.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Да се боря ли за него?

Moqta istoriq e takava: zapoznah se s edno mom4e koeto me zaribi da igraem basketbol i zapo4nahme da hodim da igraem basket v edno daskalo i zapo4nah da zaribqvam priqtelite si zapoznah se sus negovite priqteli i se vliubih v edin ot tqh no problema e 4e toi si ima priqtelka dokolkoto razbrah naksoro 4e sa skusali no ne sum sigurna kakto i da e ako hodqt da se opitvam li da go spe4elq no toi mi kaza 4e ispitva simpatii kum men i sega sum mnogo ob1rkana da se borq li za nego

Виж ако той няма приятелка и наистина те харесва бори се ,но ако си има приятелка и се обичат недей да им пречиш,защото ще е много кофти за приятелката му Увери се първо,че той изпитва някакви чувства към теб,но ако скоро са скъсали с приятелката си го остави малко да се зъвземе от раздялата и да си сигурна,че след като тръгнете той няма да ти упява само за бившата си или да да не е сигурен какво точно иска

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Добре де, не разбирам какъв е проблема?!?!
    Харесваш някой, той те харесва, свободен е... еми не, ставай монахиня! Много ясно, че ще се опиташ да го спечелиш. Що за тъп въпрос ве?!
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Добре де, не разбирам какъв е проблема?!?!
    Харесваш някой, той те харесва, свободен е... еми не, ставай монахиня! Много ясно, че ще се опиташ да го спечелиш. Що за тъп въпрос ве?!
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако е зает го остави намира!Все пак и на теб няма да ти е приятно друго момиче да зарибява гаджето ти.Нали така?

Не се бори и умри от яд.

Много ми е странно като задавате такива въпроси...
    Все едно да питаш "Искам ли да гледам филм?"

Ние от къде да знаем дали искаш да се бориш или не. Защото тук явно опира до желанието ти. Ако ти стиска и искаш да си с него - бори се. Ако ти е все тая и ти е някаква мимолетна тръпка - недей.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Амм ако е свободен се бори за него,но ако си има приятелка по-добре не се меси

Виж са превърни неговите симпатии в любов ние жените знаем как
    Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Свободен ли е,ти си наред.Щом мислиш че има смисъл,няма нищо лошо да опиташ

Мисля,че ако си има приятелка не трябва да се месиш между тях,но ако той се влюби в теб и реши да я остави няма лошо да се бориш за него.. просто бъди себе си :

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от COLOURFUL
    Мисля,че ако си има приятелка не трябва да се месиш между тях,но ако той се влюби в теб и реши да я остави няма лошо да се бориш за него.. просто бъди себе си :
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

:P ... бори се за него .. и да си има и да си няма приятелка .. щом ти е казал че има симпатии към теб значи не го е*е много за приятелката му .. пък и това че го искаш толкова силно тряя ти дава сила да успеет в "битката" :P
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

mnogo e vuzmojno ako se borish za nego da go spe4elish no samo za 1 nosht :o
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Мега фен Аватара на mynichka
    хаххахах
    и като ти кажа да не се бориш ..ЩЕ СПРЕШ ЛИ ..не Тогава изобщо защо я пишеш тая тема ? да се намираш работа
    ако си няма приятелка- много ясно, че ще се бориш
    а ако си има - еми тъпо е ..няма да им разваляш връзката
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Еми да, много ясно, че ще се бориш. Дори и да си има приятелка теб това не те засяга. И аз си имах преди време приятел, но открих мойта любов докато ходех с бившия си и не съжалявам, че скъсах с бившото си гадже, заради сегашното.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си