- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- по-нисък е от мен
значи това лято бях на море и се запознах с едно момче от новото ми училище.Бяхме приятели , но преди 1 седмица някъде тръгнахме .Проблема е че аз съм малко по висока от него (2-3 см) и винаги като сме заедно се притеснявам че изглеждам по висока.Да го зарежа ли (попринцип не искам да го зарязвам защото като изключим факта че е малко по нисък нищо му няма и го харесвам) или просто да се абстрахирам от това![]()
![]()
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
ако го харесваш мн не мисля че 2 3 см в височината ще ти поппречат да си с него апак и какво ти пука кво мислят другте важното е дали ти се чувстваш добре![]()
Ти сега ли видя, че е поо-нисък от теб?!
Разбирам да кажеш за някоя черта от характера му, че не ти допада, но че бил по-нисък от теб. Та то това се забелязва отдалеч.
Ако те е срам от този негов 'недостатък' и не можеш да го превъзмогнеш, по-добре скъсайте, защото не е нормално да си с някого, до когото не се чувстваш добре.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
мм не мисля че трябва да го режеш момчето за това че е малко по нисък..това няма значение според мен....пък ако си търсиш причина да го зарежеш това е друг въпрос..
![]()
омг омг омг![]()
![]()
Ако го зарежеш,защото е по-нисък значи си толкова проста,че няма на къде....
![]()
![]()
е, ако наистина са 2-3 см не е страшно.
понякога това изобщо не се забелязва, само ти си внушаваш, че всички това гледат. на някои двойки това им е чарът.
ама ако наистина не можеш да го превъзмогнеш и за теб е по-важно някой какво си бил помислил, тогава го зарежи.
но мисля, че наистина ще бъде глупаво.
2-3 см не личат спокойноии ще бъде супер тъпо да му кажеш ' късаме ' защото е по-нисък от тебе
![]()
Кажи му да слага токчетата..Шик му е майката![]()
Ако момчето си струва ще е малко тъпичко да го зарежеш само заради това
Щом са се появили съмнения от сега "Какво казват хората",значи може би няма смисъл.И наистина той ще се почувства много пр****но,ако го зарежеш само заради няколко санта разлика![]()
![]()
Ти пъкЗначи толкова и ти дреме за него, щом искаш да го зарежеш само заради височината...
![]()
еlsy![]()
Ако си струва момчето-недей, обаче ако не си мн хлътнала го късай.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Щом ти хрумва дори идеята значи това те притеснява и не държиш на него чак толкова. Малко късно обаче си се усетила, че е по-нисък.
2-3 см не са такъв проблем, даже са незабележими.![]()
Аз не бих ходила с момче по-ниско от мен. И доста трудно ще намеря с моите скромни размери, а и винаги съм харесвала високи мъже![]()
10х за отговорите и след като ги прочетох вече съм сигурна в думите на приятелките ми че си отиваме![]()
дано да останем по дълго време заедно
![]()
![]()
Някой не биха погледнали момче,защото е по-ниско от тях.Други се чудят дали да зарязват момчетата,защото са по-ниски.Според мен тъпо,но както и да е.От мненията на момичета съм стигнал до извода,защо обичат по-високи, едри или и двете.Явно трябва да е както в природата.Мъжкарят да е по-големият.Сигурно и аз ако бях момиче щях да мисля така,знае ли човек.Пък и общественото мнение си е голяма тежест все пак.
Но момичета нали знаете и в природата доста мъжки каква роля изпълняват.Порят,пускат семето и най-често си отиват.Все пак се водиме по интелигентни от другите животни.![]()
Виж ся...аз съм 173... винаги съм била с високи момчета,докато сега Анастасиос е колкото мен. Когато се запознахме и застанахме лице в лице ми изглеждаше по-нисък,защото всъщност е колкото мен и не съм свикнала...
Малко ми беше неудобно,но една приятелка като се заговорихме каза,че никак не изглеждаме смешни защото сме еднакви...
И...после се премерихме и даже се оказа,че е по-висок от мен с 1 см![]()
Вече въобще не се притеснявам защото свикнах![]()
Аз въобще не знам как си тръгнала с някой по-нисък от тебеТвоя си работа...
Животът е адът описан в Библията!
малееееееее ц ц ц аман от такива прости мисли еййй!!!!
чуди се дали да го зарязва, щото бил с 2-3 см по нисък... ми ай като си толкова умна зарежи го и си хвани некой стълб. какви са тия тъпи разсъждения и въпроси! толкова и го харесваш значи щом се чудиш за такава глупост. ОБРЕЧЕНИ СТЕ!
She started dyeing her hair and
Wearing the same perfume as me
She started reading my books
And stealing my looks and lingerie
She's not me !
+1 според мен само си търсиш защо да скъсаш с него...иначе и 20 см не биха били проблеммалееееееее ц ц ц аман о такива прости мисли еййй!!!!
чуди се дали да го зарязва, щото бил с 2-3 см по нисък... ми ай като си толкова умна зарежи го и си хвани некой стълб. какви са тия тъпи разсъждения и въпроси! толкова и го харесваш значи щом се чудиш за такава глупост. ОБРЕЧЕНИ СТЕ!Каква ви е възрастовата разлика?
хахаххахатой може да е по- нисък ..пък ти нямаш собствено мнение ..да го зарежела щот бил по- нисък
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
тфа е мн кофти, защото преди време харесвах едно момче ама и то беше с 10 см по-нискоАбстрахирай се от това ! Ако наистина го обичаш и харесваш няма и да си помислиш да го зарежеш заради някакви си 2-3 см !!
![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
охххххх вече ще взема да стана повърхностен и да не се съобразявам какво мислят другите.От такива мнения направо ми идва да си строша клавиатурата.Силно се надявам че си го казала с ирония.Значи може да харесва много някой,но не може да тръгне с него само заради ръста,защото еди кой си ще каже:"Яяя колко сте смешни той е по нисък от теб,а на някакъв стълб ще му се хвърлиш на врата,защото бил висок пък бил той и много по прост от другият.Първоначално написано от MiMcHeToOo
Добре,това приемам горе долу с голяма незадоволство,защото въпреки всичко не съм съгласен.А това пък примерно ако са еднакви и момичето казва:"Ти си нисък за мен" е това вече пък ми се вижда адски смешно.Ааа да забравих,лафа беше:"Като си обуя токчета и ще изглежда по нисък от мен".Ясноооо,как иначе.
Радвам се че тук в темата има със сигурност поне едно момиче,което е разбрало че в любовта не е важно колко си дълъг.Нарочно казвам дълъг,а не висок,защото малко се получава все едно търсите някакъв продукт по дължина,а не по качества.
А за момичето,което казах че е разбрало че любовта е по-важна от ръстта на двама човека ясно визирам sexita.![]()