Моята история не е особено интересна,но ще ви я разкажа,защото се чудя за определени неща,а понякога отстрани се преценява по-лесно,макар че не ни познавате,ама все пак..преди месец се залюбихме с едно момче..хах..така де..ходихме преди на курсове по английски заедно..излизахме..точно 2 пъти..и на 3тата среща се целунахме..стана спонтанно...уж...всичко си вървеше по вода..то и сега върви,ама донякъде.. виждаме се по принцип през ден, предната седмица нямахме възможност и се видяхме само веднъж...в петък последно се видяхме ,вчера пропуснахме и днес исках да се видим пак..казах му за намеренията си..но той се оправдава с някакви ангажименти..по принцип не ми отказва срещи,но днес...не го знам..доста често съботата и неделята се скатава..само предния уикенд се видяхме и събота,и неделя...и някак си се чудя..дали не ми кръшка...имал е сериозна връзка ,преди да е с мене и това е..и не знам дали примерно не си разпределя времето 50/50....половината да е с нея..половината да е с мен..това ми изниква като идея..или дали просто няма някоя друга,освен мене...не знам,много ме озадачава,защото даже не ми се обади,да каже,че няма да може,..той видя снощи,че имам желание да се видим..преди се обаждаше...често..вече и това не прави даже...не се сеща както преди...или просто не ме харесва...не знам,но не ми изглеждат нещата както трябва..както преди..може би се вживявам прекалено много,но нещо в цялата работа не ми харесва..взе много да си прави сметката и въобще...не знам...дали има бъдеще в тая наша връзка..и дали да не го скъсам.. (на 18 сме и 2мата) ..