- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Беше ужасно!!!
Надявам се, че тестът е отрицателен. Ако не е трябва възможно най-бързо да говориш с родителите си, за да вземете решение какво ще правите.
Колкото и изтъркано да звучи- сексът наистина не е за деца и всеки трябва да е готов да понесе последствията от действията си.
Като човек, преживял аборт, за съжаление спонтанен, ти пожелавам никога да не се изправяш пред такъв ужасен момент. Това наистина оставя траен белег в съзнанието на човек и ако не сега, то след време ще почувстваш болката от такава загуба.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
По философия учихме - "аз мисля => аз съществувам". Бебето не мисли много, но все пак се учи да мисли. Една клетка е просто клетка дори и оплодена. Тя не е нищо повече от малко ДНК от мъжа и жената. Тази клетка отначало се развива. Тя не е живо същество, а просто деляща се клетка. След няколко седмици вече се оформя нещя, но то отново е просто малко клетки. Все едно като си изрежеш нокътя да си си убил нокътя. По късно вече в теб започва да се оформя едно същество... то може и да не мисли, но това е просто, защото още не се е дооформило, но това не му пречи да е живш същество. По скоро то е един потенциялен живот, но какъв ще е този живот, ако майка му е неспособна, а заради него е провален и нейния живот? Знам, че звучи жестоко, но едно дете умишлено родено в неподходящи условия е по-голямо убийство! Не за друго, а сега живота е толкова труден, че дори и да му се даде шанс то не би могло да го използва!Първоначално написано от Attila_The_Hun
Фразата "Аз мисля => Аз съществувам" е много далече от това да си личност! Дори и лудите мислят... по свой си начин.. по някакъв начин, но мислят! Сами за себе си! => те съществуват!
Казват, че дори и хората в кома сънуват - това е функция на мозъка... вид мисъл => те съществуват....
Давам тези примери, за да не ми търсите други и да се опитвате да опровергаете думите ми!
Не съм на 100% за абортите, но съм на 100% за абортите на момичета мъжду 12 и 18 годишна възраст! Това са момичета с бъдеще пред тях, които не трябва да провалят живота си едновременно проваляйки и един чужд!
офф всички пишете да говори с майка си .. ама от къде знаете тя в какви отношения е с майка си ... аз например няма да го направя .. първо ще кажа на баща си .. или може би и на 2-мата едновременно,но не и първо на нея .. защото с нея не се имам много много .. винаги когато опирам до родител търся баща си .. а някои споменаваха за родителите на гаджето и...това е добра идея ако могат те да помогнат ... айде успехчета![]()
Emi da i da govori s bashta si e variant ama povecheto bashti dosta po trydno priemat fakta che dushterichkata im pravi sex
ами, защо си направи теста в същия ден? - Зат'ва всичко се обърка в един ден...!Първоначално написано от 7y7yry7k@
![]()
Do you speak Salsa? .......
Защото си тъпа като пиявица...Първоначално написано от 7y7yry7k@
Гръмни се.