.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Коя е най-голямата ви изцепка/случка с момче/момиче?

Много ми е интересно понеже всеки понякога прави грешки и казва неща,за които после се сеща с насмешка,ако може да споделите такива спомени,случки,за да се позабавляваме Аз лично съм имала няколко такива,когато примерно си пиша с някой по скайп и незнам какво да пиша и пиша страшни глупости

Мега фен Аватара на babity
    Еми... случайно, без да искам го оплюх със студен чай.

Цитирай Първоначално написано от babity
    Еми... случайно, без да искам го оплюх със студен чай.
    Това е трябвало да се види

Ми един път с един сладур щяхме да ходим на кафе.. и той ме чакаше подпрян на един парапет..и аз вървя някфо важно-важно към него и му се усмихвам..и в тоя момент минах през нещо,като каменна мрежа(по пътя имаше такива работи) и чехлата ми се заклещи вътре и аз направих няколко крачки боса докато се усетя..после ест се върнах взех си я, посмяхме се и такам.. Смешна картинка беше

Преди 1 година някаде в училище минаваше момчето с което се зарибявах и аз да се прая на важна се спънах нагоре по ступалта и се изплосках по очи много се смяхме

отидох.на.среща.по.анцунг.и. без.сутиен
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    somewhere over the rainbow
    Да видим..На именния ден на предишния щастливец ми сипаха точно половин чаша водка и аз както не бях привикнала към алкохол се сещате какво стана..Майка му и баща му трябваше да ме спасяват,а аз без друго съм притеснителна и голям срам беше..
    Да се отправим към по-скорошни случки.Например,няколко дни преди да започнем даскало бяхме у тях.Боричкахме се,гледахме телевизия и дори не помня каак така изведнъж започнахме да се натискаме,аз седнах в него и без предупреждение влезе майка му. Накрая се оказа че съм се стресала за нищо,защото тя си е говорила в братовчедка му и нищо не видяла.
    Последното беше вчера пак с майка му(много приятна жена) си говорим и стана въпрос за лагери.Тя каза,че научила от нейна позната ,че много се пиело.После той каза "Те защото момчетата от нашия клас са големите пиячи(хъ-хъ-хъ с неговата ирония )" и аз като изтърсих "Ти пък като отидеш на село все едно не пиеш" и стана.. Изпуснах се де-случва се понякога.С нашите съм свикнала да говоря на такива теми -да им казвам с кого,колко и къде съм пила,ама нашите не са техните. Глупаво Марти само каши прави нищо друго.

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    А защо?

Цитирай Първоначално написано от .SmiLe.FoR.yOu.
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    А защо?
    Еее сега право на избор и вкус пък и поне така ще е сигурна,че ще го впечатли,ако случайно си закъчи блузата някъде

Аз по принцип съм голям образ и винаги правя простотии. Но сега се сещам само за една: Едно момче, с което много се харесвахме ми подари негова снимка, аз я взех и започнах да я гледам и да и се хиля по възможно най-бруталния начин

Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Аз по принцип съм голям образ и винаги правя простотии. Но сега се сещам само за една: Едно момче, с което много се харесвахме ми подари негова снимка, аз я взех и започнах да я гледам и да и се хиля по възможно най-бруталния начин
    Ауу току що се сетих и за една моя подобна случка.Знаси с бившия ми на 2рата или 3тата среща не помня вече бях с него и една моя приятелка и тя постоянно му се смееше и викаше,че имал много смешна физиономия.И той човека се обиди хвана ме и каза гледай ме в очите без да се смееш:И аз седя седя и като избухнах в един брутален смях

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Еми тръгвам да прегрищам едно момче, по което си падах и ... тряс, челен удар Беше много смешно и болезнено
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    hah любима случка с един бивш виждам аз гореспоменатия и му се хвърлям на врата да го целувам но за жалост бях толкова засилена че си стракахме зъбите друга случка аз се занимавах с две момчета едновременно на един море и нали аз си се целивам с единия на една пеика ии и мина другия много беше изненадано момчето

Докато се натисках с един сладур той реши да ми бръкне под блузката. Същият ден си бях купила нов ситуен, който ми беше една идея по - голям от необходимото и принципно не си личеше, ама като седна в някоя изчанчена поза се разместваше и циците ми излизаха. Същата вечер бях с този сутиен и с моят късмет той бръкна под блузата ми точно когато сутиенът се беше разместил. На допир беше все едно нямам цици, защото сутиенът се прегъваше. Не знам дали той усети в тъмнината, ама аз цялата се изчервих и повече от минута се чудих дали да изръся нещо от сорта на: "малко съм се пооляла в размера" или "оххх, че пак се е разместил". Обаче той не даде никакви признаци това да го смущава, бръкна под сутиена и продължихме със заниманията си...

Цитирай Първоначално написано от babity
    Докато се натисках с един сладур той реши да ми бръкне под блузката. Същият ден си бях купила нов ситуен, който ми беше една идея по - голям от необходимото и принципно не си личеше, ама като седна в някоя изчанчена поза се разместваше и циците ми излизаха. Същата вечер бях с този сутиен и с моят късмет той бръкна под блузата ми точно когато сутиенът се беше разместил. На допир беше все едно нямам цици, защото сутиенът се прегъваше. Не знам дали той усети в тъмнината, ама аз цялата се изчервих и повече от минута се чудих дали да изръся нещо от сорта на: "малко съм се пооляла в размера" или "оххх, че пак се е разместил". Обаче той не даде никакви признаци това да го смущава, бръкна под сутиена и продължихме със заниманията си...
    Е явно му е харесало какво има под блузата щом нищо не е казал

Град
    Cofia
    Докато лежах в нея пръднах и тя си тръгна...

напих се здраво и паднах през прозореца
    She started dyeing her hair and
    Wearing the same perfume as me
    She started reading my books
    And stealing my looks and lingerie

She's not me !

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Adelina
    Цитирай Първоначално написано от ndle
    Ох не,не..не мога просто Ужас..единия пръднал,другия летял
    А пък за срамна случка ми...начи миналото лято беше много жега и аз се бях вманиачила на тема "айрян"..щото беше много вкусен и най-вече студен..та купувам си аз за пореден път айрян и си вървя по улицата и както си вървя забелязвам една топка(май че беше баскетболна) лети към мен На което аз се панирам нали и залягам,обаче айряна е в една пластмасова чашка,отворен в ръката ми и аз като залегнах и...познайте!Не беше никак забавно..цялата ми коса и дрехите ми..абе цялата бях заляна в айрян,на което момчето,което хвърли топката срещу мен (нарочно или не)почна да се хили кат ненормален, а аз щях нервна криза да получа!За капак около мене имаше сигурно кам 10 фр,които станаха свидетели и съответно също залегнаха на пода от смях ..та прибрах се у нас и се изкъпах ко да прая.. Ама после го накарах да ми се извини

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    А пък за срамна случка ми...начи миналото лято беше много жега и аз се бях вманиачила на тема "айрян"..щото беше много вкусен и най-вече студен..та купувам си аз за пореден път айрян и си вървя по улицата и както си вървя забелязвам една топка(май че беше баскетболна) лети към мен На което аз се панирам нали и залягам,обаче айряна е в една пластмасова чашка,отворен в ръката ми и аз като залегнах и...познайте!Не беше никак забавно..цялата ми коса и дрехите ми..абе цялата бях заляна в айрян,на което момчето,което хвърли топката срещу мен (нарочно или не)почна да се хили кат ненормален, а аз щях нервна криза да получа!За капак около мене имаше сигурно кам 10 фр,които станаха свидетели и съответно също залегнаха на пода от смях ..та прибрах се у нас и се изкъпах ко да прая.. Ама после го накарах да ми се извини
    леле и твоето си е било доста голямо премеждие, ама ся като се сещаш за такива неща и една узмивка изгрява на лицето ти нали? така, че в тея случаи има нещо положително и това е спомена, който остава. А относно моето падане не се смей щото ше ти кажа че тогава с моя се зарибчвахме още и аз вместо да му направя някакво готино впечатление паднах през прозореца, не ме питай как се почувствах олелеее ужЪс, ама пък за сметка на тва после много се смяхме и до ден днешен като се сетиме... пак се смеем
    She started dyeing her hair and
    Wearing the same perfume as me
    She started reading my books
    And stealing my looks and lingerie

She's not me !

И аз имам подобна случка. Една вечер, към 1 някъде чух, че моят възлюбен пърполи с мотора си пойкрай нас. И понеже ме беше срам да се изперча на терасата да го зяпам си отворих прозореца, който гледа към терасата и се облегнах на комарника. И се надииигам, и се набииирам на този комарник, и точно в момента, в който момчето минаваше се чу: "храаааас!" и мрежата се скъса. Ако се бях" облегнала по - качестено и шях да правя кълбета на терасата. И до ден днешен ми се смеят.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Напиках се.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

hottie
    Guest
    Преди няколко години си карах аз ски и си бях харесала едно скиорче, което точно беше спряло долу на пистата и нещо си оправяше ските.
    При което аз решавам да го впечатля и се засилвам...събирам краката в права линия, приклякам за максимална скорост НО не успях да спра от толкова сила и се забих в едно дърво Дойде да ми помогне и се посмя хубаво

Ем на плажа романтика..ресторанти, залеза...всичко перфектно. Ресторантите разположени по-горе на брега (то малко като планина) осветяваха пясъка и част от водата. Музика..на места се чуваше и романтична..всички перфектно. Лятна авантюра. Запознали сме се преди два дни. Сега сме хванати за ръка и вървим до глезените във водата. Той ме пуска и изтичва няколко крачки пред мен..вика ме да дойда (някаква заигравка..обожавам ги) Спрял е точно пред ресторанта с романтичната музика. Усещам, че това не е само игра. Той иска да ми каже нещо..Тръгвам към него. О..колко е сладък. Той ми показва стъпките ни по пясъка..губещи се във водата и след малко отново излизащи на пясъка. О, толкова е романтично. Целуваме се..толкова много страст се усеща. Само, че аз се спънах от един камък (ах как ги мразя по плажа) и право по лице във водата А бях с бяла рокля...какъв срам брах, не е истина

... играем на бой с възглавки и аз се засилвам и... право там, където най-много ги боли

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    a pri mene pak v4era,vijdam mom4eto,koeto har. i toi idva kum nas/az i moita fr/i onaq po4va da my se smee vaii taka se iz4ervih toi gorkiq
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си