- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Истина ли е?
"Може да ви се струва налудничаво, но при всяко предъвкване, горите по 1 калория. Не е много, но се брои."![]()
Какво ще кажете за това прочетох го в един сайт,и ми се струва прекалено хубаво,за да е истина.Аз нямам нужда от диета,но я си представете изяждате една вафла и после дъвчите дъвка(без заха)и изгаряте вафлата ...не е ли супер?Как мислите дали е истина
и все пак аз ще си премлясквам защото обичам..
![]()
![]()
![]()
Не ми се вярва,то ако беше така всички щяха да са слаби и нямаше да пазят диети![]()
Суетата.Моят любим грях.
не![]()
Щеше да е супер ако беше истина, но не е![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ако стаа на въпрос за предъвкването на храна... хах една ябълка колко калории беше.. 50? Харваш една, но (забележително!!!) поемаш само 49 КАЛОРИИ! Невероятно![]()
И тва пак добре ако е ябълка ама се съмнявам на тва да карате...
Иначе при безсмислено мляскане се образуват бръчки![]()
След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]
И аз бях чела това в един сайт, но пишеше, че се гори по калория, само при дъвчене на дъвка. Според мен не е вярно, но си дъвча дъвка.
Първоначално написано от Gnidi4ka
По-тъпа не може и да бъдеш......![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
А заинтересувал ли си се в дъвката БЕЗ захар какъв е заместтеля... не си? нали? - е заинтересувай се и ще се откажеш от всички дъвки без захар...Първоначално написано от veselomomi4e
![]()
ПОне ако ти е останал малко акъл ще се откажеш ....
ама с тея дъвки ме съмнява...![]()
а аз прочетох,че дъвченето на дъвка изгаря по 33 калории за 1 час.Но искате да сжалите 1-2 кг. дъвчете дъвката на vita gold.Тя се продава в лилава опаковка и наистина помага. Аз я дъвках 2 седмици и успях да се закова на 2 кг. по-малко.![]()
![]()
![]()
Все едно съмот корица на спиание,
винаги съм център на внимание,
виж ме как влизам с трясък
чети всеки вторник за мен в "Блясък"!
я споделиПървоначално написано от ПуКанКа
![]()
Cruel Intentions
Да бе за една вафла да дъвчем после 2 часа![]()
Препоръчително е дъвченето на дъвка 10-15 минути след хранене. След това не е здравословно.
Направи добро- яж л***о !
Не энам дали е вярно,но аэ лично не вярвам.
А и не бих тръгнала да дъвча дъвка като луда,эа да сваля вафлата,която с кеф съм си иэяла.![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
...дъвчиш си тиии .... гориш калории .... и изведнъж ! .... гълташ и хоп ... пак калориики![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Ако беше така, до сега да съм изчезнала. Аз постоянно дъвча дъвка![]()
Абе говорите глупости.Как можа да повярваш на това?![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
и аз.. в устата ми няма дъвка единственно през няколкото часа сънПървоначално написано от Jumbie483
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~