- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- заедно от 3 години и половина а не съм свършвала
az sam ve4e na 18 a s priqtelq mi sme ve4e ot po4ti 3 godini i polovina zaedno a az dori 1 pat ne sam svar6vala ili spored men toi svar6va tvarde barzo,molq vi pomognete mi trqbva li da piem nqkakvi hap4eta ili nz..
Омг...Зада ти помогнем кажи повече неща ...Горе долу колко ви продалжава е*банетоПървоначално написано от lavitcata123
.Кажи зада кажем
![]()
emi ne mn dalgo za sajalenie no razli4no ponqkoga 15 min,ponqkoga 30 min i pove4e
Ммм за 30 мин и повече е нормално да сваршиш...Ммм бе не толко нормално зависи той колко е нормален .Таа един по личен впрос...Пича нормален ли еПървоначално написано от lavitcata123
.Не имам друго предвит големината и дебелината му как са (сещаш се за кое говоря нали) ? ?
Трябва да говорите, това е решението. Проблемите се решават с диалог. Може би не прави нещо както трябва, може би не успявате да уцелите правилните пози /имам партньорка, която свършва само в една определена поза/...Не е за изключване и момента от по-горния коментар, но това по принцип не би трябвало да е проблем. Дори и параметрите на половия му орган да са твърде нищожни всеки нормален мъж би съумял да компенсира с нещо друго и да дари партньорката си с това блаженство...
Възможно е причината да е най-безобиден фактор.
Поговорете си на тази тема и ще намерите решение на проблема.
Успех и много разтърсващи финали!!!
sig samo oburkva dupkite palqka ela az shte te opravq shte svursvash po 5 puti na 10 minuti?![]()
ВСЕКИ ВАРНЕНЕЦ ТРЯБВА ДА ГЛЕДА ТОЗИ КЛИП
Всякакви хаус тракчета - http://vbox7.com/user:hasho?p=allvideos
пробвайте позата "ездачката" ... при нея ти си отгоре му седнала докато той е легнал ... при повечето действа безотказно![]()
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
Доста гадни4ко поне 1 година да бе6е ми вия 3 години вие кфо сте праили тея 3 години и половина??? Пробваите разли4ни пози ау ддзПървоначално написано от lavitcata123
![]()
Защо си мислите всички, че дълъг акт=хубав акт с много оргазми? При някои жени се иска време, но други могат да свършат от 2-рото вкарване. Аз да речем, ако първите 5 минути не съм свършила, значи няма да стане. Тръпката в началото ми е най-силна, жланието ми да проникне е силно и ако тогава не следва експлозия, значи след като съм се претъркала и съм се уморила, няма да свърша. При любовтата игра не се ли възбуждаш? Не сте ли опитвали да свършите при орален, анален секс или петинг? Отпускаш ли се. Но не прасто да казваш, че си се отпуснала, а наистина да нямаш задръжки и да си разкрепостена. Всичко е в мозъка. Но имай предвид, че при жените възрастта си оказва думата. Колкото по-голяма ставам, толкова по-лесно се възбуждам и по-лесно свършвам.
може да си фригидна![]()
дай му некой хап да задържи тапата![]()
30 минути секс си е абсолютно нормално, да не кажа МНОГО. Не ги слушайте тия лапета, че правят по 2 часа. Секс над 10 минути е доста продължителен секс и не се нуждае от допълнителни медикаменти. Говоря за 1-ви път. Ако актът се повтори, то продължителността му ще е двойна. Ако моят мъж не свърши до 15-тата минута при първия акт, ще си помисля, че е болен, че съм погрозняла или че е станал импонентен.......Бих се спекла повече, отколкото ако свърши на 5-тата минута.Първоначално написано от ZuCkI
Това беше доброПървоначално написано от krem4et0
![]()
Не всички момичета свършват при вагинален...
Кажи му да те лиже, това винаги действа![]()
![]()
![]()
Добре секс машино не снаех как се прави номера с бавното свършванеПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
Съжалявам да ти го кажа, но или си фригидна или мом4ето ти е зле. Това са пове4е от 3 години полов живот - не е нормално да не си свършвала нито веднъж.
![]()
Робинята на Quench
Оле, колко си прост и некомпетентен... (без да се обиждаш ама...).Първоначално написано от mad123
Нищо не разбираш ти от секс и оргазъм май.
Добре, моята като свършва първия път за около 4-5-тата минута, а втория на около 6-7-мата минута говорим за 1 тек, че значи имам хуй като тия електрическите стълбове по улицата![]()
![]()
![]()
Кеф може да й направи и за има няма 5 минути, ама са други факторите.
Сега не ми се пише, само да кажа, че ти е грешно мисленето - физическия фактор е след психическия![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Миии ето ти няколко съвета:
-Поговори с него!Кажи му за проблема си (въпреки,че за 3 години той би трябвало да е забелязал) и т.н.
-Сменяйте позите по-често!
-Както казаха преди мен - не всяко момиче свършва при вагинален секс ... Понякога момчетата трябва да включат и :P и действие
-Любовната игра също е от доста голямо значение![]()
Всъщност ОГРОМЕН процент от жените в света не са свършвали никога и по никакъв начин-дори и сами. Съвсем не е ненормалн от статистическа гледна точка. Сега, в България процентът е по-малък, но го има. Говорим за жени с дълъг сексуален живот, дълги години брак или такива с множество партньори. Не е приятно, но го има. Да не говирим колко малък е процентът на жените, свършвали по време на вагинален секс.....там нещата са просто трагични.Първоначално написано от SINDEL
ми кво да ти кажа.. за 3 години да не изпиташ един оргазъм си е преебана работа. ма не питай тука, говори с гаджето си...
хаххх да и като стане на въпрос всички викат "е много ясно че си свършвам по време на вагинален секс, то иначе не е нормално" .....Първоначално написано от krem4et0
![]()
милата...и аз имам същия проблем,или поне имах,защото вече изгубих всякакво желание за секс,даже вече сигурно и не бих се подмокрила,толкова ми е опротивяло всичко! нищо не ствава просто тва е! а правим секс от 1 год
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Първоначално написано от anonimen_89
Гледай сега тъпа работа еиии анонимния мн ебач се пишеш май а ????
Момичето пише защото има проблем а не за такива идиоти като теб.......
пс. нищо лично но коментара ти не е никак на място.