- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- заглавието на филм......
Хораа имаше 1 филм как едни приятели тръгват да придружават 1 момче да стигне до гаджето си и пътуването е мнотго откачено и си спомням едни моменти как като се напият брат и сестра се целуваха и после стигаха до Братислава всички и там се оказаха уж с много пари,заради валутата и филма беше адски смешен и луд+това е мн известен.И за още един филм да помоля...пак комедия.Значи едно момче смята,че приятелката му му е изневерила и се снима с 1 момиче как на снимката са пулоголи и уж и е изневерил и и изпраща снимката със среднощен експрес или поща(май некво такова е заглавието и на филма),обаче на сутринта разбира,че гаджето му въобще не е с друг и тръгва с това момиче,с което се е снимал да спре тая пратка и е много диво пътуването.И по време на него осъзнава,че всъщтност обича това момиче (с което си пътува),а не гаджето си ии точно на този ден,в който трябва да получи пратката е Свети Валентин и той уж я спира,прави всичко възможно,но нокрая сам решава да и даде снимката+1 гневно писмо,което е писал и си тръгва с момичето от снимката........Тааа,ако се сещата поне за заглавието на 1 от 2та филма ще съм ви много благодарна.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Първият е Eurotrip убеден съм![]()
А втория звучи познат, но не се сещам
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
За 1 се сещам!!! Голямото пътуване беше или Пътуване в Европа ---- Май пътуване в Eврoпа но за 2 нееее се сещам Потърси из google![]()
http://magbg.com/vote.php?id=38734 <<<--- ВлЕз АкО сИ гОтИн!!!
Би трябвало да е Eurotrip
да, Eurotrip e![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ами те го даваха по битиви и аз го имам на компа![]()
http://magbg.com/vote.php?id=38734 <<<--- ВлЕз АкО сИ гОтИн!!!
Мерси много,а ако се сетите и как се казва 2рия ще ви бъда много благодарна.
П.П.Помня,че го даваха по диема някъде Август месец май. :P
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски