.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    6o 6e go zaryazva6.viso4inata li e nai-vajnoto v jivota

Цитирай Първоначално написано от *[...straWberry
    ...*]просто някак си се чустваш по сигорна
    Да, имай си ти едно лъжливо чувство за "сигорност" с някой висок путьо, и ще си изядете боя и двамата в някоя тъмна уличка.

Само ще кажа, че един от най-добрите боксьори в тежка категория на всички времена - Rocky Marciano е бил висок 1.78 м. Или пък Mike Tyson, който е 1.82 м, което си е малко за тежка категория, но не му е попречило да нокаутира брутално доста по-високи опоненти. Правете си изводите.

нях нях ето го и предимството на нас ниските момичета..такива проблеми с височината на момчетата няма ме колкото до твоя не го зарязвай ако наистина държиш на него

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от The Devil Girl
    еми аз съм висока за възраста си и сичките ми гаджета до сега са били по ниски от мен (даже с пове4е от 2-3 см ) мисля че не трябва да го късаш за такава глупост и ако си се харесвате къв ви е проблема .. айде успех и да не ти пука
    абсолютно точно!
    бившия ми беше по-нисък от мен .. даже с повече от 2-3 сантиметра

не е истина просто...остави го момчето...не заслужава такава патица до себе си

Град
    -От НякЪдЕ-
    Глупостии .. кфо ти пука че е по нисък и моито момченце е по ниско от мен с 2-3 см ма не ми пука :P :P
    Опитай се да бъдеш този,който наистина си;Много трудности,за да станеш силен;Малко тъга, за да станеш човек;Много надежда, за да станеш щастлив!!!

абе стига глупости!!!
    имам двама приятели, които са гаджета и той е по-нисък от нея.
    по-хубава двойка досега не съм виждала чстно [/b]

Абе моммиче ти да не си луда....Бившото ми гадже беше една глава по нисък от мен но не го зарязах заради това давам ти приемр че не е важен ръстът или годините важното е какво има вътре стой си с него докато не се получи обрат на събититята

Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Ти пък Значи толкова и ти дреме за него, щом искаш да го зарежеш само заради височината...
    +1

Мега фен Аватара на EarthShaker
    проста си като лопата!

Град
    The Girl fr0m hell..
    за кво ше зарезваш момчето..
    само заради ръста..
    ако наистина мн го харесваш няма да те интересува това че е по нисък от теб или такива подобни..
    Ммм..
    а и говориме за 2-3см...
    за не повече..

П.П.-мойто първо гадже..
    беше по нисък от мен..
    но не с 2-3см..
    а повечко..
    щом ми стигаше до гърдите някъде..
    не го зарязах за това..
    имаше си др пречина..
    .човек колкото и да бяга и да се крие, никога неможе да се отърве от себе си! .. ;(

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    проста си като лопата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си