- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-голямата ви изцепка/случка с момче/момиче?
Помним летото на 2008-ма на плажа. Тя беше сама аз бях в ерекция и тръгнах към нея и тя побягна....... а просто исках да я попитам дали не се е загубила....
абе беше мн. кофти ситуация...
дъфча си аз дъфката и се целувам с гаджето и.... без да искам вкарах дъфката в нейната уста.![]()
![]()
![]()
<N>
Еми то тва е по-скоро за друг раздел... абе карай, та седим си ние на едно тепе в Пловдив и на мен ми хрумва, че трябва да му направя свирка и почвам леко леко да галя тялото му при което той започва да пищи зверски все едно го убивам бавно и мъчително... После се оказа, че ръцете ми били студениИначе редовният ми номер е да казвам нещо неподходящо. Той се опитва да бъде романтичен, а аз не зацепвам и говоря няки пълните глупости...
Между другото и на мен ми се е случвало така. Една вечер човека ми се обяснява. Колко съм съвършена и неповторима, и накратко съм идеалната за него. Дори тръпне в очакване да има екшън (секс) помежду ни. И разговора отива натам:Първоначално написано от Зелената фея на отбора
- добре, ще бъда простак за малко, не ми се сърди
- хууу бе, няма
- искаш ли утре да се видим и да го направим?
- ми... приятелките ми, които си имат собствени бардаци са на привършване, иначе с удоволствие
или
- сега си представи как ти правя еди-какво-си...
- пффф ти не си нормален бе! Аз никога не бих си го направила!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Олее..ти през кой етаж падна?Първоначално написано от Adelina
Много кофти при тебе ама при мене имаше и много свидетели
после ми се подиграваха 1 седмица
Беши доста гадничку
Ама после момчето,което ме"окъпа" се оказа,че ме харесва и ходихме
![]()
Не знам и аз как стана
![]()
никога не съм се исцепвал
винаги момичетата прават исцепките и те супер тъпи...
Оо,една доста ... цветна случка,със една приятелка,тогава все още я познавах от 2 дена,след мотане цял ден,отиваме у тях и така се случи,че почнахме се налагаме с възглавници,голи.Падна смях,при което влиза баща и.Като се разкрещя,като ме подгони,направих няколко обиколки на масата и дивана и айдее през входната врата.Леле,тоя човек колко е зъл...щеше да ме убие,казвам ви,хванах възглавницата,покрих слабините и бягай по стълбите,че...
Ама съм намислил да се връщам,няма да се му се размине на момичето.
Reality is wrong,dreams are for real.
^^![]()
Тва е като сцена от някоя комедия
Явно оная е изглеждала доста добре гола,щом отново ще се връщаш там
Гледай само оня да не е награбил пушката
![]()
![]()
Първоначално написано от Armani_P
![]()
vaii padnah na poda ot smqh
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
понеже съм некф карък...тфа беше на един обяд...ъъ...кфо направих дръпнах покривката и горещата супа му отиде в панталона,после нещо стана,бутнах вилицата-набоде му крака...ауеее...оставаше да си разлея питието върху него ;д;д супер много се притесних,станах червена като мухоморкаии тогава той ме
за първи път
и не ме остави да черпя по една пица накрая заради всичко
а и бяхме с компания
![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
ahaxay 4etah vsi4ki i mngo sesmqh![]()
![]()
![]()
az ne sam imala koi znae kakvi takiva izcepki moite sa po leki moje bi az taka si miskle ama na mom4eto oooo samo kat my vidqh izrajenieto 4ak men me zabolq snimame se nii i poedno vreme go nastapahili poneje toi e s breki i si lejim nii gu6kame se ligavim sa i po edno vreme az kat mu stisnah usnite (kato ribka nali sa se6tate ) tva ve4e be6e po gadno
![]()
![]()
Мии, попринцип когато видя момчето което харесвам винаги ми минава апетита, та случи се така че трябваше да ядем заедно, но аз ест не си взех нищо и той някъв ме пита що не ям и аз тъпата най-директно му казах: - МИ като те видях и ми се отяди. при което той ест не схвана и до ден днешен ми е сърдит.
vaii gorkoto mom4eПървоначално написано от gree_girl
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!