимава да не ми пише отговор по темата да иде да търси правописните грешки на хората

Мега фен Аватара на sasha_90
    Може да те харесва,а може би и не.Препоръчвам ти сама да разбереш.Говори с него.

НЕ съм врачка , но сигорно те харесва , но щом му пука толкова много за мението на приятелите му е ЛОШО

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Харесвам/обичам? Последно? Ти самата не знаеш какво изпитваш, пък тръгнала за него да пита...

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    кой клас си бе моето момиче...по принцип не чета постове на шльокавица ама видях две три по весели думи пр. "обичка" "приятелите ше му се смеят щото има гадже" начи сте на не повече от 12
    и пиши на кирилица.....а да а по темата...рано ви е още явно щом ви е срам от приятелите за това че ходите с някой....купи си кукла по добре ще е
    +1
    She started dyeing her hair and
    Wearing the same perfume as me
    She started reading my books
    And stealing my looks and lingerie

She's not me !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си