- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каза ми,че съм напълняла :X
хаха къде е едното зъбче беПървоначално написано от scoobydors
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
a tvoq priqtel ima li kfo da svalq.. i da ima i da qma vzimate po edna karta za fitnes i dvamkata 6te se potite zaedo kat tolko mn mu znae ustata...
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
А, недей така де. Моля ти се. Прекарваме една много голяма част от съзнателния си живот в кипрене за тях, в диети, пари за шопинги, екстеншъни, маникюри и всичко останало, че и накрая като го вържа за мен си и оплаквания да има и много да знае. Нали филма беше, че не бива да се променяме заради някой друг... Ами ако утре поиска да се подтриже 0 номер, пак ли да го направи, защото иначе щял да я зареже. Аз не съм фиданка, нито се променям заради някой друг. В интерес на истината последният път се изрусих напук на гаджето ми, защото ме харесваше с черна коса. Е, накрая ме заряза, ама причината не беше в косата. С'а, всеки трябва да си следи теглото от здравословна гледна точка, ама като качи 3 - 5 кг и той да изисква от нея глад, пот и тренировки... не мисля, че е много уместно.Първоначално написано от SINDEL
Еми евала на пича че ти го е казал...Няма такива путкенски истории да ти играе по свирката и т.н...Аз лично си имам принцип - Ако си над 50 кила НЕ СТАВАШ !!!
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
'щото си велик МЪЖ 52 кг, нали?Първоначално написано от BlindedAngel
![]()
![]()
Мне 60 кила почти![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
^![]()
![]()
![]()
za tebe kriteriq trqbva da e ne pove4e ot 30kila,ina4e 6te se skur6i6!
t.e. svali granicata do 3ti klas!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Тц.Само наборки или + - 1 година разлика![]()
^
тцтц, сельо, мъж си вече - не ти отива да говориш разни приказки кой става и кой не... над 50кг не ставали... ами занимавай се само с 7мокласнички тогава. Тъпак..
По темата - от една страна е хубаво, че не го е скрил, защото за да го каже, значи наистина не му харесва. Но явно не е уцелил подхода. То не че има правилен подход за да ти каже такова нещо, ама все пак....![]()
Аз доста бих се разстроила. Като се знам ква съм, сигурно ще му кажа че не искам да го виждам 2 дена и през тва време ще правя обиколки или нещо такова.
Междудругото тва за панталона вече ми се струва заяждане, ама не знам.. прецени си. Не мисля че е проблем чак за зарязване, ама му се накарай хубаво за да внимава какви ги приказва. Не вярвам да си напълняла с 10кг или нещо много сериозно. Кажи му че не щеш да се виждате 2-3 дена та през тва време да осъзнае за какво те е взел отначалото, колко хубаво момиче си и как може да преглътне някви си 3-5 килограма..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
omFgg ... егатии простакаа![]()
бих му шляпнала 1 шамар и да сеее изнасяяяяяя!!
Кви са тия изпълнения
![]()
if everyone cared and nobody cried .. if everyone loved and nobody lied .. if everyone shared and shallowed their pride.. then we'd see the day when nobody died!
Много сте зле ;]
Браво на пича, че казва всичко в очите ;]
На кое момче ще му е приятно да гледа постоянно набъбващия задник на приятелката си?! Прав е човека, взимай карта за фитнес, и почвай, че накрая ще станеш за конкурса Мис Макси Шоу.
Пък ако ли не, стой си на килограмите, та даже и трупай, после да няма "ама що скъса с мен". На никое момче не му е приятно да ходи с дебело момиче, бъди сигурна ;]
Walk with me now, fly with me later...
Не обвинявай себе си.Той трябва да те обича такава, каквато си, а не да ти намира кусури ... не разбирам защо го прави![]()
Е това са момчетата...идиоти![]()
;]
mi pone ti go e kazal![]()
Първоначално написано от BlindedAngel
Бре-бре...
Ето тук съм лятото... точно 60 кила бях...
СТАВАМ ЛИ?
![]()
На мен ако ми го каже...просто ще съжалява за думите си...![]()
![]()
егати идиота с извинение..ама както са казва този, който те обича те обича въпреки недостатъците ти...
ц...ц..ц а и между другото изобщо не си дебела![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
НЕ![]()
+1 ne go li e sram,a ti si si napulno normalna i ako toi te obi4a 6e te obi4a zaradi samata teb,a nqma da ti tursi kysuriПървоначално написано от scoobydors
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Може просто да се е избъзикал с теб.МАцка не се връзвай на неговите думи![]()
![]()
Ей това мнение го бях пропуснал в суматохата от другите.Трябва да се уточниш за какъв ръст става въпрос,защото например да речем за 185 см си е може да се каже малко.А и малко неподготвено се изказа,защото не може само от килограмите да си извадиш извод става ли едно момиче.Има си чар,красота излъчване и много други неща,които оформят крайната картина и тогава вече може да си правиш изводите.Първоначално написано от BlindedAngel
П.П Обаче беше матиран с пешката.![]()
Всеки с принципите си.Аз с момиче над 50 кила не мога да имам връзка...Което ми напомня нещо общо с темата - Жена ми по принцип е 46-47 кила.Беше напалняла и станала 49 кг ( на нея и личат когато напълнее дори и с малко ).Направих и забележка и тя каза "Да знам не ми е приятно и на мене, и аз усещам че съм напълняла - ще отслабна".И нямаше проблеми караници и всекви такива изпълнения...
Еми да всеки си има принципи,но ти сега момичето,което е с теб както е станала 49,ако без да иска ги превиши и стане 51 ще я зарежеш ли.Първоначално написано от BlindedAngel
А ако сте в по напреднала фаза и нещо стане и не може да ги свали тези килограми ще пренебрегнеш ли принципите си или просто ще и кажеш да си поема пътя?
Беб,изобщо не му се връзвай на приказките...
Пффф тва е супер тъпо... Мен би ми станало много кофти ако някой ми каже такова нещо. Така и така не може някой да не забележи че е напълнял и едва ли на някой това му е приятно та защо изобщо любимия човек да сипва сол в раните?И аз докато бях с бившия ми бях понапълняла по едно време ама си се усетих и сама и той чак като поотслабнах ми направи комплимент и ми стана супер сладко. Забелязал е че съм качила но не е направил проблем защото си ме обича но и на двамата ни беше пределно ясно че ще се чувстваме по-добре ако сваля така че нямаше нужда от забележки.
![]()