- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- .............
Амии мен за първи пат ми дойде преди 2 години ,и днес ми дойде де ама ме притеснпва тая кръв дето казахМного ме е страх пак и стои нешто като ципа в формата на кръг :S:S:S Ужасно ме е страх
Това никога не е се е случвало ;(
на тебе на 2 години 1 път ли ти идва![]()
![]()
амии не бе просто казвам къв ми е проблема![]()
![]()
ти пък за 2 години 1 път
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АМи по принцип менструалната течност не се ссъстои само от кръв-има и ципа, която се образува всеки път по стените на матката, за да осигури нещо като (не ми се смейте на думата) "възглавница" при евентуална бременност.Това, за което говориш, може би е точно тази ципа, само че не се е разделила на малки, почти невидими частички както обикновено.Поне според мен е така и е нормално.
Ноо не съм бременна нали![]()
![]()
И не съм се заразила с нешто
![]()
Секс правила ли си?
Ами правих секс за първи път на 6 Август.То не беше точно секс ..момчето ме отвори с пръст ии чак ония ден ,като отидох до тоалетната по малка нужда и като се избарсах иии имах малко кръв!А вчера следкато се испишках беше оетаена бач крав в формата на кръг ии отодолу имаше кръв!!! Какво ми е моля ви да ми кажете!!!Да не той да е бил болен от нешто ии да ме ме е заразил??? Молп за помошт!! Много ме е страх!!! БЛАГОДАРП ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
И забравих да кажа, че ии днес ми дойде, ии заа първи път имам такъв проблем сс тая отаената кръв!!Моля ви кажете ми, какво ми е ???!!! Благодаря на всички предварително![]()
![]()
![]()
Едно кръгло и беше нешо като ципа ...И първият ден беше обгарната тая ципа в кръв и в формата на кръгА на вторият ден беше пак в кръг и кръвта само че утаена долу!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(cry)
Какво искаш да кажеш![]()
![]()
Каква е болестта ,ако намекваш че съм бременна не съм
![]()
Ами няма как да си бременна, значи не е бременност.Еднамоя фр също имаше проблем като твоя и няколко месеца е кара така сс някви такива като ципа/жиле/ ии после и се оправи.Изчакай да видиш другия месец дали ще е така и ако е така отиди на лекар!
Ми на нея и дойде за 1 път и първите 2-3месеца и теча такова кат жиле червено и после и се оправи и не е ходила на лекар нз кво и е било!Аз даже бях видяла беше ми показала кво и течеПървоначално написано от stanimirka_94
![]()
Ama ne be ne men ne mi e do6lo sega za parvi pat men za parvi pat mi doide 5 klas a sega sam 8 prosto kazvam za6to takova mi te4e kakto go opisah sled kato tolkova vreme za parvi pat mi se poqvqvat takiva ne6ta ;(![]()
![]()
Govorih s g-jata po biologiq i q pitah,zashto taka stava ii i opisah i tq kaza mi moje da ima eritrociti,ili nqkakva infekciq ii me pita dali sega dokato sma o6te vav menstrualen cikal dali zabelqzvam takiva i az i kazah ne i tq mi kaza ami akot svar6i mi kaji pak dali ima ne6to i az i kazax dobre ,no me e sram da i kaja 4e sam spala s mom4e 6toto se pak sam na 14 iii 9 klas sam :S ii mn me e strah i vika ako prodaji 6te trqbva da s eotide na lekar a mnogo iskam da q pitam dali moje toi da me e razbolql
![]()
![]()
Kaji kvo da pravq :S:S:S
0/\/\FG!!!Първоначално написано от stanimirka_94
чеки да видим дъл съм разбрал както требе...
начи...
казала си всичко еи така на госпожете си по биология, без никакво притеснение, обяснила си и в детайли всичко що ти е там долу в бездната НО те е СРАМ да и кажеш че си спала с момче?!?!
holy shizz...
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
Най-добре не дей да споделяш с госпожата ти, че си спала с момче, защото може да си развали мнението за теб!Просто иди сама на гинеколог като ти свърши или ако толкова мн те е страх от гинеколог изчакай да ти дойде другия път и ако другия път е така другия път като ти свърши отивай на гинеколог!Първоначално написано от stanimirka_94
Тая още не може да пише,а секс правила ..
Боже.. на къде отива света ..
![]()
Ама ей ,я се погледни пък ти ма .... не можела съм да пиша да бе да ч ДГДМного ме дразнят такива като тебе
Аз питам серизоно пък ти ми се смееш
Само един прост човек би казал ,а ''тя не може да пише ,пък секс правила''
![]()
![]()
![]()
Смешна си
Скрий се!!!!
![]()
![]()
И моля те.. не пиши тъпи коментари
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от stanimirka_94
Елементарна сексуална култура нямаш, както и езикова, така че не се излагай допълнително. Набор 94... И секс си правила, викаш... Ами много хубаво, на четиринайсет /може и да нямаш още/, секс... Супер, само така, да знаеш, много е правилно...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Първоначално написано от GbSy
+1!!! Вземи се научи първо да пишеш и говориш, пък после прави секс... "Гъзаркааа"...![]()
![]()
Първоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
Отивай на лекар...