.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

заедно от 3 години и половина а не съм свършвала

az sam ve4e na 18 a s priqtelq mi sme ve4e ot po4ti 3 godini i polovina zaedno a az dori 1 pat ne sam svar6vala ili spored men toi svar6va tvarde barzo,molq vi pomognete mi trqbva li da piem nqkakvi hap4eta ili nz..

Град
    Sofia

Re: заедно от 3 години и половина а не съм свършвала

Цитирай Първоначално написано от lavitcata123
    az sam ve4e na 18 a s priqtelq mi sme ve4e ot po4ti 3 godini i polovina zaedno a az dori 1 pat ne sam svar6vala ili spored men toi svar6va tvarde barzo,molq vi pomognete mi trqbva li da piem nqkakvi hap4eta ili nz..
    Омг...Зада ти помогнем кажи повече неща ...Горе долу колко ви продалжава е*бането .Кажи зада кажем

emi ne mn dalgo za sajalenie no razli4no ponqkoga 15 min,ponqkoga 30 min i pove4e

Град
    Sofia
    emi ne mn dalgo za sajalenie no razli4no ponqkoga 15 min,ponqkoga 30 min i pove4e
    Ммм за 30 мин и повече е нормално да сваршиш...Ммм бе не толко нормално зависи той колко е нормален .Таа един по личен впрос...Пича нормален ли е .Не имам друго предвит големината и дебелината му как са (сещаш се за кое говоря нали) ? ?

Град
    София
    Трябва да говорите, това е решението. Проблемите се решават с диалог. Може би не прави нещо както трябва, може би не успявате да уцелите правилните пози /имам партньорка, която свършва само в една определена поза/...Не е за изключване и момента от по-горния коментар, но това по принцип не би трябвало да е проблем. Дори и параметрите на половия му орган да са твърде нищожни всеки нормален мъж би съумял да компенсира с нещо друго и да дари партньорката си с това блаженство...
    Възможно е причината да е най-безобиден фактор.
    Поговорете си на тази тема и ще намерите решение на проблема.
    Успех и много разтърсващи финали!!!

sig samo oburkva dupkite palqka ela az shte te opravq shte svursvash po 5 puti na 10 minuti?

пробвайте позата "ездачката" ... при нея ти си отгоре му седнала докато той е легнал ... при повечето действа безотказно
    Remember my name, You'll be screaming it later! ...

Град
    Plovdif maina

Re: заедно от 3 години и половина а не съм свършвала

Доста гадни4ко поне 1 година да бе6е ми вия 3 години вие кфо сте праили тея 3 години и половина??? Пробваите разли4ни пози ау ддз

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защо си мислите всички, че дълъг акт=хубав акт с много оргазми? При някои жени се иска време, но други могат да свършат от 2-рото вкарване. Аз да речем, ако първите 5 минути не съм свършила, значи няма да стане. Тръпката в началото ми е най-силна, жланието ми да проникне е силно и ако тогава не следва експлозия, значи след като съм се претъркала и съм се уморила, няма да свърша. При любовтата игра не се ли възбуждаш? Не сте ли опитвали да свършите при орален, анален секс или петинг? Отпускаш ли се. Но не прасто да казваш, че си се отпуснала, а наистина да нямаш задръжки и да си разкрепостена. Всичко е в мозъка. Но имай предвид, че при жените възрастта си оказва думата. Колкото по-голяма ставам, толкова по-лесно се възбуждам и по-лесно свършвам.

Град
    дупката на геврека
    може да си фригидна

дай му некой хап да задържи тапата

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ZuCkI
    може да си фригидна

30 минути секс си е абсолютно нормално, да не кажа МНОГО. Не ги слушайте тия лапета, че правят по 2 часа. Секс над 10 минути е доста продължителен секс и не се нуждае от допълнителни медикаменти. Говоря за 1-ви път. Ако актът се повтори, то продължителността му ще е двойна. Ако моят мъж не свърши до 15-тата минута при първия акт, ще си помисля, че е болен, че съм погрозняла или че е станал импонентен.......Бих се спекла повече, отколкото ако свърши на 5-тата минута.

SK0RP10N
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    може да си фригидна

30 минути секс си е абсолютно нормално, да не кажа МНОГО. Не ги слушайте тия лапета, че правят по 2 часа. Секс над 10 минути е доста продължителен секс и не се нуждае от допълнителни медикаменти. Говоря за 1-ви път. Ако актът се повтори, то продължителността му ще е двойна. Ако моят мъж не свърши до 15-тата минута при първия акт, ще си помисля, че е болен, че съм погрозняла или че е станал импонентен.......Бих се спекла повече, отколкото ако свърши на 5-тата минута.
    Това беше добро

Град
    Paradise
    Не всички момичета свършват при вагинален...
    Кажи му да те лиже, това винаги действа

Град
    дупката на геврека
    може да си фригидна

Добре секс машино не снаех как се прави номера с бавното свършване

Мега фен
    Град
    SF
    Съжалявам да ти го кажа, но или си фригидна или мом4ето ти е зле. Това са пове4е от 3 години полов живот - не е нормално да не си свършвала нито веднъж.

Робинята на Quench

Град
    u nas
    Може да е на психическа основа.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Един въпрос:При самозадоволяване свършваш ли?

Цитирай Първоначално написано от mad123
    Ммм за 30 мин и повече е нормално да сваршиш...Ммм бе не толко нормално зависи той колко е нормален .Таа един по личен впрос...Пича нормален ли е .Не имам друго предвит големината и дебелината му как са (сещаш се за кое говоря нали) ? ?
    Оле, колко си прост и некомпетентен... (без да се обиждаш ама...).

Нищо не разбираш ти от секс и оргазъм май.

Добре, моята като свършва първия път за около 4-5-тата минута, а втория на около 6-7-мата минута говорим за 1 тек, че значи имам хуй като тия електрическите стълбове по улицата

Кеф може да й направи и за има няма 5 минути, ама са други факторите.
    Сега не ми се пише, само да кажа, че ти е грешно мисленето - физическия фактор е след психическия
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Миии ето ти няколко съвета:
    -Поговори с него!Кажи му за проблема си (въпреки,че за 3 години той би трябвало да е забелязал ) и т.н.
    -Сменяйте позите по-често!
    -Както казаха преди мен - не всяко момиче свършва при вагинален секс ... Понякога момчетата трябва да включат и :P и действие
    -Любовната игра също е от доста голямо значение

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Съжалявам да ти го кажа, но или си фригидна или мом4ето ти е зле. Това са пове4е от 3 години полов живот - не е нормално да не си свършвала нито веднъж.
    Всъщност ОГРОМЕН процент от жените в света не са свършвали никога и по никакъв начин-дори и сами. Съвсем не е ненормалн от статистическа гледна точка. Сега, в България процентът е по-малък, но го има. Говорим за жени с дълъг сексуален живот, дълги години брак или такива с множество партньори. Не е приятно, но го има. Да не говирим колко малък е процентът на жените, свършвали по време на вагинален секс.....там нещата са просто трагични.

ми кво да ти кажа.. за 3 години да не изпиташ един оргазъм си е преебана работа. ма не питай тука, говори с гаджето си...

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Всъщност ОГРОМЕН процент от жените в света не са свършвали никога и по никакъв начин-дори и сами. Съвсем не е ненормалн от статистическа гледна точка. Сега, в България процентът е по-малък, но го има. Говорим за жени с дълъг сексуален живот, дълги години брак или такива с множество партньори. Не е приятно, но го има. Да не говирим колко малък е процентът на жените, свършвали по време на вагинален секс.....там нещата са просто трагични.
    хаххх да и като стане на въпрос всички викат "е много ясно че си свършвам по време на вагинален секс, то иначе не е нормално" .....

милата...и аз имам същия проблем,или поне имах,защото вече изгубих всякакво желание за секс,даже вече сигурно и не бих се подмокрила,толкова ми е опротивяло всичко! нищо не ствава просто тва е! а правим секс от 1 год
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    милата...и аз имам същия проблем,или поне имах,защото вече изгубих всякакво желание за секс,даже вече сигурно и не бих се подмокрила,толкова ми е опротивяло всичко! нищо не ствава просто тва е! а правим секс от 1 год

Цитирай Първоначално написано от anonimen_89
    sig samo oburkva dupkite palqka ela az shte te opravq shte svursvash po 5 puti na 10 minuti?

Гледай сега тъпа работа еиии анонимния мн ебач се пишеш май а ????
    Момичето пише защото има проблем а не за такива идиоти като теб.......
    пс. нищо лично но коментара ти не е никак на място.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си