- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как обичаш повече...? От долу или от горе?
Отдолу :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Отдолу, но и отгоре ми харесва....бай дъ уей the_hottie като ти чета мненията...май твоя мъж никога не остава незадоволен....имаш опит във всичко![]()
A.D.I.D.A.S.
Отгоре, отдолу, на задна прашка, лъжички... Всичко си има чар.Иначе... когато ме мързи: отдолу, иначе: отгоре
![]()
Zavisi ot pozata, ot nastroenieto. Obicham gi i dvete. No moje bi poveche otdolu.
+1Първоначално написано от jghgh
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
+1Първоначално написано от B3B0K
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Отгоре е изморително,но е яко за партньора...
Долу лежиш и се кефиш,но като видиш как силите му се изпаряват сменяш и поемаш "управлението" Отгоре си определяш темпото и начина по който влиза...изобщо...яко си е всякак.
Но аз да си кажа,че се застъпвам за задна![]()
бе и от горе е яко и от долу амаа наи мнооо съм любител на задната![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
отгоре![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Отдолу, обичам да съм притисната.
Ммм гласувах за отдолу ,освен че е мързеливо ами много ме кефи да го гледам над мене, най-вече вените на ръцете му как изпъкват и как се очертават мускулите му ...![]()
И като ме гледа така небрежно секси ии нзз става ми еднооо многоо якооо ...
А като съм отгоре ми е по-яко като изживавяне щото така повече чувствам сякаш. Особено като сме така да се каже перпендикулярно .. и кхх така направо откачам. Тей че оф и двете са ми яки.
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
0тдолу![]()
Мммм... предпочитам да съм отдолуИ за протокола да отбележа... Да си отдолу, не е мързеливо, тъй като има какво да се прави
![]()
И двете, но повече отгоре. Не обичам някой друг да се "разпорежда" с мен.![]()