.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

по-нисък е от мен

значи това лято бях на море и се запознах с едно момче от новото ми училище.Бяхме приятели , но преди 1 седмица някъде тръгнахме .Проблема е че аз съм малко по висока от него (2-3 см) и винаги като сме заедно се притеснявам че изглеждам по висока.Да го зарежа ли (попринцип не искам да го зарязвам защото като изключим факта че е малко по нисък нищо му няма и го харесвам) или просто да се абстрахирам от това

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

ако го харесваш мн не мисля че 2 3 см в височината ще ти поппречат да си с него апак и какво ти пука кво мислят другте важното е дали ти се чувстваш добре

Мега фен Аватара на sasha_90
    Глупаво ще е ако го зарежеш,само защото е по-нисък.

Ти сега ли видя, че е поо-нисък от теб?!

Разбирам да кажеш за някоя черта от характера му, че не ти допада, но че бил по-нисък от теб. Та то това се забелязва отдалеч.

Ако те е срам от този негов 'недостатък' и не можеш да го превъзмогнеш, по-добре скъсайте, защото не е нормално да си с някого, до когото не се чувстваш добре.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

мм не мисля че трябва да го режеш момчето за това че е малко по нисък..това няма значение според мен.. ..пък ако си търсиш причина да го зарежеш това е друг въпрос..

Голям фен
    омг омг омг Ако го зарежеш,защото е по-нисък значи си толкова проста,че няма на къде....

Град
    в съня на елфите
    е, ако наистина са 2-3 см не е страшно.
    понякога това изобщо не се забелязва, само ти си внушаваш, че всички това гледат. на някои двойки това им е чарът.
    ама ако наистина не можеш да го превъзмогнеш и за теб е по-важно някой какво си бил помислил, тогава го зарежи.
    но мисля, че наистина ще бъде глупаво.

2-3 см не личат спокойно ии ще бъде супер тъпо да му кажеш ' късаме ' защото е по-нисък от тебе

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Зарязвай го няма какво да го мислиш.

Щом го харесваш какво значение има, че си малко по висока от него

Кажи му да слага токчетата..Шик му е майката

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Ако момчето си струва ще е малко тъпичко да го зарежеш само заради това

Щом са се появили съмнения от сега "Какво казват хората",значи може би няма смисъл.И наистина той ще се почувства много пр****но,ако го зарежеш само заради няколко санта разлика

Град
    Враца
    Ти пък Значи толкова и ти дреме за него, щом искаш да го зарежеш само заради височината...
    еlsy

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Ако си струва момчето-недей, обаче ако не си мн хлътнала го късай.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Щом ти хрумва дори идеята значи това те притеснява и не държиш на него чак толкова. Малко късно обаче си се усетила, че е по-нисък.
    2-3 см не са такъв проблем, даже са незабележими.

Аз не бих ходила с момче по-ниско от мен. И доста трудно ще намеря с моите скромни размери, а и винаги съм харесвала високи мъже

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    10х за отговорите и след като ги прочетох вече съм сигурна в думите на приятелките ми че си отиваме дано да останем по дълго време заедно

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Някой не биха погледнали момче,защото е по-ниско от тях.Други се чудят дали да зарязват момчетата,защото са по-ниски.Според мен тъпо,но както и да е.От мненията на момичета съм стигнал до извода,защо обичат по-високи, едри или и двете.Явно трябва да е както в природата.Мъжкарят да е по-големият.Сигурно и аз ако бях момиче щях да мисля така,знае ли човек.Пък и общественото мнение си е голяма тежест все пак.
    Но момичета нали знаете и в природата доста мъжки каква роля изпълняват.Порят,пускат семето и най-често си отиват.Все пак се водиме по интелигентни от другите животни.

Виж ся...аз съм 173... винаги съм била с високи момчета,докато сега Анастасиос е колкото мен. Когато се запознахме и застанахме лице в лице ми изглеждаше по-нисък,защото всъщност е колкото мен и не съм свикнала...
    Малко ми беше неудобно,но една приятелка като се заговорихме каза,че никак не изглеждаме смешни защото сме еднакви...

И...после се премерихме и даже се оказа,че е по-висок от мен с 1 см

Вече въобще не се притеснявам защото свикнах

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Аз въобще не знам как си тръгнала с някой по-нисък от тебе Твоя си работа...

Животът е адът описан в Библията!

малееееееее ц ц ц аман от такива прости мисли еййй!!!!
    чуди се дали да го зарязва, щото бил с 2-3 см по нисък... ми ай като си толкова умна зарежи го и си хвани некой стълб. какви са тия тъпи разсъждения и въпроси! толкова и го харесваш значи щом се чудиш за такава глупост. ОБРЕЧЕНИ СТЕ!
    She started dyeing her hair and
    Wearing the same perfume as me
    She started reading my books
    And stealing my looks and lingerie

She's not me !

Град
    ВаРнАаАа
    малееееееее ц ц ц аман о такива прости мисли еййй!!!!
    чуди се дали да го зарязва, щото бил с 2-3 см по нисък... ми ай като си толкова умна зарежи го и си хвани некой стълб. какви са тия тъпи разсъждения и въпроси! толкова и го харесваш значи щом се чудиш за такава глупост. ОБРЕЧЕНИ СТЕ!
    +1 според мен само си търсиш защо да скъсаш с него...иначе и 20 см не биха били проблем Каква ви е възрастовата разлика?

Мега фен Аватара на mynichka
    хахаххаха той може да е по- нисък ..пък ти нямаш собствено мнение ..да го зарежела щот бил по- нисък
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

тфа е мн кофти, защото преди време харесвах едно момче ама и то беше с 10 см по-ниско Абстрахирай се от това ! Ако наистина го обичаш и харесваш няма и да си помислиш да го зарежеш заради някакви си 2-3 см !!
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Аз въобще не знам как си тръгнала с някой по-нисък от тебе Твоя си работа...
    охххххх вече ще взема да стана повърхностен и да не се съобразявам какво мислят другите.От такива мнения направо ми идва да си строша клавиатурата.Силно се надявам че си го казала с ирония.Значи може да харесва много някой,но не може да тръгне с него само заради ръста,защото еди кой си ще каже:"Яяя колко сте смешни той е по нисък от теб,а на някакъв стълб ще му се хвърлиш на врата,защото бил висок пък бил той и много по прост от другият.
    Добре,това приемам горе долу с голяма незадоволство,защото въпреки всичко не съм съгласен.А това пък примерно ако са еднакви и момичето казва:"Ти си нисък за мен" е това вече пък ми се вижда адски смешно.Ааа да забравих,лафа беше:"Като си обуя токчета и ще изглежда по нисък от мен".Ясноооо,как иначе.
    Радвам се че тук в темата има със сигурност поне едно момиче,което е разбрало че в любовта не е важно колко си дълъг.Нарочно казвам дълъг,а не висок,защото малко се получава все едно търсите някакъв продукт по дължина,а не по качества.
    А за момичето,което казах че е разбрало че любовта е по-важна от ръстта на двама човека ясно визирам sexita.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си