.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75

Град
    при мама
    ''Никога няма да те нараня''
    и след два дена рева като луда,защо съм му повярвала
    ;]

Град
    в мазето ;dd
    ,,Ще те обичам завинаги!''

Голям фен Аватара на MissBianka
    Цитирай Първоначално написано от SiNiStEr
    ''Никога няма да те нараня''
    и след два дена рева като луда,защо съм му повярвала
    аз съм същата...

никаква вяра на глупостите им!!!!

Цитирай Първоначално написано от kiss_kris
    ,,Ще те обичам завинаги!''
    Да това е толкова истъркано В някои моменти чак се чудя как съм издържала да слушам такива простотии

Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Обичам те!- че кфа по-голяма глупост и баналност от това...ама беше отдавна..
    що зе правиш на много тежка, бе, маце?
    разбирам, че пак са ти строшили сърцето (наистина разбирам) и че е нормална реакция да почнеш да се надсмиваш над любовните си принципи и всичко в което си вярвала, ама чак пък..

Иначе банално.. я да видим, и аз повече няма да вярвам, ето кво ми казаха..

"Не искам да ти е никога гадно"
    "Ти си моето момиче и аз съм твоето момче"

И въпреки че иммортал много се прави, по-изгодно е да не вярваш в шибаните добри думички, банални и гадни са и всички ги изричат адски безотговорно. Лайнари прости.
    Както и да е ^^

Цитирай Първоначално написано от boss_bitch
    никаква вяра на глупостите им!!!!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Топ 3:
    1.Знаеш,че те обичам(откъде па мога да го знам..)
    2.Не ме интересуват други момичета(Далии..?!)
    3.За теб бих умрял

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

най голямата глупост която са ми кавали е 'Обичам те' ами то е мн лесно да го кажеш ,но там е работата че не го доказа тоя човек
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

Цитирай Първоначално написано от gangstata
    Топ 3:
    1.Знаеш,че те обичам(откъде па мога да го знам..)
    2.Не ме интересуват други момичета(Далии..?!)
    3.За теб бих умрял
    Много яко

Град
    Стара Загора
    "Щом те видях разбрах че ти си момичето за мен" .... добре бе Къци...

Случвало се е да ме намери някое момче в скайпа и още не ме познава и почва "милоо" "сладкоо" бла,бла,бла

Град
    in my world!
    Обичам те!- че кфа по-голяма глупост и баналност от това
    mhm a da и ти си единственото момиче за мен,ти си ми всичко,ти си перфектното момиче,немога без теб и мн мн мн
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Ти си единствена. Ти си най-красивата.Очите ти са по-ярки от луната
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Lipsvash mi i tova nqma da e poslednata ni sreshta....Obi4am te,iskam si te...ala bala

Град
    Пл0вд!в
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    "не изневерявам"
    ++++++++ !!
    "наистина държа на теб" - без коментар
    ... еДин Отбор Една Цел Една иДея аЗ ЗА Черно Белия Отбор Живея ! ...

Град
    Roma, Italia
    или пък: за мен секса не е най важното...!!!! след 3 дена: кога ще правим секс????????
    100% ИСТИНА!!! Но с 1 поправка: не след 3 дена,а след 1 час
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    или пък: за мен секса не е най важното...!!!! след 3 дена: кога ще правим секс????????
    Явно нещо днеска съм настроен за спорове.
    Има ги такива мъже/момчета,защото явно това се визира.Не мога да разбера защо слагате всички под общ знаменател.

Я погледнете тази извадка от пост(не го цитирах целият,защото е много дълъг:

Цитирай Първоначално написано от div_kozel
    Доста време след това се запознах с друго невероятно момиче, което също изглеждаше, че споделя моите принципи. След известно време се събрахме. Тя беше девствена и сподели, че до сега не е имала много дълга или сериозна връзка, защото всички с които е била са искали да правят секс, а тя все още не е искала и за това са се разделяли. Аз и казах, че аз не искам да съм с нея само заради секс, ами заради нея самата (което наистина беше така) и няма да я притискам по никакъв начин да правим секс и ще го направим само ако и когато тя поиска. Тя много се зарадва от този факт и каза, че с точно такъв човек искала да бъде. Много и допадна моето отношение, моите принципи и начина по който се отнасях с нея. Ние с нея само се натискахме, петинг, орална любов и по този начин ни беше много приятно и на двамата. Един път като се бяхме разгорещили доста, тя каза (ще се опитам да цитирам): “леле, колко ти е твърд, усещам как едвам издържаш, сигурно много искаш да си го набуташ яко в мен и да ме чукаш като животно”. Това не беше далеч от истината, но понеже не исках да си помисли, че я притискам и и казах, че не е точно така, и че не е чак толкова силно желанието ми и да не се притеснява, и че ще правим секс, когато тя поиска. Тя каза, че се радва, че го казвам, обаче физиономията и се промени по някакъв негативен начин. Около седмица по-късно тя каза, че иска да се разделим (бяхме около 5 месеца заедно). Тя обясни, че причината била в това, че не се чувствала истински желана жена. Обясни ми и какво има предвид – даде ми пример със ситуацията, която описах по-горе. Каза, че одобрява това, което съм казал, но от друга страна се е почувствала нежелана. Каза, че, според нея, един мъж в такава разгорещена ситуация трябва да е като диво животно. Щяла да се почувства по-добре ако съм бил казал, че искам да я изчукам като животно. Аз я попитах дали пък не искала да ми намекне нещо, но тя каза, че не е искала и не мисли, че е готова за секс още, но тогава била искала да чуе, че я желая неустоимо. После каза, че и липсвало пощипванията по дупето и опипванията във всякакви ситуации. Тя каза, че предпочита партньора и да я опипва почти винаги, което било показвало, че е желана. Аз принципно не мисля, че е нормално това да се прави постоянно и навсякъде, но и от друга страна се въздържах, за да не си помисли, че я притискам да правим секс. Друго нещо било, че винаги тя започвала и била инициатора, когато сме се натискали. Това беше така, но аз се въздържах аз да започвам по същата причина – не исках да си помисли, че я притискам нещо. После пак чух подобно нещо като при първата ми раздяла – бил съм много свестен, времето изкарано с мен било много приятно, бил съм добър в леглото (в случая с ръцете и езика), но не съм можел да я накарам да се почувства желана. След като се разделихме тя се събра с един от бившите и кандидати и е правила секс с него една седмица след това. Два месеца по-късно той я е зарязал като директно и казал, че не му е интересна. Тази раздяла, като ли че я приех по-леко от предишната, но все пак ми беше много трудно да повярвам това, което стана.
    Това е мнение просто на един потребител тук.
    Та, я сега кажете според вас това баналност казана от абселютно всеки ли е.Да, има много такива,които може да ти кажат всичко каквото искаш да чуеш само да влязат в леглото ти.Но това абсолютно не значи че някой който го казва не го мисли.По скоро остава неразбран като човека,който съм цитирал.Ама това е няма угодия.В единият случай бил лош,защото искал да се възполва,а в другият пък,защото я бил пренебрегвал.

" Не съм като другите .. много по-различен съм" .. "как смееш да ме наричаш лъжец " и след малко ми казва " траа ти кажа ,че те излъгах за Йо" .. Има още много изцепки ,ноо да не прекалявам
    if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!

"Даже не съм си помислял/а за друг/а"
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от gia_sena_mono
    Явно нещо днеска съм настроен за спорове.
    Има ги такива мъже/момчета,защото явно това се визира.Не мога да разбера защо слагате всички под общ знаменател.

Я погледнете тази извадка от пост(не го цитирах целият,защото е много дълъг:

Цитирай Първоначално написано от div_kozel
    Доста време след това се запознах с друго невероятно момиче, което също изглеждаше, че споделя моите принципи. След известно време се събрахме. Тя беше девствена и сподели, че до сега не е имала много дълга или сериозна връзка, защото всички с които е била са искали да правят секс, а тя все още не е искала и за това са се разделяли. Аз и казах, че аз не искам да съм с нея само заради секс, ами заради нея самата (което наистина беше така) и няма да я притискам по никакъв начин да правим секс и ще го направим само ако и когато тя поиска. Тя много се зарадва от този факт и каза, че с точно такъв човек искала да бъде. Много и допадна моето отношение, моите принципи и начина по който се отнасях с нея. Ние с нея само се натискахме, петинг, орална любов и по този начин ни беше много приятно и на двамата. Един път като се бяхме разгорещили доста, тя каза (ще се опитам да цитирам): “леле, колко ти е твърд, усещам как едвам издържаш, сигурно много искаш да си го набуташ яко в мен и да ме чукаш като животно”. Това не беше далеч от истината, но понеже не исках да си помисли, че я притискам и и казах, че не е точно така, и че не е чак толкова силно желанието ми и да не се притеснява, и че ще правим секс, когато тя поиска. Тя каза, че се радва, че го казвам, обаче физиономията и се промени по някакъв негативен начин. Около седмица по-късно тя каза, че иска да се разделим (бяхме около 5 месеца заедно). Тя обясни, че причината била в това, че не се чувствала истински желана жена. Обясни ми и какво има предвид – даде ми пример със ситуацията, която описах по-горе. Каза, че одобрява това, което съм казал, но от друга страна се е почувствала нежелана. Каза, че, според нея, един мъж в такава разгорещена ситуация трябва да е като диво животно. Щяла да се почувства по-добре ако съм бил казал, че искам да я изчукам като животно. Аз я попитах дали пък не искала да ми намекне нещо, но тя каза, че не е искала и не мисли, че е готова за секс още, но тогава била искала да чуе, че я желая неустоимо. После каза, че и липсвало пощипванията по дупето и опипванията във всякакви ситуации. Тя каза, че предпочита партньора и да я опипва почти винаги, което било показвало, че е желана. Аз принципно не мисля, че е нормално това да се прави постоянно и навсякъде, но и от друга страна се въздържах, за да не си помисли, че я притискам да правим секс. Друго нещо било, че винаги тя започвала и била инициатора, когато сме се натискали. Това беше така, но аз се въздържах аз да започвам по същата причина – не исках да си помисли, че я притискам нещо. После пак чух подобно нещо като при първата ми раздяла – бил съм много свестен, времето изкарано с мен било много приятно, бил съм добър в леглото (в случая с ръцете и езика), но не съм можел да я накарам да се почувства желана. След като се разделихме тя се събра с един от бившите и кандидати и е правила секс с него една седмица след това. Два месеца по-късно той я е зарязал като директно и казал, че не му е интересна. Тази раздяла, като ли че я приех по-леко от предишната, но все пак ми беше много трудно да повярвам това, което стана.
    Това е мнение просто на един потребител тук.
    Та, я сега кажете според вас това баналност казана от абселютно всеки ли е.Да, има много такива,които може да ти кажат всичко каквото искаш да чуеш само да влязат в леглото ти.Но това абсолютно не значи че някой който го казва не го мисли.По скоро остава неразбран като човека,който съм цитирал.Ама това е няма угодия.В единият случай бил лош,защото искал да се възполва,а в другият пък,защото я бил пренебрегвал.

Идеята на темата е не да се поставят всички момчета(мъже) под общ знаменател (нещо което никой не прави).просто споделяме ситуации,в които нещата които сме чули от определени индивиди НАИСТИНА са били просто баналности без стойност,защото не са били изречени искрено. не казваме че всички момчета говорят пълни глупости(силно се надявам наистина да не е така), а даваме примери само за случеи на лъжи,просто защото темата е такава

"Ти не си първата но ще си ми последната".... и след като спах с него на другия ден ме заряза к'во да кажа момчета...

Цитирай Първоначално написано от Balmy I
    Случвало се е да ме намери някое момче в скайпа и още не ме познава и почва "милоо" "сладкоо" бла,бла,бла

много е забавно като ти каже "обичам те" а никога дори не те е виждал или "ти си всичко за мен"... а сте си писали точно 2 пъти..

nai-golqmata i banalna glupost,koqto sa mi kazvali: "za men e po-vajno ti da si dobre"
    Nai-golqmata luja,koqto sum kazvala "dobre sum,nishto mi nqma"

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    nai-golqmata i banalna glupost,koqto sa mi kazvali: "za men e po-vajno ti da si dobre"
    А, баш.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

"И все пак искам да си останем приятели."
    Когато двама човека много се обичат, това не значи непременно, че заедно ще ти тичат по поляните на щастието и вечната любов...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си