Цитирай Първоначално написано от cherinka
[quote"24white24"]или си на мнение, че трябваше да има и трупове ?
да.
Като ще се биете, бийте се като хората.
Драсканици по главата, кръв от носа - това не го признавам за бой.

И в крайна сметка бихте се за спорта ли?
И после едните "ОО, ние ги змазахме", другите - "Дапротив, ние пък ги омазахме".

Абе, не, бе, глей са, бийте се, аз ви се кефя, ма що сте позволили да ви снимат?
Тва ви е грешката.
Не виждате ли, че всички медии изкарват най-лошото за вас... най-лошите ви черти и т.н.

И макар да твърдите, че не ви пука кой кво мисли за вас, друга песен щехте да пеете ако процента на хората против изявите на футболните фенове намалее.

П.П. И само един човек се свърза с Гейлен Цветков, който му каза "вие не знаете феновете на юве и другите отбори за какъв бой иде реч".

И такааааааааааам.

П.П.2 не знаех, че си момче
[/quote]Кви драсканици бе, искаш ли да дойдеш да вадиш конците от главите на момчетата да видиш драсканиците от боксове ? И това, че някои хора си водеха "фотографи" и посре разпространиха тоя сакпан клип, не значи, че аз съм го искал а даже напротив по-селска проява от това няма.Повече не смятам да коментирам щото тия неща не са за по форумите, а за феновете на юве и другите отбори не ме интересува аз се интересувам от един отбор. И тва, че съм момче кво толкова те шокира