- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Баналности
Веднъж се запознах с едно момче в Скаип и на следващия ден ми казва "Обичам те"![]()
П.П. - Не сме се виждали, даже и не сме говорили, но сещай се той вече ме обича![]()
Левски завинаги!
Обичам те обаче и най-добрия ми приятел те обича и те ставям на него![]()
![]()
![]()
май трябва да си направим някаква класациядоста разнообразни и забавни бисери събрахме
![]()
![]()
![]()
"vinagi 6te sum do teb"
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
,,Повярвай ми...,че аз не съм искал да стане така.."...,,Повярвай ми..аз те обичам.."...,,Повярвай ми ти си всичко за мен.." ...,,Повярвай ми...тва дето са ти казали не е вярно.." ....Да , бе вярвам ти и още как...![]()
![]()
![]()
`iskam da si ostanem samo fr.,ne se surdi`![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от baby_face
a puk na mene o6e na 5-tata min samo razbra mi godinite,dori ne mi znae imeto i ne sme si pra6ali snimki i me obi4al nz si,ko i az go bloknah
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
"Винаги ще сме заедно ... независимо какво стане" ии сега кво ?!?! ,, * Не виждам да е до мене ...![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
"нищо и никой не може да ни раздели" - много ме дразни това
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от sladka__droga
Винаги ще сме заедно ... независимо какво стане
също и "ти си най-хубавото нещо в живота ми" tova mi go be6e kazala "най-добрата ми приятелка а сега.......... не я зням жива ли е мъртва ли е дет се вика
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
"Ти си най - хубавото нещо което ми се е случвало"![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
"Аз не съм с теб само заради секса " ..хяхяхя ..да..да :P
или пък "Ще те направя най-щастлива "
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
мисля, че сега е момента да събера бившите и да ги черпя по бира![]()
мога да се похваля, че никога не са ме баламосвали с такива глупости ... може би с изключение на едно "Обещай ми, че винаги ще сме заедно!" (добре, че не казах "обещавам", защото сигурно и аз сега щях да бъда хранена някъде по форумите)
... so much to live for, so much to die for ...
Най-най-най-най-голямата глупост чух от едно време мой приятел. Смешното е, че разговора наистина беше сериозен.
Той: Баща ти сигурно е терорист, защото ти си бомба.
Аз: Айде стига вече, банален си.
Той: Ако ти кажа моите лафове ще те целуна докато стигнем ееей там.
Е, да ме извинявате, ама ви бия всичките по получени идиотски реплики
![]()
А няма да забравя, преди 3 години на един купон се забих с един. На следващия ден решихме все пак да се срещнем, пък каквото излезе. Е на тази среща ми изтърси, че ме бил обичал. Ама разбира се, аз и аз така си помислих.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
" Не съм искал да те нараня " ?! "Та за какво ми се мръщиш пак..аз нищо не съм направил..кажи ????????"![]()
haha,sega se setih ne6to,koeto nastoq6tiq mi saprug mi be6e kazal ...govorim si po tel i toi me pita "ba6ta ti da ne e kradec?'"
az-"ne,za6to.kakvo e stanalo"
toi -"otkradnal e vsi4ki zvezdi ot nebeto i gi e slojil v o4ite ti"![]()
edi dr puk mi be6e kazal 4e ba6ta mi trqbva da e hudojnik,za da me e izrisuval tolkova prekrasna! :P a toi ba6ta mi miliq....prosto si e advokat 4oveka!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Първоначално написано от jghgh
О, повярвай ми не разбираш..Принципите ми са така изградени и ще се радвам да останат такива и да не се променят и аз просто отговорих на темата...За мен това е глупост..И не не ми е по изгодно да НЕ вярвам ти като искаш вярвай..въпроса е в различните гледни точки...Мен по върбите не може да ме мятат..![]()
Никой не ми го е казвал, но съм го използвала мнооого пътиПървоначално написано от s3xy...
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Сетих се още едно![]()
След първата ни среща с един много бивш, в 4 сутринта получавал смс "Липсваш ми любов моя"![]()
![]()
![]()
Напиках се от смях..... а едва бяхме тръгнали от 1 ден
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ами за мен "Трябва да се разделим, но аз много те ценя и искам да останем приятели"ми се струва адски тъпо и банално..
i oshte edna "dokato sme zaedno vsichko shte bude na red" ,"bih napravil vsichko za teb","ako zavisi ot men nikoga nqma da te ostavq"![]()
"Аз не съм като другите!"
"Едва ли ще намериш по-добър от мен...''![]()
![]()
![]()
"Май тръгна с мен за да накараш бившия си да ревнува..." а дори му казах 1ва че го хар.![]()
[ت] Let the Party begiN [ت]
Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}
Може някой изрази да са банални и изтъркани, но когато са влюбени хората имат нужда да ги казват, и тогава не са банални.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101