- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форум среща
selqnina si tiПървоначално написано от Jebo_te_kol'ko_nas_ima
az sum ot burgaS
![]()
без ПОДПИС ... xD
тъй ли ма, точно ти пишеш на турска латиница, МОЯТ ГРАД Е ТВОЯ СТОЛИЦАПървоначално написано от tigity
Извинявай ако те засегнах.
tp4no pa takifa k1t tebe ne ma zasqgat nikak![]()
![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
лицье, т'фа твойто не се чете, ти си ебати деградиралата утайка, не си ми на нивото но бих ти обърнал малко внимание за гаврата, на живо мо'е лесно да насерешПървоначално написано от tigity
![]()
sho ne sa skriesh !?Първоначално написано от Jebo_te_kol'ko_nas_ima
![]()
без ПОДПИС ... xD
Жалко за Бургас, че е приютел такава утайка като теб.Първоначално написано от tigity
а да, щях да забравя- дгд
Послепис: аз съм за среща
Веднъж отидох на форумна среща и беше кошмарно.![]()
Някво.. нямаше какво да си кажем. По-яко е да се виждаш с "близки" съфорумци, а не с всеки льольо, дето е решил да дойде.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
^ което ми напомня че требе се видим, ама как знаеш тая година сме фул ;/
а т'ва tigity неква нова звезда ли е O_o
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
верно, излагаш хубавия град Бургас, тъпи селянки като тебе са го налазилиПървоначално написано от tigity
ДА се крия ли, еми не съм грозен, че да се крия, ти защо не пишеш на кирилица, вие ромите май наистина не ни харесвате, МЕДЕН РУДНИК ОО МЕДЕН РУДНИК и за финал -- КАБЕЛИ УВИВАМЕ ШАЛАЛАЛЯ ОО КАБЕЛИ УВИВАМЕ ШААЛЛАЛЛА
![]()
never again!!!
Алеле, tigitYyYyYyy, къде си бе?! Къв е тоя знак ''!?'' и защо е разделен от изречението с интервал, по дяволите. За тебе буква ''ъ'' няма ли в българския език?!
mindscan
Бих дошъл,стига да сме нормална компания,не 100 човека,и никой да няма какво да си говори
Reality is wrong,dreams are for real.
ЩЕ има какво да си кажемПървоначално написано от Armani_P
![]()
ДА ЖИВЕЕ ПОБЕДАТА!
Дано,не искам да изпадам в неловки тихи ситуации,или пък всички да се познавате,а аз новака у лево( а най-ще ми е кеф да срещна някой който познавам )
Reality is wrong,dreams are for real.
ми аз вчера те видях майна.Първоначално написано от tuzaro
![]()
беше нещо като полУфорумна среща.
Деба, ти си мноо огромен, бе ?!![]()
2 на 2, майкоо, аз се стреснах кто те видях от рейса.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
споко, аз като дойда нема ти е скучно.Първоначално написано от Armani_P
Само моя глас че се чува.![]()
![]()
нидей лъжи хората не съм чак такъв голям, къде си ме видяла?Първоначално написано от cherinka
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
на едно мястУПървоначално написано от tuzaro
Ти го изкара някакъв дебелак/, в което не вярвам/Първоначално написано от cherinka
Няма да е лошо,екипа да направят един тур из по-големите градове на страната...![]()
И аз имах.Първоначално написано от Hit 2 fit.
![]()