- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мода, магазини, цени...
Бчх пуснала такава тема по погрешка в друг раздел.. който я е видял, знае за какво иде реч.. но за които не са: тук може да обсъждаме къде какво има така да се каже.
Който се нуждае от нещо, но не е сигурен или не знае какви са цените и къде го има може да сподели.. а който може ще му помага и ще дава инфо, ако ме разбирате.
Ако има нещо неясно- питайте.
Ако мислите, че темата е тъпа или ненужна- ключ.
Най- важното, което ме интересува в момента е: каква е цената на гинкобилобата и колко таблетки са вътре?
Второто: за София къде има готини шалчета на едно място и ако има побъркани на тема обеци да каже от къде си ги купува.
Абсолютно побъркана съм на тема обициПървоначално написано от ^Santra^
Значи купувам си от Trendy и в Красна Поляна има един огромен бижутериен магазин, който така ми се иска да обера...![]()
Но попринцип откъдето мина и си харесам - купувам :Ь
Аз искам да питам за красиви и качествени боти, с дебел ток.
Ако знаете някое такова магазинче.. а да и да има големи номера - 40![]()
Трагична.Първоначално написано от Regina;
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
аз търся едни точно определени гривни, които видях на едно момиче и единственото дето знам е, че са от софия ... едната беше с пирамидки няква, а другата кожена на ленти със закопчалка![]()
![]()
... СЪНУВАМ ГИ ТЕЯ ГРИВНИ ВЕЧЕ
![]()
![]()
az na skoro gi gledah drehie v benetton i neshto ne mi haresaha![]()
Искам да попитам какви са цените в Bonjour-ра на "Славейков"?Отскоро живея в София и никога не съм влизала там, но смятам да се поразровя, имаше интересни неща вътре.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Зависи от марката.Както има на севънтийн,примерно сенкиза 10лв.,така има и за 100тина лв. на други марки.Май някакви суперскъпи парфюми няма,ама с повечето неща е така.Първоначално написано от Rebellion_Angel
Значи мини след 5-6 часа по Мария Луиза. Става въпрос за участъка на макдоналдс преди халите. Има един пич дето продава гривни, обеци и всякакви такива неща. Там съм сигурна, че ще намериш.Първоначално написано от ILY
Sigrina, за този магазин дето е в базара ли? Аз щото съм от Красна поляна ама само за него се сещам. Един на втори етаж в края, след него има за дрехи някакъв магазин?
А за бонжура: цените са като навсякъде, където се продава маркова козметика и парфюмерия.
Ми ако говориш за грейки, в Красна Поляна има избор :ЬПървоначално написано от varnen4e
Само кажи къде и кога, нямаш проблем, аз ще те застрелям, даже и пари няма да ти взема.Първоначално написано от Кажи мнението си! СЕГА.
Хора, всички тениски на Левис ли са към 80лв или има и по-евтини?
аз да питам как е положението в Terranova в Пловдив,че мислех да се поразходя до там![]()
Днес ходих, не е лошо.Първоначално написано от Jamalska
![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Ми в скай сити също видях, там на последния етаж, ама не бяха кой знае какво...Първоначално написано от varnen4e
В Mango в мола на Стамболийски на мен ми харесаха,ама май бяха около 80 лв.Аэ никога не бих дала толкова.Първоначално написано от varnen4e
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.