- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как обичаш повече...? От долу или от горе?
Отдоле.
Зощото го усещам по добре. Не неего ами него-приятеля ми.
Другото е за разнообразие. Обичам да се губя в ръцете му, да се чуствам обгърната от него, да усещам дъха му...и.. стига вече че е на работа!![]()
ae отгоре ..отдолу..кво значение имаважното е да ти харесва
отгоре е яко щото аз си се движа както си искам,а отдолу поне го усещам целия .. смисъл за приятеля говоря :P
I cAn 7uRn yA smiLe upSidE d0wn ;]
отдолу ама бих направил изключение за някоя :P![]()
![]()
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!
nepomnq ve4e
"NO SEX! SEX IS BAD!"
отдолу.ама предпочитам и двамата да действаме -прави примерно а не единия да лежи а другия да се мъчи тъй да се каже![]()
Samo na men li mi e se 5No v pove4eto slu4aj sum se otgore- poslujebno :}
според настроението..понякога мн ме мързи и предпочитам отдолу...но попринцип отгоре ми е по яко![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
ем то не е много важно дали си отдолу или отгоре важно е човека с който го правиш и дали прави това което най-много би те задоволило![]()
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
ухаа отгоре![]()
![]()
![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
От горе, естествено.
Всички други сте глупави хора, които се оповавате единствено на удоволствието.
Хубаво е когато ти контролираш всичко.![]()
одолу, колкото по-притисната толкова по добре - да го усещам целия върху мен и в мен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
И кво контролираш по-точно?Първоначално написано от cherinka
- Една чурка. туй то.
Секс се прави за кеф, за тръпка, за тонус, за здраве, а бе всичко що ти е готино, не се връткаш и да си мислиш, че управляваш като някой скоростен лост пишката на гаджето.
;д;д
Аз по принцип котролирам в живота повече и ме слушат, а пък не ми прави впечатление къде ще съм. Всякак ми харесва. Ха сега загадка? ;д;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
отдолу..и малко отгорее![]()
И във всеки следващ ден ще живееш вътре в мен .. като спомен в сърцето ми![]()