- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Беше ужасно!!!
ама нещо не разбрах - как така при използване на презервативи и не казваш за скъсване си бременна.
Войни на Тангра
По принцип е така, но има както относителни, така и абсолютни истини. Ако аз смятам, че е редно да убиеш човек, а ти смяташ, че не е и е престъпление, пак си имаме различни мнения, ама абсолютната истина е, че ти си правата в случая. Нали?Първоначално написано от my baby love
Amantes amentes
Смяташ ли, че е абсолютна истина твърдението "има зигота - има личност"? Личостта се развива с характера, с начина на мислене, с живота който индивида води. Опитай се сега да ме убедиш, че зиготата е личност, особено като става въпрос за първи месец от бременносттаПървоначално написано от Attila_The_Hun
![]()
А и темата определено не е за това дали авторката трябва или не трябва да прави аборт. Така че споровете на тази тема са излишни.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Веднага ти отговарям : "Личостта се развива с характера, с начина на мислене, с живота който индивида води". Новородените личности ли са? Е като не са, по твоето определение за личност, можем ли да ги убием, пардон, да ги премахнем, защото ще ни се усложни много живота и няма да е "нормален" и няма да е по разбиранията на "обществото" за нормален живот на еди коя си възраст...Първоначално написано от Jus7__Me
Amantes amentes
В първите месеци на бременността няма развити мозъчни клетки. Без тях процеса мислене не съществува=>няма личност. И пак казвам темата нее за или против аборта. Малко ме съмнява момичето писало темата, да се е надявало на дискусията която водим.Първоначално написано от Attila_The_Hun
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Последен пост пиша за тая тема, спирам спора с последен въпрос към тебе: Ами тези, които се раждат идиотчета и не могат да мислят? Те не са значи личности и да ги избиеме ли?Първоначално написано от Jus7__Me
А по основния проблем казвам на момичето:
Да си направи още един тест, за да знае окончателно положението и да взима каквото си иска решение.
Amantes amentes
Направи тест при гинеколог ама мини през личната да ти даде талон за безплатен преглед. Нз на колко трябва да си, за да ти се даде. Аз съм на 17 и ми дава без да водя родител. Щом ползваш презерватив не виждам ка може да е станало нещо... Тестовете не са 100% верни. Аз като си взимам тест, винаги ги взимам по 2 за всеки случай. Или пък правиш теста прекалено рано. Направи го пак след 1-2 дни.
abe ti normalen li si be???za kakvo govori6 za li4nost,sled kato tuk temata ne e za tova.az sum suglasna s teb i sus vsi4ko,koeto kaza.za mnenieto ti za aborta,suglasan sum s posledicite,koito moje da ima.ne sum suglasna,4e v purviq mesec ot bremennostta ubiva6 dete.ti koga pravi abort!!!!Az sum pavila abort i samo az si znam kakvo mi e kostvalo da go napravq-ot psihi4eska gledna to4ka,ot fizi4eska nqma6e absolutno nikakvi posledstviq,dori kruvote4enieto mi be6e nqkolko 4asa.znam do kakvo moje da te dovede edin abort,no stiga s tova.temata ne e za i protiv aborta.ti misli6 li,4e ako tq rodi na 15...de da znam....6te osakati i sebe si i jivota na beb4eto,a i ot dr strana-tq e samo na 15,za neq posledstviqta ot edno rajdane mogatda budat MNOOOGO po tejki ot edin abort-ni6to,4e cigankite masovo rajdat na po 12.pogledni realno na ne6tata.sry,4e si ostanal s vpe4etlenie,4e te napadam ili 4e ne sum suglasna s teb-naprotiv,no ne sum suglasna otnosno tova koeto kazah-aborta v tolkova ranen stadii,kakto i 4e v neinata situaciq nqkoi drug izbor bi bil po-pravilen!!!DETE NE MOJE DA GLEDA DRUGO DETE!!!opciqta za dom ne q i spomenavam,predpo4itam 5 aborta pred 1 izostaveno dete v siropitali6te,za tova sexa ne e za deca!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Изчетох всички мнения до тук и преди да изкажа своето - darla_f , съжалявам за случилото ти се![]()
По темата: Абортът е кофти нещо. Не само физически, най-вече психически трябва да си много стабилен, за да го направиш. Не вярвам да има човек, който да е твърдо ЗА абортите, но при такива бедствени случаи като този на момичето просто няма друг начин. Всъщност има - начините са 2. Първият - прави аборт, вторият - ражда и си гледа детето макар че на 15 едва ли ще може да смогва. А и не си мислете,че отглеждането на дете е толкова лесно. Първо, че животът е адски скъп, второ - тя няма възможност да почне работа, защото няма и 16 години, а и едва ли техните ще позволят да прекъсне учението, за да работи, трето - как мислите, че ще й се отрази това раждане на 15 ? Та то организма все още не й се е развил напълно...В случая не я подкрепям и за това, че е почнала със секса на такава възраст, но ако не друго поне се е пазила...или се е опитвала да се пази...
Авторке, ти си направи още един тест или направо отиди на гинеколог за най-сигурно. Ако и той потвърди, че си бременна направо говори с майка ти - така или иначе вече е разбрала, че правиш секс, а и ако си бременна все ще разбере и да задържиш, и да не задържиш бебето...защото за законните аборти искат присъствие на родител май. А това за незаконен аборт просто не си го и помисляй - рисковете да те осакатят за цял живот са много повече отколкото при законния. Помисли сама - по-добре ядът на вашите, отколкото осакатяване.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
ami az sum go kazvala desetki puti,koito ne go e razbral do sega,nqma i da go razbere.sexa ne e samo udovolstvie.sexa e vzaimna otgovornost!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
НАЙ-НАКРАЯ най правилното мнение ....абе хора стига сте я хокали станалото станало белята е на лице...не и казвайте какво да прави с живота си родителите и са за тожа..иначе към авторката...направи си още 1 тест може просто да е отчел грешно случват се и такива работи ... само спокойно в краен случай върви на генеколок иии ако има бебе (надявам се че няма) говори с ваще те ще ти помогнат....Първоначално написано от naduta_fukli4ka
скачай през джама или си прережи вените![]()
GTA Stunting
Ох, миличка! Мноооого кофти ситуация. По-добре рано да направиш аборт, отколкото по-натам.... Дано всичко се оправи.... Ужас! Господ да пази от такива злини!![]()
![]()
![]()
![]()
Нямах това в предвид! Не се заяждай първо на първо!Първоначално написано от baby_bitch
Според мен не е нормално да ражда на 15, дори на 17-18. За 18 някои може да поспори, но това си е мое мнение за възрастта така че каквото съм имала в предвид, моя си работа! И въобще не съм искала да кажа, че едно бебе е нещо ЛОШО!! Ако обичаш! Лошо е да се роди от една 14-15-16-годишна майка, която не може да му предостави нищо! И ако няма родители младата майка, които да помагат - се пълнят домовете! Ето защо казах - злини!!!! Едно дете, не е виновно, че майка му не внимава и не знае какво прави на моменти и е непланирано и т.н. и т.н.!!!
Какво да кажа освен споменатото някъде - ''СЕКСА НЕ Е ЗА ДЕЦА!''
Да се замислят всички глупендерчета,които смятат,че е просто игра...
Те не се замислят, те просто го правят....Първоначално написано от Punisherrr
Mila mislq che e po dobre da si napravish oshte 1-2 testa i ako sa polujitelni da pogovrish s maika ti ( taka i taka tq veche znae che pravish sex shte ti pogne tq ti e maika) i da vzemete reshenieto zaedno . Ako se okaje che si bremena mislq che e po dobre da napravish abort zashtoto da rodish na 15 godini moje da ima uslojnenia kakto za teb taka i za bebenceto
sujalqvam za lat
+1Първоначално написано от i hate you but i love you
Напално сапричастен !Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
I LOVE U
Дори да си на 16, ако можеш в очите да заявиш на вашите, че правиш секс, ако можеш да си поемеш отговорността по евентуални усложнения, без да ти треперят гащите, то чак тогава може да се каже, че си готов да правиш секс.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!