- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каза ми,че съм напълняла :X
Първоначално написано от varnen4e
Зависи как си изказва мнението!!Не е казано че трябва да е някъв,който няма мнение,но това не му дава право да се държи ГРУБО и да казва на приятелката си че е дебела!Тези неща са деликатни за едно момиче и не трябва така да я травматизира!!!Защото пак ще спомена за хилядите болecти като анорексия,анемия,булимия и какво ли още не,получили се от не хранене,от желанието да си перфектен.....няма перфектни хора!Искам да кажа на всички момичета,които държат на себе си,да не позволяват да ги унижават и oбиждат като им казват че са ,,несъвершенни'' и да имат достойнство!Не се давайте на мъже,които все ви намират кусури!Естествено че трябва да сте исренни с партнъора си и да си казвате кое не е наред,но не трябва да се стига до там че да oбидиш човекa срещу теб!!!!!!Мисля че ако един човек държи на партнъора си,няма постоянно да го упреква а ще го харесва такъв какъвто е!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Хахаха точно от най-близките боли!Aко непознат ми кажe каквото и да било по мой адрес,няма въобще да се впечатля и да му се вържа,но ако скъп човек ме обиди,просто нещата ще се променят и никога няма да бъдат същите...,знаете ,една ваза като се счупи,после никога не може да бъде същата!Първоначално написано от KuKla Na KoNcI
свършват.
Първоначално написано от darla_f
Това се казва посредствено мнение!Били сме позъорки!Ти от къде знаеш ,,какви сме'',познаваш ли ни?От къде знаеш че ,,това всъщност е истината'',може приятеля И просто да издребнява и да И вкарва филми че е напълняла и тя разбира се ,му се връзва и се чувства зле от нападките му!Хубаво е че с мъжа си си споделяте всичко ,но е различно от това постоянно да КРИТИКУВАШ!!!Аз с моя човек също си говоря открито, хаха не съм 48 кг,а 55 всъщност и никога не ми е казал че изглеждам зле,даже ми харесва някои по-заоблени форми!!!Ако не ги харесваше ,нямаше да е с мен,не е ли така?Ако мъжа не харесва тялото на жената няма да спи с нея!!!Като искат перфектни тела има манекенки ,има стрптизъорки,хиляди курветини с тела,но без акъл и морални ценности!!!!Аман от такива мнения!!!
свършват.
Първоначално написано от krem4et0
+1!!!!!!Не може да бъде по-добре казано от това!
свършват.
ами ... може би .. е настъпило началото на края .. просто .. по някога хората започват да се дразнят ..но когато е с половинката .. е гадно .. пробвай да приказваш с него за това ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Първоначално написано от BlindedAngel
Ми ако гаджето ти е табуретка много ясно,че ше и личат....
Много ти разбира главата от ръст и нормално тегло...![]()
lelel macka tva sa si me4tani kilca.Ako si o6te s nego go zarqzvai.. Qvno povurhnosten zaslujava6 ne6to po dobro![]()
Не е табуретка малко по ниска е от мене...Първоначално написано от sexita
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
брат ми се държи по същия начин с гаджето си.ходят заедно от 4 години.мисли да се жени за нея,но той всичко го прави на шега.
в смисъл,казва и "виж са кфа си жълта","сложи си малко грим,че ше сънувам кошмари"..."кфа е тая пола,газо ти излезнал" и некфи такива...мъж на 27 се държи като малко момченце,нооооо...просто е дечко и все още нищо не е разбрал от живота,а иначе се обичат много...след като кроят такива планове за бъдещето
аз лично не бих позволила да ме обиждат...обичам не обичам...за мен това е подценяване на личните ми качества...какво иска?да се комплексирам ли?ако ме обичаше щеше ли да иска това за мен?
просто се замисли...задай си въпроси?отговори си с фактите и вече реши дали имате бъдеще заедно!
как ти доказва,че те обича и как-че не те обича.просто ей такива малки неща могат да ви разделят,зависи ТОНА с който ги е казал...брат ми ги казва подигравателно от типа на шега...ако той го е казал "напълняла си" в смисъла "баси кфа сфиня си станала"...аз съм 176 и съм 60 килограма,то според неговите изчисления аз съм 15 тонов слон ли??
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
При нея нещата станаха от раз. С килограмите си, тя изхвърли и детските си начин на обличане и мислене. Т.е. за два месеца от едно пухкаво детенце стана една готина мацка. Тогава нещата рязко потръгнаха (както стана модерно да се казва напоследък). Не виждам кое е детското, а за превземките да не говорим. И все пак зададох въпрос: ако гаджето/годеникът/съпругът ти (извинявам се, не ти следя сериала) дойде и ти каже, че е с теб единствено и само защото може да те е*е като животно ще го поощриш ли за искреноста?Първоначално написано от darla_f
Напоследък все повече момичета споделят вашето мнение за искреноста. И забелязвам, че с момчетата се случва нещо. Идва им куража от тези приказки и решават да са искрени. (Казвам какво става около мен) Идва човека и ми казва: Искам само секс от теб (след като вече съм обяснила, че има химия и вероятно бих си направила труда да градя отношения с него). И след като аз се побеснея той вдига рамене и казва: "поне съм искрен" все едно това ще ме размекне и аз доволно ще събуя гащи. В този случай майната и на искреноста. Явно и тя е до време. Това, че някой е бил искрен не прави постъпката му по - малко глупава. Неща от този сорт не се казват. Аз лично предпочитам да ме остави ако не му харесвам. Точка!
be mila az sum bila i po-debela-bqh ka4ila 8kg po vreme na bremennostta si i bqh 56,spored men izglejdah kato prase prosto,za6toto nikoga ne sum se vijdala taka,no vupreki 4e i muja mi vijda6e 4e sum nadebelqla(estestveno)pak spe6e s men taka,4e za tova ne sum suglasna.no sum suglasna s teb,4e ne e redno postoqnno da kritikuva6.az ne ostanah s vpe4atlenie priqtelq na avtorkata da q e kritikuval za slu4aq,prosto e kazal tova,koeto misli.toi go e kazal,puk tq da si pravi izvodite dali q haresva,obi4a i podobni prostotii.mom4eto pravi dobre 4e kazva kakvoto mu e na surceto,tq da go ponasq kakto iska,kato ne i iznasq,4e bil kriti4en-sledva6tiq!4udo golqmo,4e nqkoi izkazal kofti mnenie!!!Първоначално написано от Sunny_stz
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Първоначално написано от babity
e ti kakvo iska6???ako naistina e s teb samo za da te e*e,da ne doide i da ti go kaje,4e pone da go razkara6 kakto podobava,a da si sedi krotko i da ti zvalq zvezdi,a ti da si misli6,ura,nie sme tolkova 6tastlivi zaedno!Opredeleno ako iska samo sex ot men,neka doide da mi go kaje,ta da razbere navreme,4e toq film nqma da go gledame zaedno!ti 6tom iska6 da ti suzdavat gre6ni iluzii,ok,az ne iskam.est,4e iskrenostta ne opravdava postupkata mu-az ne opravdavam mom4eto,no pone taka tq moje da si izgradi qsna predstava durji li na neq/ne durji li (v zavisimost ot tova kak i pravi tezi zabelejki) i taka,mn ste interesni,iskate da 4uvate samo tova,koeto vi udovletvorqva
P.S-i kakvo ako ti vlaga6 4uvstva v edna vruzka a toi ti kaje 4e e s teb za sexa?6te te boli i sled vreme 6te otmine,edva li 6te ti e po-qko da si misli6,4e toi naistina durji na teb!!!![]()
Tiesto-my God!
Откровено казано в момента търся връзка точно от този тип. Да ми се казва това, което искам да чуя, да ми се повтаря, че съм велика и неповторима и, естествено, на момчето да му се дава това, което толкова много иска. Нямам зад себе си спъск с много мъже, с които съм била, но за многото си неуспешни опити в любовта досега не се е намерил човек, който да успее да ме излъже, че ме обича. Т.е. аз винаги съм наясно с чувствата на другия, просто ако е по - умерен в искрените изблици и двамата ще сме доволни.
Ами казваш му като не те харесва да не те гледа или му отвърни с въпроса - Като не ми харесваш това това и това защо си с мен?
Просто не му обръщай внимание, явно просто иска да те дразни.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ич да ти неее![]()
хахах и на мен един бивш ми беше казал,че съм напълняла..само му се изхилих... та аз съм 172 и съм 50кг...като се гледам..не се мисля за дебела..
трябвало е да му кажеш...че е почнал да се справя зле в леглото,за това и си качила някой друг килограм.. ;]..
Много по-добре е, че ти го е казал открито. В крайна сметка това е нещо, което му е направило впечатление и не му допада. Не ти е казал "Задължително отслабни". Нали във връзката трябва да има откритост, а не да чуваш само това, което ти харесва.
A това за панталона е още по-голяма глупост. Не му е харесал- казва ти. Не е длъжен да боготвори всяка твоя дреха. И той е човек, има собствено мнение, собствен вкус и ти не можеш да го задължиш да се промени, за да се чувстваш по-добре.
И все пак, за да се успокоиш, не си дебела, но малко спорт мникога не е излишен.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Добре де въпроса не е в това че тя иска той да я ЛЪЖЕ а в това че не му е искала мнението! На нея и харесва дадената дреха - носи си я! Проблем? Не виждам. Според нея килограмите й са ок и се чувства добре в кожата си. Проблем? Отново няма. Когато обичаш някой искаш той да се чуства добре не е ли така? Едва ли той е перфектен и едва ли няма нещо в него което да я дразни но когато обичаш някой го приемаш с грешките му а не се опитваш да го комплексираш! Остави че можеше по съвсем деликатен начин да й предложи да ходят заедно на фитнес или да тичат под предтекст че му трябва компания и така изобщо да не става дума за това че е качила.![]()
Е ти кво?! Искаш той да не ти го казва тва,ти да си мислиш че връзката ви е розова и т.н.,а в същото време той ще те прави на глупачка и след време евентуално ще разбереш всичко от 3-ти човек?!Първоначално написано от babity
Е извинявай,но определено предпочитам да ми го каже всичко това в очите,да си знам какво правим,а не да ме прави на идиотка и да го говори зад гърба ми.
Пак казвам че има огромна разлика м/у това да качиш някое килце и да си дебела!Първоначално написано от slun4ice
spored men avtorkata otdavna zabravi,4e e pusnala tazi absolutno idiotska tema,a nie tuk o6te razmi6lqvame![]()
Tiesto-my God!
По описанието ти не мисля, че си дебела, ама явно гаджето ти нещо си е търсил кво да се заяде с тебе.. нз.. ама все пак не го приемай навътре, като си знаеш, че не е истина![]()
Ако ми каже "Надебеляла си", ще му кажа "К*ра ти се е смалил", ако ми се изрепчи ше му кажа "Намери си по-слаба тогава", ако не ще се засмеем и се едно не е било![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...