.
Затворена тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: .............

Град
    Пловдив

.............

Амии мен за първи пат ми дойде преди 2 години ,и днес ми дойде де ама ме притеснпва тая кръв дето казах Много ме е страх пак и стои нешто като ципа в формата на кръг :S:S:S Ужасно ме е страх Това никога не е се е случвало ;(

на тебе на 2 години 1 път ли ти идва

Град
    Пловдив
    амии не бе просто казвам къв ми е проблема ти пък за 2 години 1 път

АМи по принцип менструалната течност не се ссъстои само от кръв-има и ципа, която се образува всеки път по стените на матката, за да осигури нещо като (не ми се смейте на думата) "възглавница" при евентуална бременност.Това, за което говориш, може би е точно тази ципа, само че не се е разделила на малки, почти невидими частички както обикновено.Поне според мен е така и е нормално.

Град
    Пловдив

....

Ноо не съм бременна нали И не съм се заразила с нешто

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Секс правила ли си?

Град
    Пловдив

.......

ДА ЗАШО?

Град
    Пловдив

...............

Ами правих секс за първи път на 6 Август.То не беше точно секс ..момчето ме отвори с пръст ии чак ония ден ,като отидох до тоалетната по малка нужда и като се избарсах иии имах малко кръв!А вчера следкато се испишках беше оетаена бач крав в формата на кръг ии отодолу имаше кръв!!! Какво ми е моля ви да ми кажете!!!Да не той да е бил болен от нешто ии да ме ме е заразил??? Молп за помошт!! Много ме е страх!!! БЛАГОДАРП ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
    И забравих да кажа, че ии днес ми дойде, ии заа първи път имам такъв проблем сс тая отаената кръв!!Моля ви кажете ми, какво ми е ???!!! Благодаря на всички предварително

Град
    Пловдив

..........

Едно кръгло и беше нешо като ципа ...И първият ден беше обгарната тая ципа в кръв и в формата на кръг А на вторият ден беше пак в кръг и кръвта само че утаена долу!!! (cry)

Град
    Пловдив

.............

Какво искаш да кажеш Каква е болестта ,ако намекваш че съм бременна не съм

Ами няма как да си бременна, значи не е бременност.Еднамоя фр също имаше проблем като твоя и няколко месеца е кара така сс някви такива като ципа/жиле/ ии после и се оправи.Изчакай да видиш другия месец дали ще е така и ако е така отиди на лекар!

Град
    Пловдив

........

Ама какво и е било

Re: ........

Цитирай Първоначално написано от stanimirka_94
    Ама какво и е било
    Ми на нея и дойде за 1 път и първите 2-3месеца и теча такова кат жиле червено и после и се оправи и не е ходила на лекар нз кво и е било!Аз даже бях видяла беше ми показала кво и тече

Град
    Пловдив

.........

Ama ne be ne men ne mi e do6lo sega za parvi pat men za parvi pat mi doide 5 klas a sega sam 8 prosto kazvam za6to takova mi te4e kakto go opisah sled kato tolkova vreme za parvi pat mi se poqvqvat takiva ne6ta ;( Govorih s g-jata po biologiq i q pitah,zashto taka stava ii i opisah i tq kaza mi moje da ima eritrociti,ili nqkakva infekciq ii me pita dali sega dokato sma o6te vav menstrualen cikal dali zabelqzvam takiva i az i kazah ne i tq mi kaza ami akot svar6i mi kaji pak dali ima ne6to i az i kazax dobre ,no me e sram da i kaja 4e sam spala s mom4e 6toto se pak sam na 14 iii 9 klas sam :S ii mn me e strah i vika ako prodaji 6te trqbva da s eotide na lekar a mnogo iskam da q pitam dali moje toi da me e razbolql Kaji kvo da pravq :S:S:S

Re: .........

Ama ne be ne men ne mi e do6lo sega za parvi pat men za parvi pat mi doide 5 klas a sega sam 8 prosto kazvam za6to takova mi te4e kakto go opisah sled kato tolkova vreme za parvi pat mi se poqvqvat takiva ne6ta ;( Govorih s g-jata po biologiq i q pitah,zashto taka stava ii i opisah i tq kaza mi moje da ima eritrociti,ili nqkakva infekciq ii me pita dali sega dokato sma o6te vav menstrualen cikal dali zabelqzvam takiva i az i kazah ne i tq mi kaza ami akot svar6i mi kaji pak dali ima ne6to i az i kazax dobre ,no me e sram da i kaja 4e sam spala s mom4e 6toto se pak sam na 14 iii 9 klas sam :S ii mn me e strah i vika ako prodaji 6te trqbva da s eotide na lekar a mnogo iskam da q pitam dali moje toi da me e razbolql Kaji kvo da pravq :S:S:S
    0/\/\FG!!!

чеки да видим дъл съм разбрал както требе...
    начи...
    казала си всичко еи така на госпожете си по биология, без никакво притеснение, обяснила си и в детайли всичко що ти е там долу в бездната НО те е СРАМ да и кажеш че си спала с момче?!?!

holy shizz...
    няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.

Re: .........

Най-добре не дей да споделяш с госпожата ти, че си спала с момче, защото може да си развали мнението за теб!Просто иди сама на гинеколог като ти свърши или ако толкова мн те е страх от гинеколог изчакай да ти дойде другия път и ако другия път е така другия път като ти свърши отивай на гинеколог!

Тая още не може да пише,а секс правила ..
    Боже.. на къде отива света ..

Град
    Пловдив

.............

Ама ей ,я се погледни пък ти ма .... не можела съм да пиша да бе да ч ДГД Много ме дразнят такива като тебе Аз питам серизоно пък ти ми се смееш Само един прост човек би казал ,а ''тя не може да пише ,пък секс правила'' Смешна си Скрий се!!!! И моля те.. не пиши тъпи коментари

Re: .............

Ама ей ,я се погледни пък ти ма .... не можела съм да пиша да бе да ч ДГД Много ме дразнят такива като тебе Аз питам серизоно пък ти ми се смееш Само един прост човек би казал ,а ''тя не може да пише ,пък секс правила'' Смешна си Скрий се!!!! И моля те.. не пиши тъпи коментари

Елементарна сексуална култура нямаш, както и езикова, така че не се излагай допълнително. Набор 94... И секс си правила, викаш... Ами много хубаво, на четиринайсет /може и да нямаш още/, секс... Супер, само така, да знаеш, много е правилно...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Повече от фен
    Град
    sofia

Цитирай Първоначално написано от GbSy

Елементарна сексуална култура нямаш, както и езикова, така че не се излагай допълнително. Набор 94... И секс си правила, викаш... Ами много хубаво, на четиринайсет /може и да нямаш още/, секс... Супер, само така, да знаеш, много е правилно...

+1!!! Вземи се научи първо да пишеш и говориш, пък после прави секс... "Гъзаркааа"...

Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Ебре,тука ще изобретите нова азбука съставена само от емоушънки.
    Хъммм,я познай какво ти казвам : " "

Отивай на лекар...

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Паднал ти е химена

2, 7 и 11 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си