- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форум среща
Първоначално написано от Just___me
![]()
![]()
![]()
![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
i az ne bih
омг ебати аватараПървоначално написано от tianiira
Fall down seven times..
Stand up eight.
не знам някакви асоциални типове са според мене тия кежуалите, това за мене не са хора, това са провали!!Първоначално написано от sweetcupcake
![]()
Еми, то и аз допреди няколко месеца не знаех какво е това.Първоначално написано от Jebo_te_kol'ko_nas_ima
И естествено, от този форум научих.![]()
подчовек, немаш право да ме цитирашПървоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
дам, мн се радвам че си научила, но аз все още незнамПървоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
някой ще бъде ли така добър да ми обясни![]()
![]()
^отайката на обществото![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Утайката..Първоначално написано от tuzaro
Абе, виж в гугъл, все нещо трябва да има.А и аз хич не съм най-наясно с тези неща..
Не се занимавайте с тия кежуали,да не ядете после през дръбичка![]()
Отиваме на форумна да се опознаем,не да се бием,които иска да се бием пак е добре дошъл![]()
хаха и кво само се гледате на форумните хаха![]()
ако не си ретард, ела с мене, поне да сме повече от говедатасПървоначално написано от gsh
![]()
Най-накратко, футболни хулигани.Първоначално написано от Just___me
![]()
![]()
![]()
по тихо че ушев следи![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ушеф е долна пияница свиня също така, не може да чете, УШЕФ АКО ЧЕТЕШ ТОВА ЗНАЙ ЧЕ СИ ДОУНА УТАЙКА И ТЪПА СПЕРМА, КОЯТО СЕ Е РАЗПЛУЛА НА СТОЛ И ПУШИ ЧЕРВЕН ВАЙСРОЙ!! ЗНАЙ ЧЕ ДЕТЕТО ТИ СЕ ДРУСА С ЛЕПИЛО ЗАЩОТО НЕМА ПАРИ ЗА ХЕРОИН!! ТЪЙ ЧЕ БАЧКАЙ ПОВЕЧЕ, ПРОШЛЯК ДЕБЕЛ !!!![]()
паххаха деба и кежуалите,на много хора бъркат в газа
ФАКТ е,че ние сме елита на форума![]()
^ И аз, и аз.
Кежуали, които не са обградени от красиви момичета като мене, не са никви кежуали.
Мерси, но все пак няма нужда да ми благодарите, че ви дигам рейтинга.![]()
Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dano e bilo ironiq prosto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А мене ще ме черпиш лиПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
Кво е това афтър парти до 17:00 ч. бе?!!?Първоначално написано от cherinka
Иначе няма да ти откажа да мина да те взема ... само дано не си от ония посетителки на червило , които имат претенции към марката на автомобила!?!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
ооооооооооооо, важното е да не е влак и да може да вървиПървоначално написано от Initial_D
![]()