Първоначално написано от
div_kozel
Доста време след това се запознах с друго невероятно момиче, което също изглеждаше, че споделя моите принципи. След известно време се събрахме. Тя беше девствена и сподели, че до сега не е имала много дълга или сериозна връзка, защото всички с които е била са искали да правят секс, а тя все още не е искала и за това са се разделяли. Аз и казах, че аз не искам да съм с нея само заради секс, ами заради нея самата (което наистина беше така) и няма да я притискам по никакъв начин да правим секс и ще го направим само ако и когато тя поиска. Тя много се зарадва от този факт и каза, че с точно такъв човек искала да бъде. Много и допадна моето отношение, моите принципи и начина по който се отнасях с нея. Ние с нея само се натискахме, петинг, орална любов и по този начин ни беше много приятно и на двамата. Един път като се бяхме разгорещили доста, тя каза (ще се опитам да цитирам): “леле, колко ти е твърд, усещам как едвам издържаш, сигурно много искаш да си го набуташ яко в мен и да ме чукаш като животно”. Това не беше далеч от истината, но понеже не исках да си помисли, че я притискам и и казах, че не е точно така, и че не е чак толкова силно желанието ми и да не се притеснява, и че ще правим секс, когато тя поиска. Тя каза, че се радва, че го казвам, обаче физиономията и се промени по някакъв негативен начин. Около седмица по-късно тя каза, че иска да се разделим (бяхме около 5 месеца заедно). Тя обясни, че причината била в това, че не се чувствала истински желана жена. Обясни ми и какво има предвид – даде ми пример със ситуацията, която описах по-горе. Каза, че одобрява това, което съм казал, но от друга страна се е почувствала нежелана. Каза, че, според нея, един мъж в такава разгорещена ситуация трябва да е като диво животно. Щяла да се почувства по-добре ако съм бил казал, че искам да я изчукам като животно. Аз я попитах дали пък не искала да ми намекне нещо, но тя каза, че не е искала и не мисли, че е готова за секс още, но тогава била искала да чуе, че я желая неустоимо. После каза, че и липсвало пощипванията по дупето и опипванията във всякакви ситуации. Тя каза, че предпочита партньора и да я опипва почти винаги, което било показвало, че е желана. Аз принципно не мисля, че е нормално това да се прави постоянно и навсякъде, но и от друга страна се въздържах, за да не си помисли, че я притискам да правим секс. Друго нещо било, че винаги тя започвала и била инициатора, когато сме се натискали. Това беше така, но аз се въздържах аз да започвам по същата причина – не исках да си помисли, че я притискам нещо. После пак чух подобно нещо като при първата ми раздяла – бил съм много свестен, времето изкарано с мен било много приятно, бил съм добър в леглото (в случая с ръцете и езика), но не съм можел да я накарам да се почувства желана. След като се разделихме тя се събра с един от бившите и кандидати и е правила секс с него една седмица след това. Два месеца по-късно той я е зарязал като директно и казал, че не му е интересна. Тази раздяла, като ли че я приех по-леко от предишната, но все пак ми беше много трудно да повярвам това, което стана.