- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форум среща
Беше егати якото.Първоначално написано от PainMonopoly
Много рано се върнах, ама момичето имаше ангажименти, та така.
![]()
и аз мое да дойа![]()
![]()
с 99.9% от хората от форума не бих седнал на една маса, ето го моят отговорИначе има интересни събеседници, но са малко за съжаление.
И днес пак.Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
там съм, 20 години чакам форумна среща![]()
Съгласен има енда част които са нормални хора, всички други са пълни ретарди и асоциални типовеПървоначално написано от 24white24
![]()
Айде де,кога ще има среща приятели![]()
Никаква организация.Първоначално написано от LONSDALЕ
Кажете някакъв час и дата. Мястото е известно - Билетния. И да правим срещата.
Ако се прави среща аз съм фейс контрол, тогава съм съгласенИ кви са тия срещи от 4 следобед на детска дискотека ли ще ходите !?
Забравете да е тоя уикенд,има дерби и 1/2 ще сме пияни,други ще са натупани и безмоторни!
Някой може и да са в болница![]()
и аз да се похваля - ако нещо не се прецака,тези дни ще имам хубава форумна среща .. на концерт
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Дойдохме си вече на думата![]()
бро..който ми има координатите от тука да звънка като стане срещатаособено ако Мето ше е там
![]()
![]()
![]()
.!.
Аз ще дойда .. ама с хора и доволно въоръжен че като дойдат каретата ще стане мазало!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Чакаме те с интерес,сладурПървоначално написано от Initial_D
![]()
Еххх ... тъкмо си мислех че няма да се наложи да си взимам пръчката!Първоначално написано от LONSDALЕ
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Вземи си и вазелинПървоначално написано от Initial_D
![]()
аз ще дойда не мога да изпусна такова забвлениеще си праим мазало
Първоначално написано от Амоняк
че си правим смъртта ве селяци
![]()
![]()
Първоначално написано от LONSDALЕ
![]()
Шом аз давам предложение за органицазия, значи всичко е под всякаква критика.
аз бих дошла ама ако беше в Плевен
![]()
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Отлично е,но само редактирай първия пост с часа и дататаПървоначално написано от Pliok0019
Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
ми направете си толкоз ли няма хора в тоя град