- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко пари ви дават за даскало и за целия ден?
по 3 лв на ден за даскало и по още 2-3 ако ще хода на кафе но аз харча около 1 и нщ -2 на даскало + рестото от кафето и си ми остават за касичката![]()
2.50 /това включва ядене + кафе/
ако ходя на кино или нещо такова ми дават повечко между 10 и 15 лв.
Стигат ми![]()
15 лв на седмица за даскало за храна, ако ще излизам зависи къде ще ходя и ако искам нещо друго да си взема - било то дрехи, дискове, книги ми дават отделно. А гледам да не им искам много, и без това не ги харча, но като ми дават ги взимам дори и да не ми трябват си ги събирам.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Зависи..обикновено не ме лишават,колкото искам![]()
около 4 лева за у-ще, а ако ще излизам някаде след това си взимам от моите спестявания
почти никви Very Happy
НАЙ-СЕТНЕ да видя един, който да каже това!
Абе хора как може да ви дават по 10-20 лева на ден?! При мен е аз"Мамо може ли пари" тя"Ние нямаме пари за храна, па ти ми искаш за училище"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Зависи.. Ако ще ходим някъде след даскало - 10-15, ако не - 5.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Колкото поискам.Не харча безмислено пари така че имат вяра в мен че няма да ги пропилея за простотии..![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ами всеки ден различно но максимум 3 лева на ден ми стигат .. по кафета не ходя ... често ходя билярд да играя и плащам колкото са ми останалиАко ми трябва нещо им казвам но ми стигат при всички положения
10 20 кинта на ден :О та това са г/д по 50 кинта на седмица е аз с тея пари мога да искарам поне 2 седмици и да не се лишавам от нищо че и да ми останат :X
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
2 за даскало и ако излизам вечерта още 2..стигат ми![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
за даскало 10 лв за цялата седмица..и като излзизам още,зависи къде ще ходя.![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
2 за даскало, и още 2 ако ще ходя на кафе.![]()
Дрън-дрън
Достатъчно, за да преживявам.Първоначално написано от Miimiinka
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Винаги в себе си нося най малко 10лв ( не харча всичко).Просто защото нещо може да стане, спещно да ми трябват пари, да трябва да хвана такси или нещо такова.2 лева не ми стигат за ядене, камоли ако ми притрябва нещо спешно.![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
принципно колкото им поискам,но все пак не надвишавам 10-15 лв на седмица тъи като не използвам автобус.
Уча в друг град.Джобните за седмицата ми са 30лв.,но никога не ги харча.Горе долу 10 лева давам за билети,един на сам и един към вкъши.И около 8-10 лева ми остават.Занчи по 2 лева на ден харча приблизително.
ПП:Храня си се вкъщи,защото живея при баба си.
Еми по 5 лева за училище. Иначе и аз винаги имам по около 10 лева в себе си, за всеки случай. А когато се очертава ходене до центъра, по молове, на кино...което предвещава и KFC ;d си взимам 20.
Ем 2 лв за даскало,, тъй като не пътувам,,а ако излизам навън зависи..колкото ми потрябватиначе не ми е удобно да им искам много,, все пак не са банка
![]()
Дават ми по 3 лева на ден, но като ще ходя на дискотека или нещо такова ми дават повече разбира се.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
5 лв на седмица.. не се оплаквам![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
![]()
![]()
![]()
аз нямам думи... видях цифри от сорта на 5;10;15...
аз се чувствам като клошар до вас...
Яко съм на даскало мама ми дава 2 лв., за излизане
не ми дава.. може някой път (1-2 в сед) да ми даде 2 лв пак...
Ходя на дискотека съм 4-5 лева, а вие на ден харчите по повече...
Сигурно аз не съм в ред нещо![]()
Естествено и малко ви завиждам.![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
извинявам се за грешките по невниманиемного ми се спи
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
На мене ми даваха 5лв и презерватив
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
за даскало - 2лв
за навън- 3лв
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer