.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    софия

Кажете ми подходящ хотел за зелено училище

Zdraveite,zna4i az i moq klas re6ihme da hoim na zeleno y4ili6te,no ne namerihme podhodq6t hotel!Moje li nqkoi da mi kaje nqkoe hubavo hotel4e po BG ee i da ne e v Sf de mN 6te sum vi blagodarna

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Уточни...море,балкан?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Проверете за хотел в Рибарица, там е много готино и ще си изкарате супер Аз съм била там на лятно езиково училище с Britanica в хотела на Свинаров (там на военните или както се води..)
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Аз съм ходила във Велинград в почивна станция Кисловодск.Изкарахме си много добре,разрешиха ни да си правим сами коктейлчета на бара.Можете да си направите разходка из планината,а в самия град има минерални извори и басейни с минерална вода.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Местност Гюлечица Хотел "Дивите Петли" Ние винаги сме там на зелено мн е яко има и дискотека до към 2 май беше Много е хубаво има и апартаменти с по 8 легла или 6 не помня точно ..абе добре си е да отидеш там с приятели Мен лично мн ми харесва
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    софия
    Ааа този хотел "Дивите Петли" колко г/д струва ако можеш да ми пратиш линк ще съм ти много благодарна

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Град
    софия
    mSs

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Местността "Узана",хотел "Импулс",близо го Габрово. Страхотно е )

Или хотел "Евридика",Пампорово.Тъкм о е ремонтирам и басейна е страхотен

I'm inlove with a criminal...

Супер фен Аватара на iPurple
    Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    Аз съм ходила във Велинград в почивна станция Кисловодск.Изкарахме си много добре,разрешиха ни да си правим сами коктейлчета на бара.Можете да си направите разходка из планината,а в самия град има минерални извори и басейни с минерална вода.
    И аз съм била там на лагер
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от sweetcupcake
    И аз съм била там на лагер
    и аз

мхххх

Тъкмо се връщам от тва хотелче. Като цяло споменът е хубав, но не бих казал, че впечатленията са само добри...Училището ми организира ски-училище и ползвахме за база именно хотел "Дивите петли".- Веднага щом пристигнахме, се оказа че няма как да се настаним всички в дадените стаи. Ефект: в стая за трима души спаха шестима.- Повечето от стаите са изключително студени, а парното в тях предпочита да бъде топлено, от колкото то да топли о.О- Топлата вода я има 3 часа дневно, но никога когато ти трябва. Точно когато влезеш да се къпеш има само студена, но към 3 часа през нощта примерно е вряла.- Персоналът е уникален: След като половин час чакахме сервитьора в ресторанта на хотела, от същата личност ми беше обяснено, как трябвало да побързам с поръчката си, защото той бил на работа и бързал. След като дори не чу палчинката, която си поръчах се насочи към телевизора и се пльокна пред него...- "Всеизвестната" дискотека всъшност е мизерна дупка, от която няма как да излезеш без да вуниш на цигари или да се задушиш от дима. DJ-ят пуска "само това, което ние поръчваме" естествено ако го има. За сведение: DJ-ят не беше чувал за рамщайн. За сметка на това имаше цяла чалга дискография.- Казанчето на тоалетната има изключително нисък refire rate. Пояснение: за да пуснеш водата повторно трябва да чакаш 15 мин... После пак ти тече в краката на плочките. И се отича в добре запушения канал.- Лично на мен не ми е приятно да гледам как някакви педофили заглеждат момичетата от нашата компания. Лично мнение.- Ски-обувките на един съученик, взети от хотела, почти се разпаднаха, докато се качвал с влека към пистата.- Незнайно защо храната, която ни беше осигурена не само беше малко, но и изключително по-лоша, от абсолютно същата, сервирана на същото място, но платена от мен на място, а не включена в цената на пансиона. Поне надценките са малки.

Супер фен Аватара на iPurple
    Ujasno e tam.
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

Мега фен Аватара на Infinity
    Мм..тоя хотел Дивите петли ми се струва малко мизерен..
    To infinity and beyond.

хйй

напълно споделям мнението!!!сега се връщам от хотел ,, Дивите петли '' и съм много разочарована НяМаше топла вода (само към 3-4ч през ноща),беше мноооооого студено в стайте.Получихме алергия от супите,който ни се предлагаха цяла седмица ВЕЧЕ почти НЯМА СНЯГ,дискотеката не работеше с излючение на 2 дни,но и по-добре защото ако тва може да се нарече диско...обясняваше ни се как ако им направин стрийптиз ще полу4им водка безплатно(селяндури)ИМА МНОГО ПО-ХУБАВИ МЕСТЕНЦА ОТ ТОВА МЯСТО!!!НЯМА НИщО ОБщО С описанието-нито спа,нито интернет,сауна и т.н...МИЗЕРИЯЯЯЯЯ

Мега фен Аватара на Infinity

Re: хйй

Цитирай Първоначално написано от koteto675
    напълно споделям мнението!!!сега се връщам от хотел ,, Дивите петли '' и съм много разочарована НяМаше топла вода (само към 3-4ч през ноща),беше мноооооого студено в стайте.Получихме алергия от супите,който ни се предлагаха цяла седмица ВЕЧЕ почти НЯМА СНЯГ,дискотеката не работеше с излючение на 2 дни,но и по-добре защото ако тва може да се нарече диско...обясняваше ни се как ако им направин стрийптиз ще полу4им водка безплатно(селяндури)ИМА МНОГО ПО-ХУБАВИ МЕСТЕНЦА ОТ ТОВА МЯСТО!!!НЯМА НИщО ОБщО С описанието-нито спа,нито интернет,сауна и т.н...МИЗЕРИЯЯЯЯЯ
    просто тия истории със "уютните"хотелчета са ми напълно ясни....спомням си че през 2006 бяхме на един лагер във Ковачевци...еми беше ОТВРАТ!! Иначе описанието беше доста обещаащо ама....йок
    To infinity and beyond.

Град
    TaM..

Re: хйй

Цитирай Първоначално написано от koteto675
    Спа ,сауна , фризиорски салон, фитнес , дискотека като Лазур...ли4на лимозина ..и още куп други "дребни " неща ако не са налице....то е МИЗЕРИИИИИЯЯЯ

....

всеки си има мнение на мен не ми хареса

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Проверете за хотел в Рибарица, там е много готино и ще си изкарате супер Аз съм била там на лятно езиково училище с Britanica в хотела на Свинаров (там на военните или както се води..)
    tochno tam bqh i az.mnogo priqtno beshe.
    94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Хотелът в Рибарица, този който е за военните е супер!! Пакетът включва ядене три пъти на ден, като храната е обилна и в деня в който си заминаваш ти дават сутринта на закуска сух пакет за обяд. Дискотеката в хотела /единствена май в селото/ "Царичина"... еми селска дискотека само чалга пускат,но ние с бащата я харесахме, мисля че през ден работеше. В хотела има тенис на маса, сауна и хубав и широк паркинг. Стаите са супер, пона новото крило е с ПВЦ и климатик, телевизор с всичко и хладилник и мини бар.
    Аз поне си изкарах супер майка ми и баща ми заминават на 1.02 пак там.
    Така че там ако отидете няма да се разочаровате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си