.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 124 от общо 124
    Еми като ти е тъп панталонът,много ясно,че ще ти го каже. А за фигурата не знам,на мене не ми се струваш дебела по тия параметри,но знаеш ли пък...Може да харесва анорексии.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Аз пък такъв шут бих му забила хич не си дебела.

Мацо какво да ти кажа аС като на моя почти всяка 2ра дума му е нещо от сорта независимо че съм отслабнала толкова че наш'те мислят че съм от болемия или анорексия болна ... от твоето телосложение точно.. на 49 килца ся се мъча да си напълнея пак :Д И въпреки всичко... не се давай това, че не знае как да се изразява и е толкова дързък говори за него а не за теб ...

Друго си е да го помолиш с усмивка да изброи 7 твои характерни черти(очаква се да са положителни) , и той да започне с " ми .. ти си най-големия инат сред познатите ми.." и продължи с "... да не говорим колко си напориста и настоятелна.." (което всъщност си е хубаво предвид това,че отстоявам позициите си и лошо предвид това, че е ставало причина за караници м/у нас) ... та стигна до 4, което ми влезна малко по-навътре (предвид това,че тази си черта няма да променя никога..) та на 4 го спрях и повече не съм искала да изброява нищичко вече около година :Д Та така .. това са ни те - пилешките мозъци ... да очакваш лебед та дори и черен.. да получиш жълта гъска ( не обичам жълто :П ) Не че те не казват така за нас, ама ...

И другото .. ако трябва на всички да се харесваме .. ехе.. 1во че щяхме да сме еднакви.. 2ро че вс щеше да е много по-скучно ... Нали ти се харесваш ... Нали панталона си си го избирала ти .. какво като не му е харесвал ... Носи си го 1 седмица постоянно на пук на него не го сваляй да видиш как ще го заобича като трябва сам да си го сваля...
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    spored men avtorkata otdavna zabravi,4e e pusnala tazi absolutno idiotska tema,a nie tuk o6te razmi6lqvame
    Темата е от преди 3 дни. А ти защо не си се хранила като си била бременна? 8 кг са крайно малко за която и да е бременност. Майка ми с кака е качила 30 кг.....Нормално е 12-15, но 8 е супер малко мойто момиче. Вземи се в ръце и качи 3-4 кила....Не е нормално на 19 да тежиш под 50 кила. Просто е вредно.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^skupa,iskam da ti kaja 4e po vreme na bremennostta se tupkah kato prase.nikoga ne sum se ograni4ava ot kum qdene,nai ve4e prez tezi 9 meseca.qdqh kato svinq,kakto znae6 apetita pri bremennite e ogromen,a az po princip sum 4revougodnik i kogato mi se qde ne6to,si go qm.prosto gena mi e takuv.maika mi s purvata bremennost(sestra mi) e ka4ila 13kg,a s vtorata bremennost-s men,e ka4ila 9kg.nikoga ne sum spazvala dieti za6toto opredeleno nqmam nujda i qm absolutno vsi4ko.e,sladko ne obi4am,rqdko hapvam nqkoq vafla,osven tova pri bremennostta v ranna vuzrast(kakto pri men na 1 po princip se ka4vat po malko kg i se svalqt adski burzo.taka,4e ako obi4a6 ne mi kazvai koe e vredno i koe ne.kak misli6,4e 6te stoq gladna dokato sum bremenna-nali po tozi na4in li6avam i bebeto si ot hrana???sled kato takuv mi e organizm i pri absolutno nikakvi ograni4eniq sum ka4ila tolkova,sledovatelno e normalno!!!!ti kakvo vredno vidq v na4ina na hranene,koito ti opisah??
    P.S-maika mi e na 46god i teji 50kg,az sum na 19 i teja 48kg,sestra mi e na 27 i teji i tq 47-48kg!!!opredeleno ne sedim vsi4ki gladni,budi spooina,prosto gena si e takuv!!!ne me pou4avai

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Егати бързо разрастващата се тема.Голям въпрос стана.

Еми значи следващият път ако ти каже че напълнваш му кажи:
    "Не ми е дебел,а ти е тесна дупката".

darla_f егати и работата.На 19 си а имаш дете.Кога го правихте вие това дете?

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Еми не му харесва нещо и ти го казва..
    Ти какво искаш само да те гали с перце и да ти казва всичко, което искаш да чуеш? Да не му харесва нещо, но да ти казва обратното, за да ти направи готиното...
    Няма логика

Напълно подкрепям! Ти какво да не искаш да те лъже...вярна не е приятно,но по-добре да си ти казва всичко в очите ... аз поне съм така по-добре истината отколкото,нарочно само за да не ми стане гадно,да ме лъже!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    просто е. отслабни!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    na 18.za6to???

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    na 18.za6to???
    Нищо,просто питам,защото незнам на колко години е и мислех че не си била пълнолетна още.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^bqh,bqh ne 4e samo 4akah da stana pulnoletna,ta da rodq,prosto se slu4i,za koeto sum bezkraino 6tastliva

Предлагам ти да не му се връзваш на акъла или и ти му говори такива работи ама не постоянно просто само 2-3 пъти да вииди какво ти е на теб и ще спре

hottie
    Guest
    Божее какво се нахвърлихте на момчето просто й казва истината, за да не съжалява по-наатък и да се чуди какви диети да прави и как да отслабне. Да не говорим, че може да не му е особено приятно да ходи с разплуто момиче..
    Хем искате истината хем не ви харесва !

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Божее какво се нахвърлихте на момчето просто й казва истината, за да не съжалява по-наатък и да се чуди какви диети да прави и как да отслабне. Да не говорим, че може да не му е особено приятно да ходи с разплуто момиче..
    Тя НЕ Е искала неговото мнение. Явно се чувства добре в тялото си което според мен е най-важното.
    Ако не иска да ходи с нея може спокойно да й го каже а не да я комплексира.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Тя НЕ Е искала неговото мнение. Явно се чувства добре в тялото си което според мен е най-важното.
    Щом се комплексира явно подсъзнателно тя НЕ се чувства добре в тялото си.Ако се чувстваше добре просто щеше или да се направи на ударена, или да му се изсмее, или някаква хаплива реплика да направи и тя...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

NA men sa mi kazvali pulna si posle kat haknah edna dieta...napulnei...abe mujete iobichat tei de da ima de da se poshtipne

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    moq bi se radval ako napylneq za6toto az ne qm,a i da mi be6e kazal 4e sym pylna nqma6e da mu obyrna vnimanie ne se vprqgai napylno si normalna
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Град
    Видин
    Замисли ли си се че наистина може да си дебела ?
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Щом се комплексира явно подсъзнателно тя НЕ се чувства добре в тялото си.Ако се чувстваше добре просто щеше или да се направи на ударена, или да му се изсмее, или някаква хаплива реплика да направи и тя...
    Всичко е до самочувствие. Сестра ми е супер слабичка и въпреки това ако някой й каже че е напълняла или спомене изобщо каквото и да е за кг тя почва да се ограничава. Просто твърде много иска да е "красива" и разчита на мнението на хората около нея. Вие изобщо не разбирате до какво може да доведете едно момиче с такива на първи поглед невинни забележки особено казани по такъв начин.
    Ако виждаш че е щастлива и не се оплаква от килограмите си защо да й правиш забележка? Разбирам да е питала "Мислиш ли че съм напълняла?" и той да й каже истината ама не е било така. Ако вижда че тя не е доволна от външния си вид тогава може и да й каже нещо и да й помогне да се вкара във форма и всичко е ок...
    Ако не я харесва такава каквато е станала нека да скъса с нея ама не да я кара да се чувства зле след като на нея килограмите й са напълно в нормата.

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Да.. на същото мнение съм. И аз мисля, че мацката се е комплексирала, за да го прави на ебаси въпроса.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^kratko,to4no i qsno.ne6to svqstno v tezi 9 stranici gluposti!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Дарла, завиждам ти за гена. И все пак.......до сега не бях чувала за бременна жена 56 кг.......твърде малко ми си струва. Аз небременна съм повече
    П.С.Предупредила съм мъжа, че бременна в 9-ти месец под 80 кила че ще съм хич да не си помисля.......

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Дарла, завиждам ти за гена. И все пак.......до сега не бях чувала за бременна жена 56 кг.......твърде малко ми си струва. Аз небременна съм повече
    П.С.Предупредила съм мъжа, че бременна в 9-ти месец под 80 кила че ще съм хич да не си помисля.......
    Е колко момичета има дето са 155-160 см и са по 43-6 кг. Та като забременеят колко могат да качат

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^mi az sum 173am,no qvno naistina gena si kazva dumata,za6toto opredeleno da se ograni4avam v hranata ne e za men.
    Krem4eto,kolkoto i da ka4i6,posle s trenirovka se svalqt taka,4e kolkoto i da ka4i6-ne e stra6no!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си