.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

относно Ясмин

здравейте,може ли да се пие за първи път ясмин,3 4 часа след полов акт докато не си в цикъл и след това да продължаваш приема и въобще предпазва ли ?

hottie
    Guest
    Ами не - не го прави, няма смисъл и няма да има ефект.

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите

Re: относно Ясмин

Цитирай Първоначално написано от mmolly
    здравейте,може ли да се пие за първи път ясмин,3 4 часа след полов акт докато не си в цикъл и след това да продължаваш приема и въобще предпазва ли ?
    Че защо ти е да го правиш? Ясмин не е за спешна контрацепция.
    Направи добро- яж л***о !

много ми е напрегнато,не знам какво точно стана,всъщност знам..приятела ми свърши извън мен ама беше близо до "целта" и не знам какво да правя за втори път ще ми е да пия escapelle :-# :-# :-#

Използвай презерватив другия път!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

не си бременна! Нямаш магнит за сперма във вагината пак ще кажа! Не се забременава толкова лесно! Той трябва да свърпи във теб и пак не е сигурно дали ще забременееш!

И престанете с тия резервативи! Всеки си решава сам за себе си дали иска да ползва! Хубаво е да се ползват, но не е толкова страшно и да не се! Все пак препоръчвам да почнеш да взимаш противозачатъчни вместо да се тровиш с ескапел, защото е много вреден! Не си заслужава заради едното ебане да си прецакаш организма! Ако на приятеля ти не му пука и не го разбира, поне ти се замисли!

A e, vie ot minimalno sexualno obrazovanie hal haber li si nqmate ?! Pochente ot teoriqta predi da podhvanete praktikata...
    В женското сърце винаги има място за още един.
    Който иска да потуши страстите, като ги задоволява, той гаси огън със слама - Конфуций

не съм постнала темата, за да ме упреквате просто искам съвет :(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си