- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форум среща
Ще взема и аз да намина, нищо, че не познавам абсолютно никой от форума![]()
![]()
Чувствам, че ще бъдем малко повече от 5, което е постижение.
Стига с тоя бой бе,няма да има бой!
Абе вие чак до Красна поляна ли биете път за да се ступате на септември !?!? Както бяхте дошли да бяхте хванали 72-ката до последната спирка да видите вие бойПървоначално написано от SofiaRegularCunt
... там ако не те калят нз къде!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
ко стана на срещата??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
хах, извинявам се, просто неска виждам само розави слончетаПървоначално написано от Pliok0019
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Кажете като идвате следващият път на септември да се биете .. поне да дойда да гледам ... или пък ако искате ще направим следното .. хардкораджийте от двете агитки срещу подбрана група от Факултета!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Хах.. Както винаги. Аз няма да мога да дойда. Както вчера се чудих кво да правя цял ден днеска ми плеснаха няколко задачи..
Пльок, я дай един номер за всеки случай, ако по някое време мина.. Вие после къде мислите да ходите?
Едит: абе може и да дойда..![]()
Налазвайте![]()
Девойките преди да си помислят за каквито и да било срещи да пращат снимки на ЛС с няколко човека да ги одобриме и тогава, че да не се получи грубо![]()
Беше супер доброто!
Най-забавните пичове, woshata е супер голямата мацка..бира...абе идеалната форум среща!
Много добре си изкарах!
Бързо сте се върнали. Кибичил съм по 5 часа на форумна.![]()
Нашта беше 3. Май времето - неделя късно следобед не беше много подходящо от моя страна, но все пак беше супер доброто.Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
Супер си прекарахме![]()
Момчетата супер яки пичове,а момичетата
![]()
Разбира се,беше супер доброПървоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
Не,а другия път те сакаме и теб,айде чекамеПървоначално написано от cherinka
![]()
имаше бой,даПървоначално написано от Raybeez
![]()